Jimnastik

Jimnastik

Son dakika jimnastik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jimnastik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jimnastik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jimnastik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jimnastik gelişmeleri de dahil olmak üzere 631 jimnastik haberi bulunmuştur. Tüm jimnastik haberleri aşağıda listelenmiştir.
19 Mayıs'ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanma önerisi hangi futbol takımına aittir? 19 Mayıs'ın tarihi ve 19 Mayıs'ın bayram ilan edilme hikayesi
19 Mayıs'ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanma önerisi hangi futbol takımına aittir? 19 Mayıs'ın tarihi ve 19 Mayıs'ın bayram ilan edilme hikayesi 19 Mayıs'ın, Türk gençliğine armağan edilmesi fikri, ilk olarak 1935 yılında düzenlenen "Atatürk Spor Günü" etkinliğiyle ortaya çıktı. Spor Kongresi'nde yapılan öneriyle 19 Mayıs'ta "Gençlik ve Spor Bayramı" olarak kutlanması teklif edildi. Teklif, kongrede büyük alkış aldı ve kabul edildi. Atatürk'ün de onayıyla kanunlaşan bu bayram, o günden bu yana coşkuyla kutlanmaktadır. Peki, 19 Mayıs'ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanma önerisi hangi futbol takımına aittir? 19 Mayıs'ın tarihi ve 19 Mayıs'ın bayram ilan edilme hikayesi…
17.05.2024 Gündem
Dünya şampiyonu Selin Naz ve Nilsu'ya coşkulu karşılama! Büyük gurur yaşadı
Dünya şampiyonu Selin Naz ve Nilsu'ya coşkulu karşılama! Büyük gurur yaşadı Dünya şampiyonu Selin Naz Özcan, 35 ülkenin katıldığı down sendromlu sporcuların uluslararası olimpiyat oyunlarında jimnastik dalında iki alette altın ve dünya birinciliği, iki alette gümüş ve dünya ikinciliği, tasnifte gümüş olmak üzere toplamda 5 madalya kazanarak Türkiye’yi, Adana’yı başarıyla temsil edip dünya şampiyonu oldu. Selin Naz’ın hocası Erkan Sert, sporcusuyla gurur duyduğunu vurguladı.
26.03.2024 Adana
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Fenerbahçe
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum; "2027 Avrupa Oyunları ve 2036 Olimpiyat Oyunları’nı İstanbul’a getirmek için çalışacağız" dedi.
10.02.2024 Gündem
Rocky efsanesi Carl Weathers hayatını kaybetti! Carl Weathers kimdir? Carl Weathers neden öldü?
Rocky efsanesi Carl Weathers hayatını kaybetti! Carl Weathers kimdir? Carl Weathers neden öldü? Rocky serisinin ilk dört filminde Apollo Creed karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Carl Weathers, hayatını kaybetti. Carl Weathers, lise sırasında boks, futbol, jimnastik, judo, futbol ve güreşle uğraştı. Peki, Carl Weathers kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Carl Weathers hangi filmlerde oynadı?
4.02.2024 Magazin
Hasan Arat'ın iddialarına Ahmet Nur Çebi'den cevap!
Hasan Arat'ın iddialarına Ahmet Nur Çebi'den cevap! Olağan Divan Kurulu'nda Başkan Hasan Arat'ın sözlerine eski başkan Ahmet Nur Çebi yazılı olarak cevap verdi.
3.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 5 yabancı gitti, dünyaca ünlü iki yıldız İstanbul'a geldi: Hasan Arat iki çileği getiriyor!
Beşiktaş'ta 5 yabancı gitti, dünyaca ünlü iki yıldız İstanbul'a geldi: Hasan Arat iki çileği getiriyor! Bu sabah saatlerinde Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde hareketli saatler yaşandı. 5 yabancı futbolcuyu kadro dışı bırakan yönetim transfer için de harekete geçti. Ünlü spor adamı Yağız Sabuncuoğlu, dünyaca ünlü iki yıldız ismin transfer görüşmeleri için İstanbul'a geldiğini yazdı.
11.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
18.11.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta seçim öncesi Tevfik Yamantürk aday olmayacağını açıkladı
Beşiktaş'ta seçim öncesi Tevfik Yamantürk aday olmayacağını açıkladı Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, 17 Aralık Pazar günü yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’nda aday olmayacağını açıkladı.
28.10.2023 Beşiktaş
Beşiktaş başkanı kim olacak, Ahmet Nur Çebi aday mı?
Beşiktaş başkanı kim olacak, Ahmet Nur Çebi aday mı? UEFA Konferans Ligi sonrası Beşiktaş’ta seçimli olağanüstü genel kurulu kararı alındı. Kongrede başkanlığa aday olacak isim merak konusu oldu. Peki, Beşiktaş başkanı kim olacak, Ahmet Nur Çebi aday mı?
10.10.2023 Şampiy10
Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2024 Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?
Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2024 Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı? Survivor All Star 2024'ün kadrosundaki 6. Kişi belli oldu. Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım'ın ardından Damla Can'ın da Survivor'da yer alacağını duyurdu. Peki, Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2023 Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?
11.09.2023 Televizyon
Irmak Ünal'dan jimnastik pozları!
Irmak Ünal'dan jimnastik pozları! Endonezya’nın Bali adasında yaşayan Irmak Ünal yılda dört mevsim denizde. Hem yüzüyor hem de plajda spor yapıyor. Ünal dün sosyal medyada jimnastik yaparken verdiği pozları paylaştı.
16.06.2023 Magazin
Bakan Akar: Tarihi değerleriyle büyük ve güçlü Türkiye'yiz
Bakan Akar: Tarihi değerleriyle büyük ve güçlü Türkiye'yiz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Tarihi değerleriyle, coğrafyasıyla, milletiyle, nüfusuyla, etkin, caydırıcı ve saygın ordusuyla büyük ve güçlü Türkiye’yiz. Bunun herkesin farkında olması, bu bilinçle davranması lazım" dedi.
19.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu CNN TÜRK'te açıkladı: Muhalefet İzmir'i çantada keklik görerek bir liste yapmış
Bakan Kasapoğlu CNN TÜRK'te açıkladı: Muhalefet İzmir'i çantada keklik görerek bir liste yapmış Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, CNN Türk canlı yayınına önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu "Gençlerin ilgilendikleri alanlara dair ne gerekiyorsa onlara sunmuş bir hükümetiz" diyerek "Gençler, AK Parti listelerinin hep önündedir. İzmir'de benimle birlikte Türkiye'nin en genç vekil adayı bizimle birlikte" dedi. 'İzmir belki muhalefetin gerisinde olduğumuz bir yer ama biz İzmir'de muhalefetin gerçekleştirdiği hizmetin çok ilerisinde bir partiyiz' diyen Bakan Kasapoğlu "Muhalefet burayı çantada keklik olarak liste yapmış, bunu sahadan gelen tepkilerde de görüyoruz" dedi. Bakan Kasapoğlu ayrıca İzmir'de bir kentsel döşüm kampanyası olacağını açıkladı.
8.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz
Bakan Kurum: 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, 'Dönüşümde Yarısı Bizden' kampanyasına ilişkin "İstanbul’umuzda 448 bin bağımsız bölüm için şimdiden yapılan toplam başvuru sayısı bina bazında 83 bine ulaştı. Her bağımsız bölümde 4 vatandaşımızın oturduğunu hesap edersek, 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz." dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Yarısı Bizden Kampanyası'na yapılan toplam başvuru 83 bine ulaştı
Bakan Kurum: Yarısı Bizden Kampanyası'na yapılan toplam başvuru 83 bine ulaştı  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Bugün itibariyle İstanbul’umuzda 448 bin bağımsız bölüm için şimdiden yapılan toplam başvuru sayısı bina bazında 83 bine ulaştı. Her bağımsız bölümde 4 vatandaşımızın oturduğunu hesap edersek, 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz” dedi. 
2.05.2023 Ekonomi
Bahçeli: Tribünler, siyasi sloganların atılacağı mekanlar olamaz
Bahçeli: Tribünler, siyasi sloganların atılacağı mekanlar olamaz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçen hafta sonu bazı futbol müsabakalarında hükümet karşıtı sloganların atılmasıyla ilgili, "Hükümeti istifaya davet etmek, tribünlerde siyasi kaos üretimine heves etmek bir avuç fanatik ve holigan gruba sipariş verilmiş iç ve dış bağlantılı zillet komplosudur. Herkes yerini yurdunu, haddini hududunu bilmelidir. Sahalardan sokak aralarına gerilim ve çatışma tahviline yeltenenlere müsamaha gösterilmeyecektir. Tribünler çürük siyasi sloganların atılacağı mekanlar olamaz" dedi.
28.02.2023 Gündem
Herkes Weghorst derken Beşiktaş'taki 3 ayrılığı açıkladı!
Herkes Weghorst derken Beşiktaş'taki 3 ayrılığı açıkladı! Beşiktaş Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen ünlü yorumcu Serdar Sarıdağ, Siyah Beyazlı takımdaki 3 ayrılığı duyurdu. Weghorst konusuna da değinen Sarıdağ "Bir oyuncunun hayalidir Manchester United'ta oynamak ama burayı yok sayarak bunu yapması şık değil" ifadelerini kullandı.
11.01.2023 Beşiktaş
Wout Weghorst gerçekleri ortaya çıktı! Beşiktaş'a yüklü tazminat
Wout Weghorst gerçekleri ortaya çıktı! Beşiktaş'a yüklü tazminat Beşiktaş'tan ayrılıp Manchester United'ın yolunu tutmayı planlayan Hollandalı golcü Wout Weghorst’ta gerçekler ortaya çıktı.
10.01.2023 Beşiktaş
Hipermobilite nedir, hipermobilite sendromu neden olur?
Hipermobilite nedir, hipermobilite sendromu neden olur? Çocukluğundan beri hipermobilite hastası olan Dilan Çiçek Deniz’in omzu tekrar çıktı. Peki, Hipermobilite nedir, hipermobilite sendromu neden olur?
29.12.2022 Sağlık
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanlığı’na Murat Aksu seçildi
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanlığı’na Murat Aksu seçildi Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) Kurucu Başkanı, A. Yavuz Kocaömer’in 18 Kasım 2022’de hayatını kaybetmesinin ardından TMPK’nın yeni Başkanı belli oldu.
13.12.2022 Diğer Sporlar
Minikler için Beşiktaş JK Voleybol ve Jimnastik Okulu Şişli’de açıldı
Minikler için Beşiktaş JK Voleybol ve Jimnastik Okulu Şişli’de açıldı Beşiktaş spor kulübü bünyesinde yeni bir spor okulu daha faaliyete geçti. İstanbul Şişli’de açılan okul, genç ve yetenekli sporculara kapılarını açtı.
6.12.2022 Eğitim
Ara tatil başlıyor! Uzmandan dikkat çeken uyarı: Ebeveynler bir konuda 'ıskalıyor'
Ara tatil başlıyor! Uzmandan dikkat çeken uyarı: Ebeveynler bir konuda 'ıskalıyor' Yaklaşık 19 milyon öğrencinin ara tatili başlıyor. Öğrenciler bu süreçte kısa bir mola vermiş olacak. Çocukların ara tatilde ders çalışmasının gerekli olup olmadığı, hangi aktivitelerin yapılabileceği, yatma saati ve teknoloji kısıtlaması veya esnetilmesi gibi konularda ebeveynlerin kafasında soru işaretleri olabiliyor. Uzman isim bu süreçte neler yapılabileceğine ilişkin bilgi verirken, günümüz çocuklarında ebeveynlerin bir konuda 'ıskaladığına' dikkat çekerek uyarıda bulundu. İşte detaylar...
13.11.2022 Eğitim
Survivor Yasin Obuz'un yeni işi şaşırttı!
Survivor Yasin Obuz'un yeni işi şaşırttı! MasterChef Türkiye ile tanınan Yasin Obuz, sonrasında Survivor'a katılarak ününe ün katmıştı. Adadaki kendine has tavırları ile adından söz ettiren Yasin Obuz, şimdilerde paraya para demiyor.
25.10.2022 Magazin
Emine Erdoğan, yetişkin engellilere hizmet veren ilk halk eğitim merkezinin açılışını yaptı
Emine Erdoğan, yetişkin engellilere hizmet veren ilk halk eğitim merkezinin açılışını yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'de 18 yaş üzeri yetişkin engellilere yönelik hizmete alınan ilk halk eğitim merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Özel eğitime ihtiyacı olan 18 yaş üstü yetişkin bireyler için açılan "Feneryolu Özel Yürekler Halk Eğitimi Merkezi'ni ziyaretinde Erdoğan'a Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de eşlik etti.
2.09.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Jimnastik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jimnastik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.