U20 Dünya Kupası

U20 Dünya Kupası

Son dakika u20 dünya kupası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan u20 dünya kupası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını u20 dünya kupası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

U20 Dünya Kupası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan u20 dünya kupası gelişmeleri de dahil olmak üzere 506 u20 dünya kupası haberi bulunmuştur. Tüm u20 dünya kupası haberleri aşağıda listelenmiştir.
U20 Dünya Kupası hangi kanalda? FIFA U20 Dünya Kupası internetten nasıl izlenir?
U20 Dünya Kupası hangi kanalda? FIFA U20 Dünya Kupası internetten nasıl izlenir? U20 Dünya Kupası hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. FIFA U20 Dünya Kupası Arjantin'de düzenleniyor. İsraik ve Dominik Cumhuriyeti'nin ilk kez katılacağı U20 Dünya Kupası internetten nasıl izlenir?
22.05.2023 Futbol
Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte Lionel Messi'nin rekorları
Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte Lionel Messi'nin rekorları 2022 Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor. Katar’da düzenlenen büyük turnuvanın ilk maçları tamamlandı. Milyonlarca insanın ekrana kilitlendiği maçlar özel anlara da sahne oldu. 2022 Dünya Kupası’nın ilk haftasında en çok konuşulan karşılaşma Arjantin Suudi Arabistan maçı oldu. Messi’li Arjantin’i mağlup eden Suudi Arabistan turnuvanın en çok konuşulan takımı olurken Messi’nin bu maçta kırdığı rekor da tarihe geçti. Suudi Arabistan maçında Messi karşılaşmanın 10. Dakikasında attığı golle 4 farklı Dünya Kupası'nda gol atmayı başaran 5. futbolcu oldu. Peki, Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte futbol kariyeri boyunca Lionel Messi'nin kırdığı rekorları ve en çok konuşulan anları…
25.11.2022 Futbol
Emiliano Buendia kimdir, kaç yaşında, nereli? Emiliano Buendia hangi takımlarda oynadı?
Emiliano Buendia kimdir, kaç yaşında, nereli? Emiliano Buendia hangi takımlarda oynadı? Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürürken, Arjantinli sağ açık Emiliano Buendia’yı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Emiliano Buendia kimdir, kaç yaşında?
30.09.2020 Gündem
İstanbul'da tarihi gece! UEFA Süper Kupa...
İstanbul'da tarihi gece! UEFA Süper Kupa... UEFA Süper Kupa finalinde iki İngiliz kozlarını paylaşlıyor. Liverpool ve Chelsea, Avrupa'nın en büyüğü olmak için Vodafone Park'ta karşı karşıya geliyor. İşte dev maça dair detaylar...
14.08.2019 Futbol
Galatasaray Ozornwafor'u kadrosuna kattı!
Galatasaray Ozornwafor'u kadrosuna kattı! Altyapıdan yetiştirdiği Ozan Kabak’ı devre arasında 11 milyon euroya Stuttgart’a satan Galatasaray, tıpkı bu oyuncu gibi gelecek vadeden bir isim Valentine Ozornwafor'u sessiz sedasız kadrosuna kattı.
18.05.2019 Galatasaray
Feyyar Uçar: Sadık, sezonun en iyi transferi
Feyyar Uçar: Sadık, sezonun en iyi transferi Belediye Vanspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı Sadık Çiftpınar için, "Sezonun en iyi transferi" yorumunu yaptı.
6.01.2019 Futbol
Gelin bu coşkuyu birlikte paylaşalım!
Gelin bu coşkuyu birlikte paylaşalım! UEFA, Almanya ile yarıştığımız EURO 2024'ün ev sahibini bugün açıklıyor.
27.09.2018 Futbol
Cüneyt Çakır: Üst üste iki yarı finalde sadece biz vardık!
Cüneyt Çakır: Üst üste iki yarı finalde sadece biz vardık! Üst üste iki Dünya Kupası'nda iki yarı final yöneten Türk hakemimiz Cüneyt Çakır, "Bizden sonraki genç arkadaşlarımızdan beklentimiz bu çıtayı hep yukarıda tutmalarıdır. Türk hakemliği tüm turnuvalarda var olmalı" dedi.
2.08.2018 Arşiv
Vedat İnceefe'nin hedefi U20 Dünya Kupası
Vedat İnceefe'nin hedefi U20 Dünya Kupası 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vedat İnceefe, 20 Yaş Altı Dünya Kupası'na gitmek istediklerini söyledi.
29.06.2018 Futbol
Trezeguet'ten transfer açıklaması!
Trezeguet'ten transfer açıklaması! Kasımpaşa'da bu sezon 13 gol, 6 asistle oynayan Trezeguet, Belçika'ya dönmek istemediğini açıkladı.
10.05.2018 Kasımpaşa Spor
Osmanlıspor, geleceğe yatırım yaptı
Osmanlıspor, geleceğe yatırım yaptı Osmanlıspor, Uruguaylı file bekçisi Santiago Mele ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. 20 yaşındaki genç kaleci bu sezon Ankaragücü’nde kiralık olarak oynayacak.
4.09.2017 Futbol
Çakır'ın yönettiği maçta kazanan Güney Kore U20 oldu
Çakır'ın yönettiği maçta kazanan Güney Kore U20 oldu FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, Güney Kore ile Arjantin arasındaki FIFA U20 Dünya Kupası ilk maçını yönetti. Mücadeleyi Güney Kore U20 Takımı 2 - 1 kazandı.
23.05.2017 Futbol
Cüneyt Çakır, U20 Dünya Kupası'nda sahneye çıkıyor
Cüneyt Çakır, U20 Dünya Kupası'nda sahneye çıkıyor FIFA kokartlı Türk hakemlerden Cüneyt Çakır, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda yarın oynanacak Güney Kore-Arjantin maçını yönetecek.
22.05.2017 Futbol
Cüneyt Çakır'a zorlu görev!
Cüneyt Çakır'a zorlu görev! Cüneyt Çakır, FIFA U-20 Dünya Kupası'ndaki ilk maçında, ev sahibi Güney Kore ile favorilerden Arjantin'in mücadelesini yönetecek.
21.05.2017 Futbol
Cüneyt Çakır, U20 Dünya Kupası için Güney Kore'ye gitti!
Cüneyt Çakır, U20 Dünya Kupası için Güney Kore'ye gitti! FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ile yardımcı hakemler Bahattin Duran ve Tarık Ongun, 20 Yaşaltı Dünya Kupası için Güney Kore'ye gitti
15.05.2017 Futbol
Cüneyt Çakır, Türkiye'den gidiyor!
Cüneyt Çakır, Türkiye'den gidiyor! Büyük turnuvaların gediklisi Çakır ve ekibinin; son iki Avrupa Şampiyonası, Dünya Kupası, Olimpiyatlar derken 6 yılda katılmadığı turnuva kalmamıştı. U20 Dünya Kupası’nda da düdük çalacak Çakır, kalan 9 haftada ligde en fazla 3 maçta görev alabilir.
29.03.2017 Arşiv
Enver Cenk: Risk almak zorundaydım
Enver Cenk: Risk almak zorundaydım Sezon başında Başakşehir’den St.Pauli’ye kiralık olarak giden ve 4 gol, 5 asistlik performansla adından fazlasıyla söz ettiren Enver Cenk Şahin, Alman disipliniyle yaşadığı değişimi anlattı.
27.03.2017 Başakşehir
Süper Lig'in kâbusu Umar Aminu konuştu!
Süper Lig'in kâbusu Umar Aminu konuştu! Osmanlı’yı Avrupa’ya taşıdı. UEFA’da attığı 4 golle devleri peşine taktı. Sürati ve çalımlarıyla Süper Lig’deki sol bekleri bezdirdi. Umar Aminu, aynı Elm Sokağı Kâbusu filmindeki Freddy Krueger gibi rakiplerin korkulu rüyası olmaya devam edeceğini söylüyor!
6.10.2016 Futbol
Mourinho'nun gözü Bruma'nın üstünde!
Mourinho'nun gözü Bruma'nın üstünde! Kiralıktan döndükten sonra performansıyla adeta büyüleyen Bruma’yı, ManU Menajeri Jose Mourinho yakından takip ediyor. Portekizli yeteneği çok beğenen Mou’nun, devre arasında G.Saray’ın kapısını çalabileceği öğrenildi.
14.09.2016 Galatasaray
Cüneyt Çakır'a dev görev
Cüneyt Çakır'a dev görev FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, Brezilya'da düzenlenen 2016 Olimpiyatları'nda D Grubu'nda 7 Ağustos'ta oynanacak Arjantin - Cezayir karşılaşmasını yönetecek
5.08.2016 Şampiy10
Bruma: Galatasaray'da devam ediyorum
Bruma: Galatasaray'da devam ediyorum Takımda kalacak mı? Türkiye'deki ortam onu tedirgin ediyor mu? Galatasaray'da sezon öncesi en çok konuşulan isim Bruma, Goal Türkiye'ye konuştu...
24.09.2021 Galatasaray
Attamah tamam, Aatif yolda
Attamah tamam, Aatif yolda Trabzonspor, ilk imzayı Adana Demirspor’un 22 yaşındaki Ganalı oyuncusuna attıracak. Hem ön libero hem de stoper mevkisinde oynayabilen başarılı futbolcu ile 4 yıllık sözleşme yapılacağı öğrenildi. Bordo-Mavililer’in ikinci bombası ise Süper Lig’den PTT 1. Lig’e düşen Sivasspor’un daha önce gol krallığı da tadan yıldızı Aatif olacak. Oyuncu cephesi tamam, Yiğidolar hafta içi karar açıklayacak.
23.05.2016 Trabzonspor
F.Bahçe'nin teklifini geri çevirdi
F.Bahçe'nin teklifini geri çevirdi Gent forması giyen Nijeryalı Moses Simon, Fenerbahçe, Borussia Dortmund ve Liverpool'dan gelen teklifleri geri çevirdiğini söyledi.
7.06.2015 Fenerbahçe
Ali Adnan Udinese'ye gitti!
Ali Adnan Udinese'ye gitti! Çaykur Rizespor'un Iraklı futbolcu Ali Adnan Udinese'ye transfer oldu.
30.05.2015 Rizespor
'İnşallah şampiyon oluruz'
'İnşallah şampiyon oluruz' Avrupa'da Türkiye'yi temsil eden genç futbolcu Salih Uçan, İtalya ile Türkiye arasındaki farkları anlattı.
24.05.2015 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

U20 Dünya Kupası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki u20 dünya kupası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.