Ali Nihat Gökyiğit kimdir, öldü mü, neden? TEMA’nın kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman?
Ali Nihat Gökyiğit kimdir, öldü mü, neden? TEMA’nın kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman? Tekfen ve TEMA'nın kurucularından olan Ali Nihat Gökyiğit 97 yaşında hayata veda etti. Peki, Ali Nihat Gökyiğit kimdir, kaç yaşında, nereli, Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman?
25.01.2023 Ekonomi
Gülden Türktan kimdir, nereli, kaç yaşında? Forbes listesine giren Gülden Türktan’ın biyografisi…
Gülden Türktan kimdir, nereli, kaç yaşında? Forbes listesine giren Gülden Türktan’ın biyografisi… Forbes ’50 yaş üstü 50 kadın’ listesine Türkiye’den iki ismi aldı. 50 over 50: Europe, Middle East ve Africa’ listesinde yer alan Gülden Türktan merak konusu oldu. Peki, Gülden Türktan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor, eşi kimdir? Forbes listesine giren Gülden Türktan’ın biyografisi…
24.01.2023 Ekonomi
TÜSİAD başkanı Orhan Turan kimdir, TÜSİAD Başkanı ne dedi? Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
TÜSİAD başkanı Orhan Turan kimdir, TÜSİAD Başkanı ne dedi? Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'ın açıklamalarına tepki göstererek "Dış politikada sen bize ders veremezsin" dedi. Söz konusu açıklamaların ardından TÜSİAD başkanı kimdir, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ne dedi? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
15.06.2022 Gündem
Faiz ve enflasyon açıklaması! Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu duyurdu
Faiz ve enflasyon açıklaması! Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu duyurdu Petrol fiyatları, enflasyon ve faiz ile ilgili son dakika açıklaması! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, "Yurt içinde iktisadi faaliyet dış talebin olumlu etkisiyle güçlü seyretmeye devam ediyor. Yaşanan jeopolitik sorunların ihracatımız üzerindeki doğrudan yansımalarının sınırlı olacağını düşünüyoruz" dedi.
29.03.2022 Ekonomi
TÜSİAD'ın yeni başkanı belli oldu
TÜSİAD'ın yeni başkanı belli oldu Türkiye Sanayici ve İş insanları Derneği (TÜSİAD) Başkanlığı'na Orhan Turan seçildi. Turan daha önceden TÜRKOFED'de Başkan olarak görev yapıyordu.
29.03.2022 Ekonomi
Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? TÜSİAD'ın yeni Başkanı hakkında merak edilenler!
Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? TÜSİAD'ın yeni Başkanı hakkında merak edilenler! TÜSİAD başkanı kim oldu, Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? Türkiye Sanayici ve İş insanları Derneği'nde (TÜSİAD) başkan değişti. TÜSİAD'ın yeni başkanı TÜRKOFED Başkanı Orhan Turan oldu.
29.03.2022 Ekonomi
Tuncay Özilhan kimdir? Anadolu Efes sahibi Tuncay Özilhan kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi…
Tuncay Özilhan kimdir? Anadolu Efes sahibi Tuncay Özilhan kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi… Anadolu Efes, THY EuroLeague'de Barcelona'yı 81-86 yenip, Avrupa'nın en büyüğü olunca Anadolu Efes Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan hakkında yapılan aramalar da arttı. Tuncay Özilhan kimdir? Anadolu Efes sahibi Tuncay Özilhan’ın biyografisi…
31.05.2021 Gündem
Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Galatasaray Kulübü başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu nereli, ne iş yapıyor?
Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Galatasaray Kulübü başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu nereli, ne iş yapıyor? Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Kulübü başkanlığına resmen aday olduğunu sosyal medyadan yayınladığı video ile açıkladı. Hamamcıoğlu videoda, "Kim olduğumun cevabı Galatasaray'da gizli. Camiamızın iradeye ihtiyacı var o nedenle adaylığımı koyuyorum" ifadelerinde bulundu. Peki Eşref Hamamcıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.04.2021 Gündem