Turmp

Turmp

Son dakika turmp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan turmp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını turmp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Turmp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan turmp gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 turmp haberi bulunmuştur. Tüm turmp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürtlerle bir sorunumuz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürtlerle bir sorunumuz yok Türkiye’nin harekâtla demografik yapıyı değiştireceği iddialarını reddeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz kimseyi istemediği yere zorla göndermeyiz. Bizim Kürtlerle herhangi bir sorunumuz yok” dedi.
9.10.2019 Siyaset
Putin'den Turmp'a flaş mesaj
Putin'den Turmp'a flaş mesaj Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Trump'a yeni yıl için mektup gönderdi.
30.12.2018 Dünya
Trump'tan Fransa'daki protestolar hakkında açıklama
Trump'tan Fransa'daki protestolar hakkında açıklama ABD Başkanı Donald Turmp Fransa genelinde Sarı Yelekliler tarafından düzenlenen protestolar hakkında Twitter hesabından bir açıklama yaptı.
8.12.2018 Dünya
Turmp'ı cenazede istemeyen McCain, Obama'nın konuşma yapmasını vasiyet etti
Turmp'ı cenazede istemeyen McCain, Obama'nın konuşma yapmasını vasiyet etti ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin önemli ismi Arizona Senatörü McCain, eski ABD başkanları Barack Obama ile George W. Bush'un cenazesinde konuşma yapmasını istedi. Başkan Trump ise cenazeye çağrılmadı.
27.08.2018 Dünya
Trump'tan Lübnan'a bağımsızlık günü mesajı
Trump'tan Lübnan'a bağımsızlık günü mesajı ABD Başkanı Trump, ülkesinin Lübnan'ın istikrar ve bağımsızlığını koruma çabalarına destek vermeye devam edeceğini belirtti
21.11.2017 Dünya
İşte Erdoğan ve Trump görüşmesindeki önemli detaylar
İşte Erdoğan ve Trump görüşmesindeki önemli detaylar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Turmp’a, ABD ziyaretinde PKK yandaşlarının provokasyonuyla çıkan olaylar nedeniyle tutuklanan Türklerin durumunu sordu, Trump, “İlgileneceğim” dedi.
29.09.2021 Gündem
Doğruysa Trump'ın sonu geldi!
Doğruysa Trump'ın sonu geldi! CNN ABD Başkanı Donald Turmp'ın azledileceğini yazdı. Son iddiaya göre; Beyaz Saray'da tedbir çalışmaları başladı. CNN'in haberine dair açıklama yapan bir yetkili, iddiaların doğru olmadığını öne sürdü. Beyaz Saray konuya ilişkin henüz açıklama yapmadı.
23.05.2017 Dünya
ABD'den PYD mesajı! Türkiye'nin hoşuna gidecek
ABD'den PYD mesajı! Türkiye'nin hoşuna gidecek ABD'nin yeni yönetiminde Türkiye için önemli bir mesaj geldi. Trump'ın Türk danışmanı Sal Saygın Şimşek ABD'nin yeni yönetimin Türkiye'ye etkilerini değerlendirdi. Şimşek PYD’ye desteğinin de sürmeyeceği görüşünde.. İşte Şimşek'in açıklamalarının tamamı...
29.09.2021 Gündem
iPhone Hindistan'ı tercih etti
iPhone Hindistan'ı tercih etti Trump'ın ABD'ye dön çağrısı yaptığı teknoloji devi Apple üretim adresini değiştiriyor. Apple, Hindistan'da iPhone üretimine başlamayı kabul etti.
4.02.2017 Ekonomi
Ünlü milyarderden son dakika açıklaması! Sona erecek ve Trump başarısız olacak
Ünlü milyarderden son dakika açıklaması! Sona erecek ve Trump başarısız olacak Ünlü milyarder George Soros'un son dakika açıklamaları ezber bozdu. Soros, piyasalarda Trump'ın seçilmesinden sonra başlayan rallinin, göreve gelmesiyle sona ereceğini öngördü. Ayrıca Trump'ın başarısız olacağını da söyledi.
20.01.2017 Ekonomi
Trump depremi piyasaları vurdu!
Trump depremi piyasaları vurdu! ABD'deki başkanlık seçimlerini Trump'ın kazanmasıyla dolar 3,19'u gördü. Altının ons fiyatı yüzde 4 yükselerek bin 324 dolara yükseldi. Son dakika haberine göre seçim sonuçlarından en ağır darbeyi ise Meksika Pesosu aldı. Donald Trump'ın yarışı önde götürmesiyle birlikte Meksika pezosu tüm zamanların en düşük düzeyini gördü.
9.11.2016 Ekonomi
Hillary Clinton 11 Eylül törenlerinde rahatsızlandı
Hillary Clinton 11 Eylül törenlerinde rahatsızlandı ABD’nin New York kentindeki 11 Eylül saldırılarının 15. yılı anma törenine katılan Demokrat Partinin başkan adayı Hillary Clinton rahatsızlanması nedeniyle törenden erken ayrılarak istirahata çekildi.
17.06.2021 Dünya
Clinton, Trump'ı ırksal nefreti  körüklemekle suçladı
Clinton, Trump'ı ırksal nefreti körüklemekle suçladı ABD'de Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton, Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump'ın ırksal nefreti körüklediğini öne sürdü...
17.06.2021 Dünya
Trump'ın San Diego mitinginde kavga çıktı
Trump'ın San Diego mitinginde kavga çıktı ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı olmasına artık kesin gözüyle bakılan Donald Trump'ın San Diego mitinginde, Trump taraftarları ve karşıtları birbirlerine taş ve şişelerle saldırdı.
28.05.2016 Dünya
Trump'a başkan adaylığı yolu açıldı
Trump'a başkan adaylığı yolu açıldı ABD'de iş adamı Donald Trump, 8 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinde aday olmayı neredeyse garantiledi.
4.05.2016 Dünya
'Trump'ın adaylığının ABD için derin sonuçları olur'
'Trump'ın adaylığının ABD için derin sonuçları olur' ABD’de 2012’deki başkanlık seçiminde Cumhuriyetçi Parti’nin adayı olan Romney, bu yılki yarışta aday olmak için kampanya yürüten Trump’ın adaylığının ABD için derin sonuçları olacağını savundu
3.03.2016 Dünya
Müslümanlarla ilgili şok çağrıya ilk tepki!
Müslümanlarla ilgili şok çağrıya ilk tepki! ABD Savunma Bakanlığı, Cumhuriyetçi Parti başkan aday adaylarından Donald Trump’ın İslam karşıtı açıklamalarınının ülke güvenliği için tehlike oluşturduğunu açıkladı...
9.12.2015 Dünya
Cumhuriyetçi başkan adaylarının söylemi tepki çekiyor
Cumhuriyetçi başkan adaylarının söylemi tepki çekiyor Paris saldırılarının ardından, Suriyeli mülteciler üzerinden başlayan İslam karşıtı söylemler, Cumhuriyetçi ve Demokrat başkan aday adaylarını karşı karşıya getirdi. Cumhuriyetçi Parti başkan aday adaylarından Trump ve Carson'ın "Müslümanların fişlenmesi, camilerin kapatılması, kuduz köpek benzetmesi" ile Bush ve Cruz'un "sadece Hristiyanların ülkeye kabul edilmesi" gerektiği şekilndeki ağır sözlerine tepkiler gecikmedi. Demokratların önde gelen adaylarından Clinton bu açıklamaları kınarken, Sanders da Trump'ı "bağnaz" olarak nitelendirdi.
22.11.2015 Dünya
İskoçyalı cesur yürek ‘emlak kralı’na karşı
İskoçyalı cesur yürek ‘emlak kralı’na karşı İskoçya’da milyar dolarlık golf tesisi yapmak isteyen Trump, bu kez sert kayaya çarptı. İskoçyalı balıkçı, Trump’a direniyor
10.10.2007 Ekonomi
Deva arazisini Donald Trump’ın elinden kaptılar
Deva arazisini Donald Trump’ın elinden kaptılar Zorlu Grubu, Büyükdere’deki Deva Holding’e ait arsayı 80 milyon dolara aldı. Donald Turmp’un Türkiye’deki ortağı Yeşil İnşaat, Deva’ya 70 milyon dolar önermişti
14.12.2006 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Turmp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki turmp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.