Ücretsiz Oyun

Ücretsiz Oyun

Son dakika ücretsiz oyun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ücretsiz oyun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ücretsiz oyun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ücretsiz Oyun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ücretsiz oyun gelişmeleri de dahil olmak üzere 637 ücretsiz oyun haberi bulunmuştur. Tüm ücretsiz oyun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Epic Games gizemli oyun ne? Epic Games gizemli oyun açıklandı mı, ücretsiz gizemli oyun ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Epic Games 18 Mayıs!
Epic Games gizemli oyun ne? Epic Games gizemli oyun açıklandı mı, ücretsiz gizemli oyun ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Epic Games 18 Mayıs! Epic Games gizemli oyun ne? Her hafta kullanıcılarına ücretsiz oyunlar veren popüler dijital video oyun dağıtımcısı ve oyun geliştiricisi Epic Games, 18 Mayıs Perşembe günü kullanıcılarına gizemli oyun vereceği bildirildi. Yapılan açıklamanın ardından kullanıcılar gizemli oyunun ne olduğunu sorgulamaya başlandı. Peki, Epic Games 18 Mayıs 2023 ücretsiz gizemli oyunu ne, Epic Games gizemli oyun ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
17.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Epic Games 23 Aralık ücretsiz oyunu ne, 23 Aralık Epic Games ücretsiz oyunu açıklandı mı?
Epic Games 23 Aralık ücretsiz oyunu ne, 23 Aralık Epic Games ücretsiz oyunu açıklandı mı? Epic Games 23 Aralık ücretsiz oyunu ne? Dijital video oyun dağıtımcısı Epic Games'in Aralıkta 15 adet ücretsiz oyun dağıtacağını duyurmasının ardından hangi oyunları ücretsiz olarak vereceği merak ediliyor.
23.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Devlet Tiyatroları perdelerini öğretmenler için ücretsiz açıyor!
Devlet Tiyatroları perdelerini öğretmenler için ücretsiz açıyor! Devlet Tiyatroları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla oyunlarını öğretmenlere ücretsiz sunacak.
17.11.2021 Kültür Sanat
Saints Row: The Third Remastered oyunu gereksinimleri neler? Saints Row ücretsiz mi?
Saints Row: The Third Remastered oyunu gereksinimleri neler? Saints Row ücretsiz mi? Epic Games Store’dan oyunseverleri heyecanlandıran haber geldi. Saints Row: The Third Remastered oyununu ücretsiz olarak dağıtmaya başladı. Epic Games üyesi olan oyunseverler, Saints Row: The Third Remastered'i ücretsiz olarak hesaplarına ekleyebiliyor ve bilgisayarlarına kurulumunu gerçekleştirerek oyunu oynayabiliyor. Peki, Saints Row: The Third Remastered oyunu gereksinimleri neler? Saints Row ne zamana kadar ücretsiz? İşte detaylar…
26.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Apex Legends sistem gereksinimleri nelerdir?
Apex Legends sistem gereksinimleri nelerdir? Apex Legends oyun meraklılarının yakından takip ettiği oyunlardan başında geliyor. Hayatta kalma ve stratejik çatışmaların yaşandığı ve en yeni oyunlardan olan Apex Legends’in sistem gereksinimleri pek çok kullanıcı tarafından merak ediliyor. Peki, Apex Legends sistem gereksinimleri nelerdir? Apex Legends kaç Gb, bilgisayarım açar mı? İşte Apex Legends hakkında merak edilenler...
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Fiyatı 149 lira olan 2 oyunu ücretsiz oldu!
Fiyatı 149 lira olan 2 oyunu ücretsiz oldu! Epic Games her hafta bazı oyunları ücretsiz yapıyor. Bu oyunları kütüphanelerine ekleyen oyuncular istedikleri zaman oynayabiliyorlar. Epic Games bu hafta hangi oyunların ücretsiz olduğunu duyurdu.
25.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Epic Games üç oyunu daha ücretsiz yaptı
Epic Games üç oyunu daha ücretsiz yaptı Steam'in ardından dünyanın önde gelen dijital oyun platformlarından biri olan Epic Games, yeni haftaya özel 3 oyunu daha ücretsiz hale getirdi. İşte toplam değeri 111 TL'yi bulan o oyunlar...
10.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Apple'ın açığını bulan Türk gence 'komik' ödül
Apple'ın açığını bulan Türk gence 'komik' ödül Mersin Erdemli'de, Apple'da daha önce birçok kez bulduğu açıklar sayesinde değişik miktarlarda ödül kazanan Çayan Temel (21), şimdi de ücretli olan müzik ve film kliplerini ücretsiz olarak indirme, dinleme ve izleme yöntemini keşfederek yeni bir açığı ortaya çıkardı. Karşılığında firma tarafından 1,5 TL değerindeki müzik klibi hediyesiyle ödüllendirilen Temel, "Bu komik bir durum, ama gerçek" dedi.
7.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Temmuz'un ücretsiz PlayStation oyunlarını açıkladı
Temmuz'un ücretsiz PlayStation oyunlarını açıkladı Sony, her ay yaptığı gibi Temmuz ayı kapsamında da bazı oyunlarını bedava yaptı. PlayStation Plus abonelerinin yararlanabildiği ücretsiz oyun hakkına bu ay PES 2019 ve Horizon Chase Turbo eklendi.
27.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Epic Games'ten Steam'i çıldırtacak hamle!
Epic Games'ten Steam'i çıldırtacak hamle! Oyun dünyası yakın zamanda çıkması beklenen 'platform' savaşına odaklanmış durumda.
29.01.2019 Bilim ve Teknoloji
21 oyun ücretsiz oldu
21 oyun ücretsiz oldu Twitch Prime kullanıcılarına bu ay sırayla 21 adet ücretsiz oyun sunulacak. Kullanıcılar hesaplarına aldıkları oyunları diledikleri zaman kurup oynayabilecek
5.07.2018 Bilim ve Teknoloji
Android izinleri: Sizden ne istiyorlar?
Android izinleri: Sizden ne istiyorlar? Android'deki uygulamaların sizden talep ettikleri ne ve bu konuda neden dikkatli olmalısınız?
8.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Sömestirin keyfini çıkarın!
Sömestirin keyfini çıkarın! Buz Devri sahnede parlayacak Yarı yıl tatilinde düzenlenen etkinliklerle tüm öğrenciler, Akasya Acıbadem’de tatilin tadını çıkartacak...
29.01.2015 Magazin
İnternet kullanırken bunlara dikkat
İnternet kullanırken bunlara dikkat Münih Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Dairesi Müdürü Cem Karakaya, “İnternet’in tehlikeleri ve şansları” konferansında cep telefonu ve İnternet kullanımı konusunda uyarılarda bulundu...
15.12.2014 Bilim ve Teknoloji
Popüler oyun Flappy Bird geri dönebilir
Popüler oyun Flappy Bird geri dönebilir Bu defa oyun içerisinde bağımlılığı azaltacak uyarılara yer verilmesi planlanıyor.
13.03.2014 Bilim ve Teknoloji
Thor: The Dark World oyunu Android ve iOS''da!
Thor: The Dark World oyunu Android ve iOS''da! Android ve iOS için Thor: The Dark World (Karanlık Dünya) filmi oyun olarak yayınlandı.
7.11.2013 Bilim ve Teknoloji
Injustice: Gods Among Us ücretsiz oynayın
Injustice: Gods Among Us ücretsiz oynayın Günün ücretsiz oyunu Injustice: Gods Among Us
30.05.2013 Bilim ve Teknoloji
Oynaması ücretsiz : Warframe!
Oynaması ücretsiz : Warframe! Kaliteli ücretsiz bir oyun arıyorsanız denemelisiniz!
27.05.2013 Bilim ve Teknoloji
Bir fps klasiği Team Fortress 2
Bir fps klasiği Team Fortress 2 Bu yazımızda Team Fortress 2 oyununu tanıttık.
25.05.2013 Bilim ve Teknoloji
Bayramı kutlayacaklar!
Bayramı kutlayacaklar! İnternet kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği bilgisayar oyununda kurban bayramı kutlanacak
7.04.2010 Bilim ve Teknoloji
Oyun canavarlarının piri!
Oyun canavarlarının piri! ‘Oyunu bedava yapayım’ dedi, 26 milyon $ kazandı... Joshua Hong, VATAN ’a konuştu
6.04.2010 Bilim ve Teknoloji
Para harcamadan  oyun  oynayın!
Para harcamadan oyun oynayın! Sadece parayla satılan oyunlar iyidir diye bir kural yok. İşte en iyi ücretsiz oyun alternatifleri.
7.02.2008 Yaşam
‘5. Mövenpick Golf Cup’tan sürpriz hediyeler
‘5. Mövenpick Golf Cup’tan sürpriz hediyeler İstanbul Golf Kulübü Maslak Tesisleri’nde, 200 kişinin katılacağı bir golf turnuvası düzenleyecek
4.10.2007 Arşiv
Bebeklerin altını kumaşla bağlayın
Bebeklerin altını kumaşla bağlayın Ünlü dostlarımızın bize yeşil tavsiyelerde bulunması, sorumluluklarının bir parçası
19.07.2007 Arşiv
23 Nisan’da her şey çocuklar için
23 Nisan’da her şey çocuklar için Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları başladı. Dünyadaki tek çocuk bayramı olan 23 Nisan için çeşitli ülkelerden binlerce çocuk, bayram çoşkusunu kutlamak için Türkiye’ye geldi. Bir hafta boyunca çocuklara özel birçok program hazırlandı. Alışveriş merkezlerinde eğlenceler, tiyatrolarda ücretsiz gösterimler, bol hediyeli yarışmalar hepsi çocuklar için..
19.04.2007 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Ücretsiz Oyun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ücretsiz oyun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.