Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Fenerbahçe kongresi için gözler Şükrü Saracoğlu’nda! ⚽ Ligden çekildi mi, 2 Nisan Genel Kurul Toplantısı saat kaçta, kongre ne zaman?

Fenerbahçe kongresi için gözler Şükrü Saracoğlu’nda! ⚽ Ligden çekildi mi, 2 Nisan Genel Kurul Toplantısı saat kaçta, kongre ne zaman?

Fenerbahçe kongresi saat kaçta, ligden çekilecek mi? Fenerbahçe'nin ligden çekilmeyi oylayacağı olağanüstü genel kurul toplantısı taraftarlar tarafından merakla sorgulanıyor. İşte Fenerbahçe Genel Kurul Toplantısı ne zaman, sorusunun yanıtı…

Fenerbahçe kongresi için gözler Şükrü Saracoğlu’nda! ⚽ Ligden çekildi mi, 2 Nisan Genel Kurul Toplantısı saat kaçta, kongre ne zaman?

17 Mart 2024’te Trabzon'da oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olayların etkisi devam ediyor. Fenerbahçe'nin ligden çekilip çekilmeyeceği bugün yapılacak toplantıda belli olacak. Peki, Fenerbahçe ligden çekildi mi, 2 Nisan kongre saat kaçta?

Trabzonsporlu taraftarların sahaya inerek Fenerbahçeli futbolculara saldırması ve futbolcuların karşılık vermesi ile ortaya istenmeyen görüntüler çıktı. Yaşanan olaylar sebebiyle Fenerbahçe’de tepkiler dinmiyor. Fenerbahçe yönetimi söz konusu olayın ardından 2 Nisan'da ligden çekilmenin değerlendirileceği olağanüstü genel kurul kararı aldı.

2 Nisan kongre saat kaçta, Fenerbahçe Kongresi (Genel Kurul Toplantısı) 2024 ne zaman?

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 2 Nisan 2024 Salı günü saat 17.00’de gerçekleştirilecek.

Fenerbahçe'nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapılacak.

Olağanüstü genel kurul toplantısı, çoğunluk sağlanamaması durumunda 9 Nisan'da çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak.

Haberin Devamı

Genel kurula aidat borcu olmayan üyeler katılabilecek. Alınan rakamlara göre aidatını yatıran 40 bin civarında üyenin, yarısının kongreye katılarak oy kullanması bekleniyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, daha önce yaptığı açıklamada üyelere özellikle 2 Nisan çağrısı yaparak gerekli çoğunluğun bu tarihte sağlanmasını istemiş ve “2 Nisan’da kongre üyelerimizle tüm ihtimalleri istişare edeceğiz” demişti.

Fenerbahçe başkanı, “Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var." diyerek bu seçenekleri de şöyle sıralamıştı:

1- Alt lige inmek.

2- Bir süre için futbol faaliyetlerine son vermek.

3- Yurt dışında bir takım almak...

Bir de kongre üyelerinin bu 3 seçeneğin dışında yönetime “Tüm takımın emeğini, taraftarın beklentilerini boşa çıkarmayın. Şampiyonluk yarışına devam edin” şeklinde mesaj da verebilir.

Eski başkan Aziz Yıldırım ise toplantıya katılmayacağını belirterek kararı yanlış bulmuştu.