Uçurumdan Yuvarlandı

Uçurumdan Yuvarlandı

Son dakika uçurumdan yuvarlandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uçurumdan yuvarlandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uçurumdan yuvarlandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uçurumdan Yuvarlandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uçurumdan yuvarlandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 129 uçurumdan yuvarlandı haberi bulunmuştur. Tüm uçurumdan yuvarlandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Freni tutmayan TIR, ağaca çarptı; dorsedeki 2 iş makinesi 100 metrelik uçuruma yuvarlandı
Freni tutmayan TIR, ağaca çarptı; dorsedeki 2 iş makinesi 100 metrelik uçuruma yuvarlandı Kocaeli’nin Körfez ilçesinde rampadan inerken frenleri tutmayınca sürücüsünün yavaşlatmak için yaklaşık 50 metre boyunca bariyere sürterek ilerlediği TIR, ağaca çarparak durdu. TIR’daki 1 kişi yaralanırken, dorsede yüklü olan 2 iş makinesi yaklaşık 100 metrelik uçurumdan yuvarlandı.
16.06.2023 Gündem
Define kazısı sonu oldu! Bir kişi gözaltına alındı
Define kazısı sonu oldu! Bir kişi gözaltına alındı Bolu'nun Seben ilçesinde define ararken kazdığı 12 metrelik çukurda kullandığı hiltiden çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen Fatih Uzun hayatını kaybetti. Uzun'un yanında bulunan arkadaşı Durmuş Akyol gözaltına alındı. Bir AFAD personelinin olay yerine ulaşmaya çalışırken kayalıklardan yuvarlanarak kolunun kırıldığı olayda, Fatih Uzun'un cansız bedeni helikopterle bulunduğu bölgeden alındı.
5.08.2022 Yaşam
Kar yağışını izlemek için çıktığı tepeden uçuruma yuvarlandı
Kar yağışını izlemek için çıktığı tepeden uçuruma yuvarlandı Bursa'nın İnegöl ilçesinde kar yağışını izlemek için eşiyle birlikte 1200 metre rakımlı Boğazova Bölgesi'ne çıkan Feyyaz Yılmaz (37), uçurumun kenarında tuvaletini yaparken dengesini kaybederek 200 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Jandarma ve itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışmasıyla yaralı olarak kurtarılan Yılmaz hastaneye kaldırıldı.
16.12.2021 Haber
Tuvaletini yaparken 200 metrelik uçuruma yuvarlandı
Tuvaletini yaparken 200 metrelik uçuruma yuvarlandı Bursa'nın İnegöl ilçesinde kar yağışını izlemek için eşiyle birlikte 1200 metre rakımlı Boğazova Bölgesi'ne çıkan Feyyaz Yılmaz (37), uçurumun kenarında tuvaletini yaparken dengesini kaybederek 200 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Jandarma ve itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışmasıyla yaralı olarak kurtarılan Yılmaz hastaneye kaldırıldı.
16.12.2021 Yaşam
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Bakan Bakdemirli canlı yayında duyurdu
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Bakan Bakdemirli canlı yayında duyurdu Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Marmaris'te yangınlarla ilgili son durumu açıkladı.
8.08.2021 Gündem
Feci şekilde can verdi! 180 metrelik uçurumdan yuvarlandı
Feci şekilde can verdi! 180 metrelik uçurumdan yuvarlandı Antalya'nın Kumluca ilçesinde, motosikletiyle 180 metrelik uçurumdan yuvarlanan Cengizhan Tutka (36) yaşamını yitirdi.
24.07.2021 Yaşam
Genç kadın saatlerce kurtarılmayı bekledi ama kimse görmedi! Ertesi gün...
Genç kadın saatlerce kurtarılmayı bekledi ama kimse görmedi! Ertesi gün... Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesine gezmeye giden Dilara Köseoğlu’nun (22) kullandığı otomobil, cumartesi akşamı 100 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Ters dönen otomobilden çıkamayan Köseoğlu, pazar günü öğle saatlerinde arazisine giden çiftçinin görerek haber vermesi üzerine itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
21.06.2021 Gündem
Deniz manzarası izlerken hayatının şokunu yaşadı!
Deniz manzarası izlerken hayatının şokunu yaşadı! Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Harun Göktay, park ettiği aracından inerek deniz manzarasını izlediği sırada el frenini çekmeyi unuttuğu otomobili uçurumdan yuvarlandı.
27.05.2021 Yaşam
Otomobil 100 metrelik uçurumdan yuvarlandı: 1 ölü, 4 yaralı
Otomobil 100 metrelik uçurumdan yuvarlandı: 1 ölü, 4 yaralı Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde, kontrolden çıkan otomobilin 100 metrelik uçurumdan yuvarlandığı kazada sürücü Onur Adıgüzel (23) hayatını kaybetti, 3'ü ağır 4 kişi de yaralandı.
26.05.2021 Yaşam
Kontrolden çıkan kamyonet uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 4 yaralı
Kontrolden çıkan kamyonet uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 4 yaralı Antalya'nın Alanya ilçesinde, kamyonetin 80 metrelik uçurumdan yuvarlandığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.
28.03.2021 Yaşam
Sason'da 2 öğrencinin öldüğü kaza sonrası 4 öğretmen açığa alındı
Sason'da 2 öğrencinin öldüğü kaza sonrası 4 öğretmen açığa alındı Batman'ın Sason ilçesinde, öğrenciler ile tekstil işçilerinin taşındığı minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu öğrenci Yasemin (16) ve Selim Barlık (18) kardeşlerin yaşamını yitirdiği, 24 kişinin de yaralandığı kazanın ardından başlatılan soruşturma kapsamında 2'si müdür 4 öğretmen açığı alındı.
12.03.2021 Gündem
Bir Zamanlar Çukurova var mı? Bugün bu akşam (14 Ocak) Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm yayınlanacak mı? ATV yayın akışı
Bir Zamanlar Çukurova var mı? Bugün bu akşam (14 Ocak) Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm yayınlanacak mı? ATV yayın akışı Bugün Bir Zamanlar Çukurova var mı? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde Yılmaz'ın ölümünün ardından Züleyha konakta Hünkar Yaman'ın yerine geçmiş, cenaze namazında gözyaşları sel olup akarken, özellikle Züleyha ve Fekeli, kalplerinin bir parçasını da o mezara gömmüşlerdi. Dizisinin hayranları merak içinde yeni bölümü beklerken, dizinin yeni bölüm fragmanın yayınlanmaması Bir Zamanlar Çukurova var mı, sorularının sorulmasına neden oldu. İşte 14 Ocak ATV yayın akışı…
14.01.2021 Gündem
Devrilen iş makinesinin altında feci şekilde can verdi!
Devrilen iş makinesinin altında feci şekilde can verdi! Antalya'nın Serik ilçesinde devrilen iş makinesinin altında kalan Halil Şenbüyük (16) yaşamını yitirdi. Acı haberi alan yakınları fenalık geçirdi.
10.12.2020 Gündem
MHP'yi yasa boğan ölüm! Uçurumdan yuvarlandı
MHP'yi yasa boğan ölüm! Uçurumdan yuvarlandı Adana’da, ağaç kesmek için gittiği ormanlık alanda dengesini kaybederek 70 metrelik uçurumdan yuvarlanan Adana Feke Belediyesi MHPli meclis üyesi İsmet Akyol (60) hayatını kaybetti.
21.11.2020 Gündem
Otomobil uçurumdan yuvarlandı: 1 ölü, 3 yaralı
Otomobil uçurumdan yuvarlandı: 1 ölü, 3 yaralı Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde, önündeki kamyonu sollamak isterken, kontrolden çıkan otomobil uçurumdan yuvarlandı. Kazada Ummahan Aytekin (49) yaşamını yitirirken, aynı araçtaki 3 kişi ise ambulans helikopter ile hastaneye kaldırıldı.
27.09.2020 Yaşam
Adana'da otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı
Adana'da otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı Adana'nın Kozan ilçesinde uçuruma yuvarlanan otomobildeki bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.
22.08.2020 Yaşam
Otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı
Otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı Antalya'nın Alanya ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yaklaşık 150 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
27.05.2020 Dünya
80 metrelik uçurumdan yuvarlanan kamyonetteki çift ve torunları öldü
80 metrelik uçurumdan yuvarlanan kamyonetteki çift ve torunları öldü Mersin'in Erdemli ilçesinde, kontrolden çıkarak yaklaşık 80 metre yükseklikteki uçurumdan yuvarlanan kamyonetin sürücüsü Mürsel (58), eşi Türkan (50) ile torunları Ege Süder (10) hayatını kaybetti.
25.04.2020 Gündem
Feci kazada ölen 3 kardeş toprağa verildi
Feci kazada ölen 3 kardeş toprağa verildi Hakkari'nin Derecik ilçesine bağlı Gelişen köyünden Toklu mezrasına giderken, servis minibüsünün takla atıp uçurumdan yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden orta okul öğrencileri Sümeyye (12) ve ablası Zilan (14) dün akşam saatlerinde gözyaşları içinde toprağa verildi. Acılı aile cenaze töreninde oğulları lise öğrencisi Agit Tekin'in (15) de tedavi gördüğü hastanede öldüğü haberini aldı. Agit de bugün sabah saatlerinde kız kardeşlerinin yanına gözyaşları arasında toprağa verildi.
28.09.2019 Gündem
Kablo makarasının çarpmasıyla uçurumdan düşen 2 işçi öldü
Kablo makarasının çarpmasıyla uçurumdan düşen 2 işçi öldü Artvin'in Arhavi ilçesinde, yüksek gerilim hattında çalışırken, kayan kablo makarasının çarpması sonucu 300 metrelik uçurumdan düşen işçiler Recep Kılıç (39) ve Orhan İnal (40) yaşamını yitirdi. İşçilerin cansız bedenleri, 3 saatlik çalışmayla kurtarma ekiplerince yola çıkarıldı.
23.09.2019 Yaşam
Filipinler’de kamyon uçurumdan yuvarlandı : 20 ölü
Filipinler’de kamyon uçurumdan yuvarlandı : 20 ölü Filipinler’in güneyinde yolcu taşıyan kamyonun uçuruma yuvarlanması sonucu 20 kişi hayatını kaybetti.
17.09.2019 Dünya
Düğün dönüşü kazada iki genç kız yaşamını yitirdi
Düğün dönüşü kazada iki genç kız yaşamını yitirdi Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, düğünden dönenlerin içinde bulunduğu otomobil, 30 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Kazada, Dilara Altay (18) ve Edanur Erdoğan (19) yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.
13.08.2019 Yaşam
MHP'li ilçe başkanı kazada öldü
MHP'li ilçe başkanı kazada öldü GİRESUN'un Alucra ilçesinde kullandığı hafif ticari araçla uçurumdun yuvarlanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Vehbi Usta (46) yaşamını yitirdi.
9.09.2018 Siyaset
Otomobil uçurumdan yuvarlandı: 2 ölü
Otomobil uçurumdan yuvarlandı: 2 ölü Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, 20 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Kazada otomobil içerisinde bulunan 2 kişi öldü.
7.09.2018 Yaşam
Ailecek ölüme uçtular
Ailecek ölüme uçtular Uşak’ın Banaz ilçesinde gölete yuvarlanan otomobilde aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirdi.
23.08.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Uçurumdan Yuvarlandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uçurumdan yuvarlandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.