Gazete Vatan Logo

Bebeklerin altını kumaşla bağlayın

Ünlü dostlarımızın bize yeşil tavsiyelerde bulunması, sorumluluklarının bir parçası

Misal Angelina Jolie, normal posta değil e-posta kullanmamızı, ağaçlara kıymamamızı öneriyor. Harika. İngiliz fıstık şarkıcı Joss Stone, kullandığımız kağıtlar için yılda bir tane ağaç dikersek doğaya olan borcumuzu ödeyeceğimizi söylüyor. Harika. Kağıt israfına cidden kafayı takmış rockçı Dave Matthews, bebelerimize hazır bez değil, kumaş bez bağlayalım diyor. İşte bu o kadar harika değil. Tabii oralarda çevreci hippiler için işin pis kısmını halleden servisler var. Buradaki gibi elle yıkamak zorunda değiller. Allah muhafaza.

Bakireyseniz New York’ta ücretsiz oyun izleyebilirsiniz
Ken Davenport, Broadway komedisi “My First Time”ı (İlk Seferim) izlemeye gelecek, henüz kendi “ilk seferini” yaşamamış herkese bedava bilet öneriyor. Oyun, bekaretlerini nasıl kaybettiklerini www. myfirsttime.com sitesinde anlatanların hikâyelerine dayanıyor. Davenport, hâlâ bakir olduğunu iddia eden herkesi “yaşayan yalan dedektörü” dediği hipnotist ve zihin okuyucu Sebastian Black ile yüzleştiriyor. Black ayrıca bilet kuyruğunun arasında dolaşıp bekleyenler arasındaki bakirleri de seçiyor.

George Michael’a ceza
George Michael, Londra’nın yenilenen Wembley Stadyumu’nda konser veren ve ceza yiyen ilk ünlü oldu. George, gaza gelip planda olmayan iki şarkı daha söyledi, konseri bitmesi gerekenden 13 dakika geç bitirdi. Wembley’in çok sıkı “her şey saatine göre olacak” kuralları gereği, zamanından sonra biten konserin her dakikası için 2 bin dolar ceza yazıldı, George iki şarkı daha söyledi diye 260 bin dolar, yaklaşık 330 bin küsur YTL ceza ödedi. Wembley, geçen haftasonu Masstival’de Sebastian Bach’a yapılanı yapabilir, cart diye elektriği kesebilirdi. Bu arada Sebastian’a da sağlam ayıp ettik.

Haberin Devamı