Tutukluluk Süresi

Tutukluluk Süresi

Son dakika tutukluluk süresi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tutukluluk süresi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tutukluluk süresi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tutukluluk Süresi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tutukluluk süresi gelişmeleri de dahil olmak üzere 343 tutukluluk süresi haberi bulunmuştur. Tüm tutukluluk süresi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Acılı annenin yürek yakan seslenişi: Rüyalarıma girsin diye dualar ediyorum!
Acılı annenin yürek yakan seslenişi: Rüyalarıma girsin diye dualar ediyorum! Gaziantep'te, skuter ile seyir halindeyken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Ezgi Alya Yiğit'in ailesi ve avukatları, olay anına ait güvenlik kamerası görüntülerinin bulunmasını istedi. Ailesi kızlarının ölümüne neden olan ehliyetsiz sürücünün de en ağır cazaya çarptırılmasını istedi.
9.05.2022 Yaşam
Halil Falyalı cinayetinde tetikçiler konuştu: Mustafa Söylemez de tetiği çekti...
Halil Falyalı cinayetinde tetikçiler konuştu: Mustafa Söylemez de tetiği çekti... KKTC’de otel ve kumarhane işleten Halil Falyalı, geçen hafta Girne’de aracındayken çapraz ateşe tutuldu. Saldırıda Falyalı ile şoförü Murat Demirtaş öldü. Ada’yı sarsan cinayetin ardından saldırıdaki kiralık araçlardan birini kullandığı tespit edilen Ömer Tunç yakalandı. Soruşturma İstanbul’a da uzandı. İstanbul polisi, ‘üniformalı çete’ olarak bilinen ‘Söylemez Kardeşler Çetesi’nin liderlerinden Mustafa Söylemez ile 2 adamını gözaltına aldı. Daha sonra çetenin kilit isimlerinden Fena Söylemez ve 2 kişi daha yakalandı.
17.02.2022 Gündem
Vebitcoin mağduruna 'yağma' davası
Vebitcoin mağduruna 'yağma' davası Kripto para piyasasında dolandırıcılıkla gündeme gelen Vebitcoin şirketindeki 16 milyon liralık alacağı için avukatıyla Diyarbakır'dan Muğla'daki şirket merkezine giden ve şirketin CEO'su İlker Baş tarafından tehdit edilip kovulduğunu öne süren mağdur hakkında, 'hukuki alacağın tahsili amacıyla yağma' iddiasıyla dava açıldı. Mağdur avukatlarından Zelal Erdemci, "Davayla ilgili iddianame beklerken, Vebitcoin CEO'su tarafından müvekkilimize dava açıldığını öğrendik. Mağdurken bir anda sanık oluşumuza şaşırdık" dedi.
17.01.2022 Yaşam
Başsavcılık'tan Ümitcan Uygun açıklaması
Başsavcılık'tan Ümitcan Uygun açıklaması Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı: 'Soruşturma evresinde tutukluluk süresi, ağır ceza mahkemesinin görevine girmeyen işler bakımından 6 ayı geçemez' hükmü karşısında, şüpheli Ümit Uygun hakkında 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanılmasını Özendirme' suçundan verilen tutuklama kararının kaldırılması ve adli kontrol altına alınmasına karar verildiği anlaşıldı.
17.07.2021 Gündem
Yargı reformu kapsamında İnsan Hakları Eylem Planı tamamlandı
Yargı reformu kapsamında İnsan Hakları Eylem Planı tamamlandı Adalet Bakanlığı'nın hazırladığı İnsan Hakları Eylem Planı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2 Mart'ta açıklanacak. Eylem Planının açıklanmasının ardından Yargı Reformu Strateji Belgesi çerçevesinde sunulacak yeni yargı paketleriyle plan kapsamındaki faaliyetler yasalaşacak, yeni uygulamalar devreye girecek.
28.02.2021 Siyaset
Yargı reformu ne zaman Meclis’e sunulacak? Yeni 4. yargı reformu paketinde neler var, af-ceza indirimi paket içeriğine alındı mı?
Yargı reformu ne zaman Meclis’e sunulacak? Yeni 4. yargı reformu paketinde neler var, af-ceza indirimi paket içeriğine alındı mı? Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "yargı reformu"na ilişkin patronlarla yapacakları görüşmeler kapsamında yarın TÜSİAD yönetimiyle bir araya gelecek. Yapılan çalışmada, “ifade özgürlüğü” alanıyla ilgili davalarda “uygulamadaki farklılıkların giderilmesi”, Anayasa Mahkemesi (AYM) ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin (AİHM) ihlâl kararlarının “yeniden yargılama” sebebi sayılması, ticari arabuluculukta kapsamın genişletilmesi gibi başlıklar öne çıkıyor. Peki, Yargı reformu ne zaman Meclis’e sunulacak?
27.11.2020 Gündem
Vefa Salman'ın tutuklanma talebi reddedildi
Vefa Salman'ın tutuklanma talebi reddedildi Yalova Belediyesinde Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen zimmet suçu ve resmi belgede sahtecilik soruşturması kapsamında görülen davanın üçüncü gününde yargılanan eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman hakkında verilen tutuklama talebi mahkeme heyeti tarafından reddedildi. Dava bitiminde ise adliye binası önünde sanıkların yakınları arasında yaşanan arbede sonucunda çok sayıda kişi gözaltına alındı.
5.09.2020 Gündem
Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek hayatını kaybetti
Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek hayatını kaybetti Mısır basını eski Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in 92 yaşında öldüğünü duyurdu.
25.02.2020 Dünya
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den, CNN Türk'te önemli açıklamalar
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den, CNN Türk'te önemli açıklamalar Adalet Bakanı Abdulhamit Gül CNN Türk canlı yayınında 'Tarikatlar devlete sızıyor' iddiasına cevap vererek, "Burada bir zihniyet anlamında hiç bir grubun devletin içinde örgütlü bir şekilde sızması, hiyerarşi dışında bir yapı oluşturulmasına asla izin verilemez." dedi.
4.01.2020 Gündem
Af yasası 2020 | Af yasası son durum ne oldu? Af yasası ne zaman çıkar?
Af yasası 2020 | Af yasası son durum ne oldu? Af yasası ne zaman çıkar? Af yasası 2020 yılında çıkacak mı? Af yasası son durum ne oldu? Af yasası ne zaman çıkar? Milyonlarca mahkûm ve mahkûm yakını tarafından merak ediliyor. Genel af yasası ve ikinci yargı paketi ile ilgili son dakika gelişmeleri dört gözle takip ediliyor. 1. Yargı paketinin Meclis’ten geçerek Resmî Gazete’de yayımlanmasından sonra gözler 2. Yargı paketine çevrilmişti. Vatandaşlar ikinci yargı paketi 2020 yılında çıkacak mı sorusunu soruyor. İşte Af yasası hakkında merak edilenler…
2.01.2020 Gündem
Adnan Oktar Örgütü Davası'nda tahliye kararı!
Adnan Oktar Örgütü Davası'nda tahliye kararı! Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik 167'si tutuklu 226 sanığın yargılandığı davada, 91 sanığın tahliyesine karar verildi.
13.12.2019 Gündem
Af Yasasındaki SON DURUM: Genel Af Yasası indirimi hangi aşamada? | 29 Kasım 2019
Af Yasasındaki SON DURUM: Genel Af Yasası indirimi hangi aşamada? | 29 Kasım 2019 Milyonlarca mahkûm ve mahkûm yakını tarafından takip edilen Af Yasası henüz yürürlüğe girmedi. Af yasası son dakika haberleri, ilgiyle takip ediliyor. Peki, Af Yasası ne oldu? 29 Kasım Af yasası hakkında son gelişmeler…
29.11.2019 Gündem
Yargı reform paketi Resmi Gazete'de
Yargı reform paketi Resmi Gazete'de Yargı Reformu Strateji Belgesi kapsamında belirlenen amaç ve hedefler doğrultusunda düzenlemeler içeren Ceza Muhakemesi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada, "TBMM Genel Kurulu'nca yasalaştırılan YRS'nin ilk paketini Sayın Cumhurbaşkanımız onayladı. Sıra uygulamada, reform ancak iyi ve doğru bir şekilde hayata geçirildiğinde hedeflerine ulaşacaktır." diye konuştu.
24.10.2019 Gündem
Yargı reformunda ilk paket yasalaştı... Postadan hapis çıkabilir
Yargı reformunda ilk paket yasalaştı... Postadan hapis çıkabilir Yargı reformunun ilk ayağını oluşturan Ceza Muhakemesi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Teklifi kabul edilerek yasalaştı. Savcıyla ceza pazarlığı ve duruşmasız hüküm verilmesini sağlayan basit yargılama Türk hukuk sistemine girdi. Üst sınırı 2 yılı aşmayan hapis cezaları ve duruşmasız verilen cezalar postayla tebliğ edilecek.
18.10.2019 Gündem
Yargı reformunun ilk paketi Meclis'ten geçti!
Yargı reformunun ilk paketi Meclis'ten geçti! 'Yargı Reformu Strateji Belgesi' kapsamındaki ilk paket olan, 39 maddelik yasa teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi
17.10.2019 Gündem
Yargı Reformu Paketi ve Balıkçılık Yasası Meclis'e sunuldu
Yargı Reformu Paketi ve Balıkçılık Yasası Meclis'e sunuldu AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Yargı Strateji Belgesi'nin 39 maddeden oluşan ilk paketini Meclis Başkanlığına sunuyoruz" dedi. Muş, "Hukuk fakültelerinden mezun olanlar hukuk mesleklerine giriş sınavına girecekler ve buradan en az 70 puan almak zorundalar" diye konuştu. Su Ürünleri Kanun Teklifi hakkında da bilgi veren Muş, Marmara, Karadeniz ve Boğazlar'da ışıkla avlanmanın yasaklanacağını da söyledi.
30.09.2019 Siyaset
Seri yargılama, indirimli ceza, 15 gün içinde karar...
Seri yargılama, indirimli ceza, 15 gün içinde karar... AK Parti’nin hazırladığı 1. yargı paketinin ayrıntıları ortaya çıktı. TBMM’ye sunulup ekim ayı içinde yasalaştırılması hedeflenen taslakta seri yargılamadan, bazı davalarda yeniden yargılamaya kadar pek çok çarpıcı düzenleme yer alıyor. Asliye ceza mahkemelerince, adli para cezasını veya üst sınırı iki yıla kadar olan hapis cezasını gerektiren suçlarda iddianamenin kabulünden sonra 15 gün içinde karar verilecek.
23.09.2019 Siyaset
Rusya'da casuslukla suçlanan ABD vatandaşının tutukluluk süresi uzatıldı!
Rusya'da casuslukla suçlanan ABD vatandaşının tutukluluk süresi uzatıldı! Mahkeme, Rusya'da casusluk yaptığı iddiasıyla cezaevinde bulunan ABD vatandaşı Paul Whelan'ın tutukluluk süresini 29 Ağustos'a kadar uzattı.
24.05.2019 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye çağrı!
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye çağrı! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB'ye Müslümanlara ve İslam'a karşı nefret dilini ifade özgürlüğü ve demokrasi olarak nitelendirmemeleri çağrısında bulundu.
15.03.2019 Siyaset
Kokorin ve Mamaev'in tutukluluk süresi uzatıldı
Kokorin ve Mamaev'in tutukluluk süresi uzatıldı Rus milli futbolcular Aleksandr Kokorin ve Pavel Mamaev'in tutukluluk hallerinin 8 Nisan'a kadar uzatıldığı bildirildi.
6.02.2019 Futbol
Kerç Boğazı krizinde flaş gelişme! Rusya süreyi uzattı
Kerç Boğazı krizinde flaş gelişme! Rusya süreyi uzattı Karadeniz’de Kerç Boğazı yakınlarında Rusya’nın el koyduğu Ukrayna savaş gemilerinin mürettebatı olan 20 askeri personelin tutukluluk süresi 24 Nisan’a kadar uzatıldı.
15.01.2019 Dünya
Dev şirketin yöneticisinin cezasında yeni karar
Dev şirketin yöneticisinin cezasında yeni karar Japonya'da mahkeme, kazancını düşük göstermekle suçlanan Nissan'ın eski Üst Yöneticisi Carlos Ghosn'un tutukluluk süresinin uzatılmasına hükmetti.
23.12.2018 Ekonomi
Reyhanlı saldırganın tutukluluk süresi uzatıldı
Reyhanlı saldırganın tutukluluk süresi uzatıldı Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından yakalanan Reyhanlı saldırısının planlayıcısı Yusuf Nazik'in tutukluluk süresi uzadı.
20.09.2018 Gündem
Yunanistan darbeciyi 90 polisle koruyor!
Yunanistan darbeciyi 90 polisle koruyor! 15 Temmuz darbe girişimi başarısız olunca helikopterle Yunanistan’a kaçan 8 darbeciden eski binbaşı Ahmet Güzel tahliye edildi ve evinin korunması için 90 polis görevlendirildi
13.05.2018 Dünya
FETÖ sanığından ilginç savunma: Pop şarkılar söylüyorum
FETÖ sanığından ilginç savunma: Pop şarkılar söylüyorum Eskişehir’de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklu bulunan askeri personel tahliye edildi.
8.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tutukluluk Süresi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tutukluluk süresi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.