Ali Nihat Gökyiğit kimdir, öldü mü, neden? TEMA’nın kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman?
Ali Nihat Gökyiğit kimdir, öldü mü, neden? TEMA’nın kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman? Tekfen ve TEMA'nın kurucularından olan Ali Nihat Gökyiğit 97 yaşında hayata veda etti. Peki, Ali Nihat Gökyiğit kimdir, kaç yaşında, nereli, Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman?
25.01.2023 Ekonomi
Tekfen'in kurucusu Ali Nihat Gökyiğit hayatını kaybetti
Tekfen'in kurucusu Ali Nihat Gökyiğit hayatını kaybetti Tekfen ve TEMA'nın kurucularından olan Ali Nihat Gökyiğit 97 yaşında hayata veda etti.
25.01.2023 Ekonomi
Tamamen ücretsiz! TÜSİAD gençler için devrede
Tamamen ücretsiz! TÜSİAD gençler için devrede Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği, (TÜSİAD) genç girişimcileri geleceğe hazırlayacak ‘Dönüşümü Başlat! Dijital Eğitim ve Mentorluk Platformu’nu hayata geçirdi.
30.03.2022 Ekonomi
TÜSİAD girişimcilik programı başvurusu nasıl yapılır? Üniversite öğrencilerine destek!
TÜSİAD girişimcilik programı başvurusu nasıl yapılır? Üniversite öğrencilerine destek! "TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!" girişimcilik programı başvuruları başladı. Üniversite öğrencilerine yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla düzenlenen programa başvurular 10 Mart'a kadar devam edecek. Peki, TÜSİAD girişimcilik programı başvurusu nasıl yapılır? İşte TÜSİAD girişimcilik programı ile ilgili detaylar...
24.02.2021 Eğitim
Bakan Varank: İş insanlarımızın reform taleplerinde daha cesur olmasını bekliyoruz
Bakan Varank: İş insanlarımızın reform taleplerinde daha cesur olmasını bekliyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Sivil toplum kuruluşlarımızın ve iş insanlarımızın reform taleplerinde daha cesur olmasını bekliyoruz. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak, bizler bu yolda her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.
27.01.2021 Ekonomi
Erdoğan Demirören'in ardından iş, siyaset ve sanat dünyasının ünlü isimleri duygularını paylaştı
Erdoğan Demirören'in ardından iş, siyaset ve sanat dünyasının ünlü isimleri duygularını paylaştı Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören sonsuzluğa uğurlandı. Demirören için Fatih Camii'nde düzenlenen törene siyaset, iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı. Ünlü isimler Erdoğan Demirören'in ardından duygularını paylaştı. Başbakan Binali Yıldırım, "Bir ömrü memleket için, memleketin sanayisi için, çalışanın alın teri için ülkemizin kalkınması için tüketmiş olan Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet diliyorum"dedi. Bakan Albayrak ise "Türk enerji camiasına öncülük etti" ifadesini kullandı.
10.06.2018 Gündem
İş dünyasının yol gösteren abisi şefkatli lideriydi
İş dünyasının yol gösteren abisi şefkatli lideriydi Erdoğan Demirören, vizyoner bakış açısı ve bilgi birikimi ile Türk ekonomisine can verirken, binlerce kişiye iş, aş oldu. Demirören’in vefatı iş dünyasını da yasa boğdu. O pek çok iş insanının sabırlı dinleyicisi, nasihatta bulunan yol gösteren abisi, lideriydi
9.06.2018 Gündem
Türk sanayisi için acı bir gün!
Türk sanayisi için acı bir gün! Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefat haberinin ardından iş dünyası başsağlığı ve üzüntülerini paylaştı.
8.06.2018 Siyaset
En parlak veriye TÜSİAD yorumu
En parlak veriye TÜSİAD yorumu Türkiye, belki de dünyanın en kuvvetli 3’üncü çeyrek büyümesini ilan etmeye hazırlanırken, TÜSİAD Başkanı, ekonomi literatüründe yüksek enflasyonla yüksek büyüme ikilisinin yerinin olmadığını, sağlıklı büyüme istediklerini söyledi
7.12.2017 Ekonomi
TÜSİAD'ın yarışmasına başvurular devam ediyor!
TÜSİAD'ın yarışmasına başvurular devam ediyor! Üniversite öğrencilerine, iş fikirlerini iş dünyasının önde gelen isimleriyle birlikte geliştirerek hayata geçirme imkanı sunan “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” yarışması geçen yıl Türkiye genelinde144 üniversitedenbaşvuru alarak rekor kırmıştı. TÜSİAD, yarışmanın yeni döneminde, benim fikrim iş yapar! diyen tüm üniversite öğrencilerini 20 Şubat’a kadarbu sürece katılmaya ve girişimcilik serüveninde yeni bir sayfa açmaya davet ediyor.
16.02.2017 Ekonomi
Ayakta kalmak 50 bin dolar
Ayakta kalmak 50 bin dolar Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, kurumsal yönetimin sadece şirketleri ilgilendiren bir anlayış olmaktan öte çağdaş dünyanın hukuki, siyasi ve ekonomik düzeninin bir gerekliliği olduğunu dile getirdi.
19.01.2017 Ekonomi
'Çatı iddianame' kabul edildi!
'Çatı iddianame' kabul edildi! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile ilgili "çatı iddianamesi"ndeki gizli tanık ifadelerinde, yapılan toplantılarda AK Parti karşısında seçimlerde her bölgedeki en güçlü partinin desteklenmesi talimatı verildiği bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Hayat yaşandığı kadar vardır
Hayat yaşandığı kadar vardır Dün 56 yaşında hayata veda eden Mustafa V. Koç, ünlü yazar Çetin Altan vefat ettiği zaman instagram’dan onun sözlerini paylaşmıştı. Adeta yaşam felsefesini özetleyen bu sözler şöyle: “Hayat yaşandığı kadar vardır. Gerisi ya hafızalardaki hatıra ya da hayallerdeki ümittir. Hüsranı ise bir tek yerde kabul ediyorum. Yaşamak mümkünken yaşamamış olmakta.”
21.01.2016 Ekonomi
İhracattaki daralmayı inovasyonla aşacaklar
İhracattaki daralmayı inovasyonla aşacaklar İhracatçılar, dış piyasalardaki karışıklık ve kurlardaki değişimler yüzünden yaşadıkları daralmayı aşmanın yollarını 5-6 Kasım tarihlerinde Adana’da gerçekleştirilecek Türkiye İnovasyon Haftası’nda arayacaklar.
31.10.2015 Ekonomi
İnşaat ve sanayi at başı gitmeli
İnşaat ve sanayi at başı gitmeli "İnşaat sektörü olmadan bir ülkede kalkınma olmaz bunu böyle bilmemiz lazım."
2.02.2015 Arşiv
Kediyi 4. kattan attım!
Kediyi 4. kattan attım! Mars Entertainment CEO’su Muzaffer Yıldırım'dan itiraf..
21.11.2013 Ekonomi
Son veda!
Son veda! Asım Kocabıyık son yolculuğuna uğurlandı
29.09.2021 Gündem
Türkiye bir devini daha kaybetti!
Türkiye bir devini daha kaybetti! Ünlü işadamı Asım Kocabıyık vefat etti
29.09.2021 Gündem
Türkiye’de kendine ensesi kalın dedirtmeyen ‘otantik’ burjuvazi var
Türkiye’de kendine ensesi kalın dedirtmeyen ‘otantik’ burjuvazi var TÜSİAD, Görüş dergisinde burjuvaziyi ele aldı
17.12.2012 Ekonomi
Arınç'a '5'li çete' cevabı
Arınç'a '5'li çete' cevabı 'Hesabını herkes gibi vermeli!
29.09.2021 Gündem
Dünya Bankası Direktörü'ne yumurtalı saldırı!
Dünya Bankası Direktörü'ne yumurtalı saldırı! Dünya Bankası Türkiye Direktörü Martin Raiser, Trabzon'da düzenlenen “Cinsiyet Eşitliği ve Kalkınma” konulu toplantıda yumurtalı protestoya uğradı
29.09.2021 Gündem
'Meclis'te daha fazla kadın görmek istiyoruz'
'Meclis'te daha fazla kadın görmek istiyoruz' Meclis'te daha fazla kadın görmek istiyoruzGenel seçimler öncesi siyasetin ve toplumsal yaşamın her alanında daha fazla kadının yer almasını amaçlayan Haklı Kadın Platformu üyesi kuruluşların temsilcileri bugün Bahçeşehir Üniversitesi’nde bir araya geldi...
29.09.2021 Gündem
Fikriniz var ama...
Fikriniz var ama... Toyota ve M.I.T’den ‘Fikri olup da parası olmayan’ Bill Gates’lere fırsat...
24.02.2011 Ekonomi
Dinçer'den çağrı
Dinçer'den çağrı KOBİ borsalarıyla halka açılma bankaların kredi vermelerini hızlandırır
22.02.2011 Ekonomi
TÜSİAD'dan ilk teklif
TÜSİAD'dan ilk teklif Boyner: Niye yüksek baraj ve geri kalmış siyasi partiler yasasını hemen değiştirmiyoruz?
29.09.2021 Gündem