Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Yanlıştan nemalanmak çirkin olur

Yanlıştan nemalanmak çirkin olur

Beşiktaş’ın hocası Şenol Güneş, son maçta Q7’nin Yusuf’a müdahalesi nedeniyle kendisine sitem edenlere yanıt verdi:

Yanlıştan nemalanmak çirkin olur

BBEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Bir yanlış varsa gizlemenin anlamı yok” dedi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenenlenen Brand Week İstanbul’un oturumunda konuşan tecrübeli çalıştırıcı, son olarak Trabzonspor ile oynadıkları maçta Quaresma’nın Yusuf’a yaptığı müdahaleyle ilgili olarak “Kırmızı kart çıkması gerekirdi” şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine şu yanıtı verdi:

‘BİZ DAHA İYİ OYNADIK’

“MASKE takmaya gerek yok, son maçta benim gördüğüm pozisyon kırmızı kart, hatalı karar. Ama bunun daha ötesi yok. Ben o maçta kötü oynadığımızı düşünmüyorum, daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ama rakip takım rahatsız oldu. Kendi şehrimin takımı. Taraftarlarının da bana sitemi oldu. Adalet konusunda hassasım. ‘Bu kadar adaleti savunuyorsun, niye buna bir şey söylemiyorsun?’ diyorlar. Ne söyleyeyim. Hakem yanlış yapmış, oyunla ilgili konu farklı. Bunu daha büyütüp de kavga boyutuna getirip nemalanmaya çalışmak çirkin tarafı.”

‘Taraftar memnun kalsın, gerisi boş’

TARAFTARLARIN memnuniyetine dikkat etmeleri gerektiğini kaydeden Güneş, “Biz sahaya çıkarken en iyisini sunmak zorundayız. Bizim için müşteri taraftardır. O memnun kalırsa gerisi boştur. Bir işi yaparken kazanmanın ya da kaybetmenin garantisi yok ama oynayacağınız oyunun garantisi var. Sizin bir değeriniz var, siz onu ortaya koymak zorundasınız. İşimize odaklandık biz. Bizdeki oyuncunun gelişimi de ondandır” dedi.

Haberin Devamı