Tutya Yılmaz

Tutya Yılmaz

Son dakika Tutya Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tutya Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tutya Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tutya Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tutya yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 tutya yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm tutya yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sertab Erener, Harbiye'de sahne aldı!
Sertab Erener, Harbiye'de sahne aldı! 27. yılını kutladığı müzik hayatında en üretken dönemlerinden birini yaşayan Türkçe popun etkili ve güçlü isimlerinden Sertab Erener, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı.
8.07.2019 Kültür Sanat
Brand&Sport Summit için son gün
Brand&Sport Summit için son gün Markalar ve spor dünyasını buluşturan Brand&Sport Summit, 12 Aralık Çarşamba günü Zorlu PSM’de gerçekleşecek.
11.12.2018 Ekonomi
Hayalini yaşa prenses
Hayalini yaşa prenses Birleşmiş Milletler Vakfı tarafından kız çocuklarının eğitimine destek verecek özel bir proje gerçekleştiriliyor.
20.08.2017 Magazin
Çalışmak ve adanmışlık başarıyı getirir
Çalışmak ve adanmışlık başarıyı getirir 1976 Montreal Olimpiyatları'nda bütün hakemlerden tam puan alarak olimpiyat tarihine geçen efsanevi cimnastikçi Nadia Comaneci, P&G'nin 30 milli sporcuyu desteklediği projesi için İstanbul’daydı.
13.05.2017 Arşiv
Zirve çiçeği Tutya
Zirve çiçeği Tutya Tutya Yılmaz 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda artistik cimnastikte mücadele eden ve Türkiye'nin cimnastik tarihinde olimpiyatlara katılan en genç sporcu olarak tarihe geçti.
10.04.2017 Spor
Dünya'nın gözü Tutya'da
Dünya'nın gözü Tutya'da Tutya Yılmaz 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda artistik cimnastikte mücadele eden ve Türkiye'nin cimnastik tarihinde olimpiyatlara katılan en genç sporcu olarak tarihe geçti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sporun Oscarları sahiplerini buldu
Sporun Oscarları sahiplerini buldu Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Zorlu performans Sanatları Merkezi'nde yapıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yanlıştan nemalanmak çirkin olur
Yanlıştan nemalanmak çirkin olur Beşiktaş’ın hocası Şenol Güneş, son maçta Q7’nin Yusuf’a müdahalesi nedeniyle kendisine sitem edenlere yanıt verdi:
9.11.2016 Beşiktaş
Beni Barbie bebek ile kandırdılar
Beni Barbie bebek ile kandırdılar Tutya Yılmaz, 2016 Rio’da artistik cimnastikte büyüleyici bir performans ortaya koydu...
12.08.2016 Arşiv
Teşekkürler Tutya Yılmaz
Teşekkürler Tutya Yılmaz Türkiye’yi Rio’da temsil eden en genç isim olan 17 yaşındaki sporcu elenmesine rağmen performansıyla büyük gurur yaşattı.
8.08.2016 Şampiy10
Tutya ailesi hırsızlık mağduru
Tutya ailesi hırsızlık mağduru Rio’daki güvenlik sorunu nedeniyle Türkler de mağdur oldu. Artistik cimnastikteki sporcumuz Tutya Yılmaz’ın anne ve babasının plajda bulundukları esnada cep telefonları çalındı
8.08.2016 Şampiy10
Tutya Yılmaz'dan harika başlangıç
Tutya Yılmaz'dan harika başlangıç Rio Olimpiyatları'nda mücadele eden Tutya Yılmaz, artistik cimnastikte iyi bir başlangıç yaptı
8.08.2016 Şampiy10
Hedefim Rio'da madalya kazanmak
Hedefim Rio'da madalya kazanmak Türkiye’nin ilk kez olimpiyatlarda jimnastik branşında temsil edilmesini sağlayan Tutya Yılmaz iddialı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Kılıç'tan Rio açıklaması
Bakan Kılıç'tan Rio açıklaması Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, milli sporcuların 2016 Rio yolunda, son dönemde gösterdiği başarılı performanstan duyduğu memnuniyeti ifade etti
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cimnastikte bir altın, bir bronz
Cimnastikte bir altın, bir bronz Türkiye, Almanya'da düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nda altın ve bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Jimnastiğin yeni  Türk prensesi
Jimnastiğin yeni Türk prensesi 12 yaşındaki Tutya Yılmaz 4’ünden beri jimnastikle uğraşıyor...
14.06.2012 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Tutya Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tutya yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.