Ukrayna Ordusu

Ukrayna Ordusu

Son dakika Ukrayna ordusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ukrayna ordusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ukrayna ordusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ukrayna Ordusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ukrayna ordusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 727 ukrayna ordusu haberi bulunmuştur. Tüm ukrayna ordusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukrayna ordusu, Avdiivka’dan çekildi
Ukrayna ordusu, Avdiivka’dan çekildi Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Donetsk bölgesindeki Avdiivka kentinden birlikleri çekme kararı aldıklarını duyurdu.
17.02.2024 Dünya
Ukrayna, Rusya'nın Belgorod kentini vurdu: 5 ölü, 18 yaralı
Ukrayna, Rusya'nın Belgorod kentini vurdu: 5 ölü, 18 yaralı Ukrayna ordusunun Rusya'nın Belgorod kentine gerçekleştirdiği saldırı sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı.
15.02.2024 Dünya
Rusya kendi filosunun en önemli uçağını yanlışlıkla vurdu! Çarpıcı iddia
Rusya kendi filosunun en önemli uçağını yanlışlıkla vurdu! Çarpıcı iddia Sovyet döneminden kalan Rusya'nın en önemli uçaklarından A-50 Azak Denizi üzerinde kayboldu. Rus Telegram sayfaları uçağın bizzat Rusya tarafından düşürüldüğünü öne sürerken Ukrayna kanadı ise hava kuvvetlerinin A-50'yi düşürdüğünü iddia ediyor.
15.01.2024 Gündem
Ukrayna ordusu kayıpları önlemek için ‘elektronik sedye’ kullanacak
Ukrayna ordusu kayıpları önlemek için ‘elektronik sedye’ kullanacak Ukrayna Devlet Sınır Muhafızları Servisi, istatistiklere göre cepheden yaralı askerlerin tahliyesi sırasında kayıpların iki katına çıktığını belirterek, kayıpları azaltmayı öngören elektrik sedyeyi tanıttı.
28.12.2023 Dünya
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Putin: Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak
Putin: Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak Savaş muhabirleriyle Ukrayna-Rusya Savaşı’na dair açıklamalarda bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batı'nın sağladığı silahların yakında tükeneceğini söyleyerek, "Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak” dedi.
13.06.2023 Dünya
Dünya Erdoğan'ın teklifini konuşuyor: Türkiye umut ışığı oldu
Dünya Erdoğan'ın teklifini konuşuyor: Türkiye umut ışığı oldu Rusya kontrolündeki Herson bölgesinde yer alan Nova Kakhovka Barajı'nın yıkılması büyük bir insani felakete yol açarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teklifi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Krizin çözümünde Erdoğan'ın oynayabileceği role dikkat çekilirken, Türkiye'nin iki liderle de görüşebilen tek NATO üyesi ülke konumunda olduğunun altı çizildi.
8.06.2023 Dünya
Ukrayna, Rus füzelerini düşürünce fiyaskonun faturası mühendislere kesildi
Ukrayna, Rus füzelerini düşürünce fiyaskonun faturası mühendislere kesildi Ukrayna hava savunmasının son olarak dünkü Rus füze yağmurunu önlemeyi başarması Moskova’da suçlu arayışı başlattı. Kiev 30 füzeden 29’unu havada imha ettiklerini açıklarken Rusya’da 3 mühendis tutuklandı.
19.05.2023 Gündem
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına...
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına... Karadeniz'deki tehlikeli çarpışma dünyanın iki süper gücünü karşı karşıya getirmiş dünyaya korku salmıştı. Rusya ve ABD'nin ilk kez doğrudan çarpıştığı MQ-9 Reaper vakasından aylar önce yaşananlar, sızan Pentagon belgelerinde 'neredeyse' kelimesiyle tanımlandı. İki Rus Su-27'si Karadeniz semalarında bir İngiliz RC-135'nin peşine düştü, ateşlenen füze ise her şeyi değiştirdi.
10.04.2023 Dünya
Karadeniz'de sıcak saatler... Rusya ve ABD karşı karşıya geldi! Dikkat çeken Türkiye detayı
Karadeniz'de sıcak saatler... Rusya ve ABD karşı karşıya geldi! Dikkat çeken Türkiye detayı Rusya’ya ait Su-27 savaş uçağının önleme yaptığı sırada çarptığı ABD’ye ait MQ-9 Reaper tipi insansız hava aracı (İHA) Karadeniz’e düştü. Bölgedeki tansiyonun zirveye çıkmasına neden olan olay sonrası ABD basını Washington'un Türkiye'nin iznine ihtiyaç duyacağını yazdı
15.03.2023 Dünya
Putin: Her şey plana göre ilerliyor
Putin: Her şey plana göre ilerliyor Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin katıldığı bir televizyon programında Rusya'nın Ukrayna'da sürdüğü askeri operasyona ilişkin yaptığı açıklamada, "Her şey Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay'ın planına göre ilerliyor" dedi.
15.01.2023 Dünya
Ukrayna’dan Rusya’ya yalanlama: Rusya saldırılarında can kaybı yok
Ukrayna’dan Rusya’ya yalanlama: Rusya saldırılarında can kaybı yok Rusya'nın Kramatorsk kentine düzenledikleri füze saldırılarında 600'den fazla can kaybı olduğuna yönelik açıklaması Ukrayna tarafından yalanlanarak, saldırılarda can kaybı olmadığı ifade edildi.
8.01.2023 Dünya
Ukrayna Rus askeri tesisini vurdu: 63 Rus askeri öldü
Ukrayna Rus askeri tesisini vurdu: 63 Rus askeri öldü Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi yaşandı. Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın Rusya kontrolündeki Makiivka kentindeki bir komplekse yapılan Ukrayna saldırısında 63 Rus askerinin öldürüldüğünü açıkladı.
2.01.2023 Dünya
Rusya, Ukrayna'ya ait İHA üretim tesislerini vurdu
Rusya, Ukrayna'ya ait İHA üretim tesislerini vurdu Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna'ya ait insansız hava aracı (İHA) üretim tesislerini vurduklarını duyurdu.
1.01.2023 Dünya
Rusya kâbusa uyandı! Ukrayna Wagner'in üssünü vurdu...
Rusya kâbusa uyandı! Ukrayna Wagner'in üssünü vurdu... Karadeniz'in kuzeyinde devam eden Rusya-Ukrayna savaşında kritik gelişmeler yaşanıyor. Dünden beri Rus hedeflerini vuran Ukrayna sabah saatlerinde bir saldırıya daha imza attı. Vurulan hedefi Ukrayna valisi Serhiy Haidai açıkladı.
12.12.2022 Dünya
Ukrayna'dan intikam saldırısı! Melitopol vuruldu
Ukrayna'dan intikam saldırısı! Melitopol vuruldu Ukrayna’nın güney bölgeleri, Rusya’nın insansız hava araçları (İHA) ile Odesa’yı hedef alması ve ardından Kiev yönetiminin de Melitopol’e yönelik saldırısıyla birlikte yeniden çatışmaların adresi oldu.
11.12.2022 Dünya
Kiev'de patlama sesleri! 2 bina vuruldu
Kiev'de patlama sesleri! 2 bina vuruldu Ukrayna'nın Başkenti Kiev'de 2 büyük patlama sesi duyuldu. Görgü tanıkları patlama sesinin geldiği yerden siyah dumanların yükseldiğini bildiriyor.
15.11.2022 Dünya
Çin'den Rusya'yı kızdıracak Ukrayna açıklaması: Rahatsızlık ve utanç duyuyoruz
Çin'den Rusya'yı kızdıracak Ukrayna açıklaması: Rahatsızlık ve utanç duyuyoruz 24 Şubat'ta başlayan Ukrayna-Rusya savaşında son günlerde kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna'daki savaş son sürat devam ederken Çin'den dünya gündemine adeta bomba gibi düşen bir açıklama geldi.
14.11.2022 Dünya
Herson, Ukrayna'nın kontrolünde! Rusya'dan flaş açıklama
Herson, Ukrayna'nın kontrolünde! Rusya'dan flaş açıklama Rusya-Ukrayna arasında devam eden savaştan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Rus askerlerinin çekildiği Herson, Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Ukrayna Savunma Bakanlığı, "Birliklerimiz şehre girmeye başladı" ifadelerine yer verdi.
11.11.2022 Dünya
Rusya'nın geri çekilme kararıyla ilgili NATO'dan flaş açıklama!
Rusya'nın geri çekilme kararıyla ilgili NATO'dan flaş açıklama! NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya’nın Ukrayna’nın Herson kentinden geri çekilmesine ilişkin, “Duyuruyu gördük ama tabii ki bekleyip sahada neler olacağını göreceğiz. Bildiğimiz şey, Rusya'nın geri itildiği” dedi.
9.11.2022 Dünya
Rusya'dan geri adım! Kritik bölgeden çekiliyorlar
Rusya'dan geri adım! Kritik bölgeden çekiliyorlar Rusya, Ukrayna’dan ilhak ettiği tek bölgesel başkent olan Herson kentinden askerlerini geri çekme kararı aldı.
9.11.2022 Dünya
Ukrayna’nın Kakhovka barajına saldırdığı iddia edildi
Ukrayna’nın Kakhovka barajına saldırdığı iddia edildi Rus basınında yer alan haberlerde, Ukrayna ordusunun Rus işgali altında bulunan Herson bölgesindeki Kakhovka barajına saldırı düzenlediğini iddia etti.
6.11.2022 Dünya
Ukrayna'nın Herson bölgesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Ukrayna'nın Herson bölgesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi Rusya'nın ilhak ettiği Herson bölgesinde 24 saat boyunca aralıksız sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
4.11.2022 Dünya
Putin, Ukrayna'dan ilhak edilen bölgelerde sıkı yönetim ilan etti
Putin, Ukrayna'dan ilhak edilen bölgelerde sıkı yönetim ilan etti Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ordusunun saldırıları nedeniyle Donetsk, Luhansk, Zaporijya ve Herson bölgelerinde sıkı yönetim ilan etti.
19.10.2022 Dünya
Ukrayna, Rusya’nın Belgorod kentinde mühimmat deposunu vurdu
Ukrayna, Rusya’nın Belgorod kentinde mühimmat deposunu vurdu Ukrayna ordusu, Rusya'nın Ukrayna sınırında bulunan Belgorod kentindeki bir mühimmat deposunu vurdu.
13.10.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ukrayna Ordusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ukrayna ordusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.