Meteoroloji'den 3 il için 'turuncu' kodlu uyarı
Meteoroloji'den 3 il için 'turuncu' kodlu uyarı Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya, Burdur ve Isparta için yağışlara karşı 'turuncu' kodlu uyarıda bulundu.
10.01.2023 Gündem
Meteoroloji’den Antalya’ya 'turuncu kod' uyarısı
Meteoroloji’den Antalya’ya 'turuncu kod' uyarısı Meteoroloji, Antalya kent merkezi ve doğu ilçelerine ‘turuncu kod’ ile beklenen çok kuvvetli yağışlara karşı uyarıda bulundu. Uyarıda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiğini belirtildi.
13.12.2022 Gündem
Alarm seviyesi yükseltildi! Kırmızı ve turuncu kodlu uyarılar art arda geldi, 90 kilometre hıza ulaştı, giderek artıyor
Alarm seviyesi yükseltildi! Kırmızı ve turuncu kodlu uyarılar art arda geldi, 90 kilometre hıza ulaştı, giderek artıyor Uyarılar peş peşe geldi. Dereler taştı, Okullar tatil edildi. Dev dalgalar oluştu. Sahil denize karışan toprak nedeniyle tamamen çamur rengine döndü. Teknelerin çıkışına izin verilmiyor. Şehir merkezinde çatılar uçtu, araçlar hasar gördü. Fırtınanın hızı giderek artıyor. Antalya kabusu yaşıyor.
30.12.2021 Yaşam
Meteoroloji'den 15 il için turuncu alarm: Kuvvetli kar geliyor
Meteoroloji'den 15 il için turuncu alarm: Kuvvetli kar geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinde 15 ilimiz için 'turuncu kod' ile uyarı yayımlandı. Türkiye'nin doğusunda kar yağışını kuvvetli şekilde etkisini sürdürmeye devam ederken, Karadeniz'de yağış bekleniyor. İşte detaylar..
4.02.2021 Gündem