Twitter Güncelleme

Twitter Güncelleme

Son dakika Twitter güncelleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Twitter güncelleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Twitter güncelleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Twitter Güncelleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan twitter güncelleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 twitter güncelleme haberi bulunmuştur. Tüm twitter güncelleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Twitter Snapchat'e özendi!
Twitter Snapchat'e özendi! Twitter, Snapchat'inkine benzer bir video özelliği üzerinde çalışıyor olabilir!
15.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Twitter baştan aşağı yenilendi!
Twitter baştan aşağı yenilendi! Twitter IOS ve web arayüzünü yeniledi. Tweetdeck ve Twitter Lite uygulamalarında da tasarım değişikliği yapıldı.
16.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Twitter'dan 69 yeni emoji!
Twitter'dan 69 yeni emoji! Tasarımcı Brian Haggerty, Twitter'ın emoji kütüphanesini Emoji 5.0 da kapsayacak biçimde genişleteceğini duyurdu. Ancak güncelleme henüz her kullanıcıya sunulmadı.
25.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Twitter, yeni özelliğini duyurdu!
Twitter, yeni özelliğini duyurdu! Twitter, kullanıcılarının çok hoşuna gidecek yeni özelliğini duyurdu.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Twitter'da canlı yayın dönemi
Twitter'da canlı yayın dönemi Sosyal medya platformu Twitter, kullanıcılarının artık mesaj paylaşırken canlı yayın yapabileceklerini açıkladı.
15.12.2016 Bilim ve Teknoloji
Twitter, Moments özelliğini geliştirdi
Twitter, Moments özelliğini geliştirdi Twitter, Eylül ayında devreye aldığı Moments özelliğine yeni yetenekler kazandırdı. Artık Moments yapmak isteyenler için daha geniş imkanlar var.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Twitter'a da "tarihte bugün" özelliği geldi!
Twitter'a da "tarihte bugün" özelliği geldi! Facebook'un yıllar önce bugün ne paylaştığınızı gösteren özelliğinin bir benzeri, artık Twitter'da da var. Ama bu özelliği getiren, Twitter değil!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Togg sedan modelini görücüye çıkarıyor! Heyecanlandıran paylaşım
Togg sedan modelini görücüye çıkarıyor! Heyecanlandıran paylaşım Togg'un heyecanla beklenen sedan modeline ait ilk görüntüler ortaya çıktı. Ayrıca, T10X modelinin 2024 yılı için sipariş alımlarının başladığı açıklandı. Belirtilene göre, genel siparişler 20 Ocak'tan itibaren alınmaya başlanacak.
7.01.2024 Ekonomi
Twitter kullanıcılarını kızdıracak güncelleme! Elon Musk açıkladı
Twitter kullanıcılarını kızdıracak güncelleme! Elon Musk açıkladı Elon Musk, kullanıcıların hesaplarının özelliklerine göre Twitter’a tweet görüntüleme sayılarında sınırlandırma getirdi.
1.07.2023 Dünya
Bakan Kasapoğlu: 'GSB Burs ve Öğrenim Kredisi' sonuçları açıklandı
Bakan Kasapoğlu: 'GSB Burs ve Öğrenim Kredisi' sonuçları açıklandı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yüzbinlerce öğrenciyi ilgilendiren 2022-2023 GSB Burs ve Öğrenim Kredisi sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
16.12.2022 Gündem
Twitter sarı tik nedir? Sarı tik ne demek, sarı, gri ve mavi tik özelliği ne anlama geliyor, hangi hesaplara sarı tik veriliyor?
Twitter sarı tik nedir? Sarı tik ne demek, sarı, gri ve mavi tik özelliği ne anlama geliyor, hangi hesaplara sarı tik veriliyor? Elon Musk'un Twitter'ı satın almasının ardından Twitter'da yenilikler birbirini takip etti. Twitter’a gelen yeniliklerden biri de sarı tik onay işareti oldu. Söz konusu sarı tiki görenler Twitter'da sarı tik nedir, ne demek, sarı tik ne anlama geliyor, hangi hesaplara sarı tik veriliyor? Sorularına yanıt aranmaya başladı.
13.12.2022 Bilim ve Teknoloji
2030 Dünya Kupası nerede? 2030 Dünya Kupası ev sahipliği için hangi ülkeler başvuru yaptı?
2030 Dünya Kupası nerede? 2030 Dünya Kupası ev sahipliği için hangi ülkeler başvuru yaptı? 2022 FIFA Dünya Kupası başlarken görkemli organizasyonda gözler Katar’da olmaya devam ediyor. 32 ülkenin kupayı almak için mücadele verdiği Dünya Kupası pek çok özel ana sahip olmayı da sürdürüyor. Katar’daki turnuvanın kuşkusuz en şaşırtan anlarından biri de Arjantin’in Suudi Arabistan’a mağlup olduğu maç oldu. Büyük turnuvanın ilk maçları tamamlanırken 2030 Dünya Kupası ile ilgili de ilginç bir iddia ortaya atıldı. Suudi Arabistan'ın Yunanistan ve Mısır ile 2030 Dünya Kupası için ortaklık kurmaya çok istekli olduğu kulislerde konuşuluyor. Peki, 2030 Dünya Kupası nerede? 2030 Dünya Kupası ev sahipliği için hangi ülkeler başvuru yaptı? 2030 Dünya Kupası Suudi Arabistan’da mı oynanacak? İşte detaylar…
25.11.2022 Şampiy10
WhatsApp güncellemesi kabusları oldu! Kullanıcılar ikiye bölündü... 'Aldatmalar ve kavgalar artacak'
WhatsApp güncellemesi kabusları oldu! Kullanıcılar ikiye bölündü... 'Aldatmalar ve kavgalar artacak' WhatsApp, birkaç gün önce çevrimiçi olma özelliğini gizleyen yeni bir güncelleme yayınladı. Buna göre karşı taraf istemezseniz sizi 'online' göremeyecek. Bu özellik sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bazı kullanıcılar durumdan memnun ancak bazıları için ise güncelleme tam anlamıyla 'kabus'...
7.11.2022 Yaşam
Asgari ücret zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni asgari ücret müjdesini verdi! İşte asgari ücret 2022 temmuz zammı ve brüt - net maaşlar...
Asgari ücret zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni asgari ücret müjdesini verdi! İşte asgari ücret 2022 temmuz zammı ve brüt - net maaşlar... Asgari ücret zammı son dakika açıklandı. Müjdeli haber geldi. Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. Asgari ücrete temmuz zammı yüzde 30 olarak gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın asgari ücret zammını son dakika açıklamasının ardından vatandaşlar yoğun şekilde, 'Asgari ücret zammı 2022 ne kadar oldu?' sorusunun yanıtı merak ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete yapılacak olan ek zam oranını açıkladı. Erdoğan, "Yeni bir asgari ücret rakamı belirledik. Asgari ücrete temmuzdan geçerli olmak üzere yüzde 30 ara artış yapıyoruz Yeni asgari ücret net 5 bin 500 lira olacaktır" dedi. Öte yandan Asgari ücreti 5 bin 500 TL'ye çıkaran düzenleme TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmekte olan torba teklife eklendi. İşte son dakika haberinin detayları...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti... Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ediyor. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya ve Ukrayna dışişleri bakanlarının Antalya'da görüşeceğini açıkladı. Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Karadeniz'de bir Rus savaş gemisinin çoklu roketatar sisteminden fırlatılan füzelerle batırıldığını aktardı. Rusya, Moskova'ya dost olmayan ülkelerin listesini resmen onayladı. Kiev’in kent meydanında güvenlik önlemleri arttırılarak barikatlar kuruldu. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "NATO topraklarına yönelik herhangi bir saldırı gerçekleştirilirse NATO topraklarının her bir köşesini savunmak için gerekli adımları atacağız" ifadelerini kullandı.
7.03.2022 Dünya
ÖSYM’den HES kodu açıklaması! Sınav başvurularında Hes kodu istenecek mi?
ÖSYM’den HES kodu açıklaması! Sınav başvurularında Hes kodu istenecek mi? HES kodu uygulaması ile ilgili ÖSYM’den açıklama geldi! İçişleri Bakanlığı genelgesiyle kaldırılan HES kodu uygulaması, ÖSYM sınav başvurularında sistemde halen gözüküyor. Sınav başvurularında HES kodunun istenmesi karışıklığa neden olunca ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün'den açıklama geldi. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, sınav başvurularında zorunlu olan HES kodunun Aday İşlemleri Sisteminden kaldırılmasıyla ilgili gerekli güncelleme işlemlerini tamamlamak üzere olduklarını duyurdu.
5.03.2022 Eğitim
Rusya - Ukrayna savaşında sıcak gelişme!  Dünyaya ilan ettiler: 3. Dünya Savaşı başladı
Rusya - Ukrayna savaşında sıcak gelişme! Dünyaya ilan ettiler: 3. Dünya Savaşı başladı Dünyanın korku ile takip ettiği Rusya-Ukrayna savaşı 9. gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. Rusya ordusu ile Ukrayna ordusu Zaporoji nükleer santral için çatışmaya girince santralin bazı bölümlerinde yangın çıktı. Rusya'yı 'nükleer terörizm' ile suçlayan Zelenski, 'Rusya nükleer santral vuran ilk ülke olarak tarihe geçti' dedi. İngiltere, Rusya’nın Ukrayna'daki nükleer santrale saldırısı sonrasında BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı. ABD'den "Çatışma bize gelirse biz hazırız" açıklaması gelirken, Ukrayna sınırına 5 kilometre mesafedeki Amerikan askerleri fotoğraflandı.
4.03.2022 Dünya
Bakanlık 'taksiler' için resmen harekete geçti: 132 lira yerine 950 lira...
Bakanlık 'taksiler' için resmen harekete geçti: 132 lira yerine 950 lira... Taksimetre ayarı için kuyruğu giren şoförlerden araç başına132 lira yerine 950 lira alındığı iddia edildi. Bakanlık, İstanbul'daki ticari taksilerde fahiş fiyat uygulandığı gerekçesiyle harekete geçti
1.01.2022 Ekonomi
Kimlik kartlarıyla flaş ilgili gelişme! E-Devlet'ten yapılıyor! T.C. kimlik no...
Kimlik kartlarıyla flaş ilgili gelişme! E-Devlet'ten yapılıyor! T.C. kimlik no... Kimlik kartlarıyla ilgili flaş gelişme! E-Devlet üzerinden yapılıyor. E-Devlet uygulamasında kullanıma sunulan yeni hizmetle vatandaşların, kimlik numaralarına kısıtlama koyarak, iradeleri dışında şirket ortağı/yetkilisi olmasının önüne geçilebilecek. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre vatandaşlar adlarına işlem yapılmaması için E-Devlet üzerinden Kimlik Numarası ile işlem yapılmasını kısıtlayabilecekler.
31.12.2021 Gündem
Instagram, Facebook ve WhatsApp neden çalışmıyor? Son dakika açıklaması
Instagram, Facebook ve WhatsApp neden çalışmıyor? Son dakika açıklaması WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü mü? Sosyal medya platformları Instagram, Facebook ile anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a erişim sağlanamıyor. Milyonlarca uygulama kullanıcısı WhatsApp, Instagram ve Facebook'un neden çalışmadığını araştırıyor. WhatsApp'a girmeye çalışan kullanıcılar "500 Server Error" hatası ile karşılaşıyor. Konuyla ilgili açıklama geldi.
4.10.2021 Bilim ve Teknoloji
KYK yurt başvurusu e devletten nasıl yapılır? KYK yurt başvurusu son tarihi 2021 ve KYK yurt başvuru ekranı
KYK yurt başvurusu e devletten nasıl yapılır? KYK yurt başvurusu son tarihi 2021 ve KYK yurt başvuru ekranı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığa bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenci yurtlarının yeni dönem başvurularının başladığını açıkladı. Bakan tarafından yapılan açıklamanın ardından üniversite öğrencileri KYK yurt başvurusu ile ilgili sorgulamalara başladı. Peki, KYK yurt başvurusu e devlet ile nasıl yapılır? KYK yurt başvurusu ne zaman bitiyor? KYK yurt başvurusu son tarih ve KYK yurt başvurusu ekranı…
7.09.2021 Eğitim
Whatsapp sözleşmesi nereden onaylanır? Kabul etmeyenlerde Whatsapp kapanacak mı?
Whatsapp sözleşmesi nereden onaylanır? Kabul etmeyenlerde Whatsapp kapanacak mı? Dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ın, gizlilik ilkesi ve hizmet şartlarındaki güncelleme yürürlüğe girdi. Gizlilik sözleşmesinin uygulamaya girdiği ilk dakikalarda Whatsapp paylaşım yaptı. Aylardır kullanıcılar 'Whatsapp hesabı silinecek mi?' sorusunu merak ediyordu. Whatsapp açıklık getirdi. Peki, Whatsapp kapanacak mu? Whatsapp sözleşmesi ne oldu? Whatsapp gizlilik sözleşmesi kabul etme uyarısı ne zaman gelir? Whatsapp gizlilik sözleşmesi kabul etme uyarısı gelecek mi? İşte yeni detaylar...
15.05.2021 Gündem
Kripto paralarda, Cardano (ADA) Shiba Inu ve Pig Finance rüzgarı
Kripto paralarda, Cardano (ADA) Shiba Inu ve Pig Finance rüzgarı Kripto para piyasalarında işlem gören binlerce coin arasından sıyrılan ve hikayesi olan coinler ilgi görmeye devam ediyor. Bitcoin, Ethereum gibi kripto paraların atası sayılabilecekler yanında yeni çıkan coinler kısa sürede hızlı yükseldi. Dünya çapında kripto paralara ilişkin büyük ilgi devam ediyor. Bitcoin, Ethereum’la başlayan kripto para macerası bugün binlerce coinle devam ediyor. Yeni çıkan coinler büyük kripto para borsalarında işlem görmese de uyanık davrananlar servet ediniyor. Listenin en genç üyeleri Shiba Inu ve Pig Finance gözde coin olma yolunda ilerliyor. Cardano (ADA) tüm zamanların rekorunu kırdı...
11.05.2021 Ekonomi
Android telefonda bazı uygulamalar neden açılmıyor? MSA nedir? Android uygulamaları çöküyor mu?
Android telefonda bazı uygulamalar neden açılmıyor? MSA nedir? Android uygulamaları çöküyor mu? Android telefonda bazı uygulamaların açılmaması kullanıcıları zor durumda bırakıyor. Android uygulamalarıyla ilgili yaşanan sorun nedeniyle kullanıcılar 'MSA nedir? Android telefonlar çöküyor mu? Android uygulama durduruldu hatası ne?" sorularını sıklıkla araştırıyor. Android tabanlı telefona sahip milyonlarca kullanıcı bazı uygulamaların hiç açılmadığı, bazıların da açıldıktan sonra kapandığından şikayet ediyor. Peki, Android telefonda bazı uygulamalar neden açılmıyor? MSA nedir? Android uygulamaları çöküyor mu? Android uygulama durduruldu hatası çözümü ne? Android sistem webview devre dışı ne demek? İşte android kullanıcılarının sorununun adım adım çözümü
24.03.2021 Gündem
Twitter, Türkiye'de temsilci atayacak
Twitter, Türkiye'de temsilci atayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Türkiye'den günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcılardan Twitter'ın da yükümlülüklerini yerine getireceğini bildirmesinin sevindirici olduğunu aktardı.
20.03.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Twitter Güncelleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki twitter güncelleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.