Uçuşlar

Uçuşlar

Son dakika uçuşlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uçuşlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uçuşlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uçuşlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uçuşlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.486 uçuşlar haberi bulunmuştur. Tüm uçuşlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın uçuşu nefesleri kesti
Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın uçuşu nefesleri kesti Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın yarın Konya’da yapacakları gösteri uçuşunun bugün gerçekleştirilen provası vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile izlendi.
2.05.2024 Gündem
AJet'ten yeni kampanya! Yüzde 40 indirim fırsatı sunuluyor, 6 Mayıs'ta başlıyor
AJet'ten yeni kampanya! Yüzde 40 indirim fırsatı sunuluyor, 6 Mayıs'ta başlıyor Türk Hava Yolları'nın düşük maliyetli uçuşlar yapan iştiraki AJet, yurt dışı uçuşlarına yönelik kampanya düzenledi.
2.05.2024 Ekonomi
Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Mayıs ayında 4 yeni destinasyon
 Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Mayıs ayında 4 yeni destinasyon Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, peş peşe eklenen yeni rotalarla İstanbul’u dünyanın pek çok şehrine bağlıyor.
30.04.2024 Ekonomi
THY, Afganistan seferlerine başlıyor
THY, Afganistan seferlerine başlıyor ABD’nin Afganistan’dan çekilmesinin ardından 2021 yılında Afganistan uçuşlarını durduran Türk Hava Yolları (THY) 3 yıl aradan sonra bu ülkeye uçuşlara yeniden başlıyor.
29.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! 'Hava yolu yolcu sayısını 2023'te 214 milyonun üstüne yükselttik'
Bakan Uraloğlu açıkladı! 'Hava yolu yolcu sayısını 2023'te 214 milyonun üstüne yükselttik' Pegasus Liderler Toplantısı'na telekonferans yöntemi ile katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin erişilebilirlik konusunda eşsiz bir avantaja sahip olduğunu söyledi. Uraloğlu," "2002'de iç ve dış hatlarda seyahat eden yaklaşık 34,5 milyon olan yolcu sayısını 2023 yılında 214 milyonun üstüne yükselttik" dedi.
19.04.2024 Gündem
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... İran'ın İsfahan Havalimanı bölgesinde patlama sesleri duyulduğu bildirilirken, İsrail'in saldırıları sonrası tüm uçuşlar durduruldu. İran basını ise ülkeye yönelik herhangi bir füze saldırısının gerçekleşmediğini İsfahan’da duyulan patlama seslerinin ise gerçekleşen küçük çaplı İHA saldırısına yönelik hava savunma sisteminin karşılık vermesinden kaynaklandığını belirtti.
19.04.2024 Vatan TV
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler İsrail Orta Doğu'da korkulanı yaptı ve İran'a karşı saldırı başlattı. İran'ın İsfahan Havalimanı bölgesinde patlama sesleri duyulduğu bildirilirken, İsrail'in saldırıları sonrası tüm uçuşlar durduruldu. İran basını ise ülkeye yönelik herhangi bir füze saldırısının gerçekleşmediğini İsfahan’da duyulan patlama seslerinin ise gerçekleşen küçük çaplı İHA saldırısına yönelik hava savunma sisteminin karşılık vermesinden kaynaklandığını belirtti.
19.04.2024 Dünya
Dubai uçuşları iptal mi, THY Dubai uçuşları yapılıyor mu?
Dubai uçuşları iptal mi, THY Dubai uçuşları yapılıyor mu? Dubai uçuşları iptal mi? Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) geçtiğimiz saatlerde etkili olan şiddetli yağış, sel baskınlarına ve uçuşların aksamasına neden oldu.
17.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Trabzon-Suudi Arabistan arası direkt uçuşlar başlıyor
Trabzon-Suudi Arabistan arası direkt uçuşlar başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon ve Suudi Arabistan arasında direkt uçuşların 4 Haziran’da başlayacağını belirterek, “Yaz dönemi boyunca gerçekleşecek uçuşlarda Trabzon’dan direkt uçuşla hem Cidde’ye hem de Riyad’a seyahat mümkün olacak. Bu seferler ile hem Trabzon turizmi ve ekonomisi gelişecek hem de ülke ekonomisini canlanacak. Hac ibadeti ve Umre seyahatlerini gerçekleştirecek vatandaşlarımız için de büyük bir kolaylık olacak” dedi.
9.04.2024 Ekonomi
Hatay Havalimanı'nda uçuşlar yeniden başladı
Hatay Havalimanı'nda uçuşlar yeniden başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda yolculu gidiş-geliş seferlerinin başladığını açıkladı. Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören havalimanında, onarımların ardından tahliye uçuşları başlamıştı.
8.04.2024 Gündem
AJet'ten ucuz uçak bileti kampanyası!
AJet'ten ucuz uçak bileti kampanyası! AJet, 22-24 Mart 2024 tarihlerinde alınacak biletlerle 31 Mart - 31 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek yurt dışı uçuşları 1 euro, 1 dolar + vergilerle satışa sundu.
22.03.2024 Ekonomi
Anadolujet Ramazan kampanyası | Anadolujet 599 TL uçak bileti kampanyasından nasıl yararlanılır? AnadoluJet Ramazan İndirimi
Anadolujet Ramazan kampanyası | Anadolujet 599 TL uçak bileti kampanyasından nasıl yararlanılır? AnadoluJet Ramazan İndirimi AnadoluJet Ramazan Kampanyası ile ilgili aramalar devam ediyor. Ucuz bilet almak isteyen vatandaşlar AnadoluJet’in Ramazan kampanyasından yararlanmak isteyenler AnadoluJet Ramazan bileti nasıl alınır, AnadoluJet kampanyalı biletten nasıl yararlanılır? Sorularına yanıt arıyor.
20.02.2024 Ekonomi
Ucuz bilet kampanyası başladı! AnadoluJet tarihleri duyurdu
Ucuz bilet kampanyası başladı! AnadoluJet tarihleri duyurdu AnadoluJet, Ramazan ayına özel olarak bilet fiyatlarını düşürme kararı aldı. 599 liradan başlayan fiyatlarla yurt içi biletler alınabilecek.
20.02.2024 Ekonomi
Kar alarmı! Uçuşlar, otobüs ve tren seferleri iptal edildi
Kar alarmı! Uçuşlar, otobüs ve tren seferleri iptal edildi Uyarıların ardından yoğun kar yağışı dün itibarı ile etkisini göstermeye başladı Japonya’nın başkenti Tokyo ve çevresinde etkili olan şiddetli kar yağışı nedeniyle en az 160 kişi yaralandı. Başkentteki Haneda Havalimanı'nda 132 uçuş iptal edildi.
6.02.2024 Dünya
NASA, sessiz süpersonik uçağını tanıttı
NASA, sessiz süpersonik uçağını tanıttı ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), dün ticari uçuşlarında kullanmak üzere sessiz süpersonik uçağını tanıttı. NASA, uçağın ses hızından 1.4 kat hızlı uçacağını, uçağın ABD'deki şehirler üzerinde uçarak test edeceğini ifade etti.
13.01.2024 Dünya
BM helikopterine Somali’de el konuldu
BM helikopterine Somali’de el konuldu Birleşmiş Milletler (BM), Somali’de içindeki yolcularla birlikte tıbbi tahliye gerçekleştiren bir helikopterine el konulduğunu doğrulayarak ‘müdahalenin sürdüğünü’ açıkladı. Yerel basın, helikoptere Somalili terör örgütü El Şebab tarafından el konulduğunu duyurdu.
11.01.2024 Dünya
Alkollü yolcu, uçağı birbirine kattı
Alkollü yolcu, uçağı birbirine kattı Muğla'nın Milas-Bodrum Havalimanı'na İrlanda'dan gelen ve alkollü olduğu belirlenen kadın, uçağı birbirine kattı. Uçaktaki başka bir yolcuya saldıran yabancı uyruklu kadın, gözaltına alındı.
9.01.2024 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Malezya’ya direkt uçuşlar başlıyor
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Malezya’ya direkt uçuşlar başlıyor ‘Şehrin havalimanı’ İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Kuala Lumpur merkezli yeni hattı ile küresel ağını genişletmeye devam ediyor. Malezyalı havayolu şirketi Batik Air’in gerçekleştireceği Kuala Lumpur merkezli seferler, hem İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı hem de Batik Air’in bugüne kadarki en uzun menzilli uçuş rotası olacak.
13.12.2023 Ekonomi
İPTAL OLAN UÇUŞLAR ||| THY iptal olan uçuşlar sorgulama: Pegasus iptal olan uçuşlar hangileri? THY iptal seferleri 19 Kasım listesi
İPTAL OLAN UÇUŞLAR ||| THY iptal olan uçuşlar sorgulama: Pegasus iptal olan uçuşlar hangileri? THY iptal seferleri 19 Kasım listesi THY iptal olan uçuşlar sorgulama - THY 18 Kasım İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan yapılması planlanan 40 uçuşu iptal ettiğini duyurdu. THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan yazılı açıklamada Meteorolojik Acil Durum Komitesi kararı uyarınca iç ve dış hatlarda toplam 40 seferin iptal edildiği duyurulurken 18 Kasım tarihinde uçuşu olan vatandaşların uçuşlarını kontrol etmeleri istendi. Peki, Pegasus iptal olan uçuşlar hangileri? THY iptal seferleri 19 Kasım listesi nasıl sorgulanır? İşte THY iptal seferleri 19 Kasım listesi…
18.11.2023 Gündem
Uçuşlar iptal mi PEGASUS THY ? İptal edilen uçak seferleri hangileri 17-18 Kasım? İstanbul Havalimanı Sabiha Gökçen iptal olan uçuşlar
Uçuşlar iptal mi PEGASUS THY ? İptal edilen uçak seferleri hangileri 17-18 Kasım? İstanbul Havalimanı Sabiha Gökçen iptal olan uçuşlar THY iptal edilen seferler için aratırmalar hızlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Marmara Bölgesi'ne fırtına uyarısından sonra Türk Hava Yolları'da seferlerinde düzenlemeye gitti. Türk Hava Yolları, yarın İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları dolayısıyla İstanbul Havalimanı'ndan planlanan toplam 40 tarifeli seferi iptal ettiğini duyurdu. Peki, Uçak sefer sorgulama nasıl yapılır? Türk Hava Yolları hangi seferleri iptal etti?
18.11.2023 Gündem
THY uçuşları iptal mi? THY hangi seferleri iptal etti, iptal edilen uçuşlar nasıl sorgulanır? THY İstanbul uçuşları da iptal mi?
THY uçuşları iptal mi? THY hangi seferleri iptal etti, iptal edilen uçuşlar nasıl sorgulanır? THY İstanbul uçuşları da iptal mi? Türk Hava Yolları, yarın İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle 40 seferinin karşılıklı olarak iptal edildiğini duyurdu.  İptal olan seferler hakkında detaylar, THY internet sitesi ve havalimanlarının internet siteleri üzerinden öğrenilebilecek. Peki, THY iptal seferler listesi nasıl ve nereden sorgulanır? 18 Kasım THY iptal sefer sorgulama…
17.11.2023 Gündem
THY'de sorun giderildi! Uçuşlar yeniden başladı
THY'de sorun giderildi! Uçuşlar yeniden başladı Türk Hava Yolları'nda yaşanan network arızası nedeniyle bir süre ara verilen seferler, arızanın giderilmesiyle yeniden başladı.
1.11.2023 Gündem
AnadoluJet'ten yeni kampanya! Yüzde 30 indirim
AnadoluJet'ten yeni kampanya! Yüzde 30 indirim AnadoluJet, Kasım ayında yurt içindeki uçuşları indirimli sunmaya başladı.
1.11.2023 Ekonomi
Atatürk Havalimanı kaç kişi alır? Atatürk havalimanı kaç km, Atatürk Havalimanı miting alanı kaç kişilik?
Atatürk Havalimanı kaç kişi alır? Atatürk havalimanı kaç km, Atatürk Havalimanı miting alanı kaç kişilik? İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama tepki için İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bugün Büyük Filistin Mitingi düzenleniyor. Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağlayacak. Vatandaşlar miting alanına akın ederken, alanın insan kapasitesi ise vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Atatürk Havalimanı kaç kişi alır? Atatürk havalimanı kaç km, Atatürk Havalimanı miting alanı kaç kişilik?
28.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uçuşlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uçuşlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.