Türkiye Spor Yazarları Derneği

Türkiye Spor Yazarları Derneği

Son dakika Türkiye Spor Yazarları Derneği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye Spor Yazarları Derneği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye Spor Yazarları Derneği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Spor Yazarları Derneği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye spor yazarları derneği gelişmeleri de dahil olmak üzere 245 türkiye spor yazarları derneği haberi bulunmuştur. Tüm türkiye spor yazarları derneği haberleri aşağıda listelenmiştir.
TSYD Adana Şubesi’nin yeni hizmet binası törenle açıldı
TSYD Adana Şubesi’nin yeni hizmet binası törenle açıldı Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’nin yeni inşa edilen hizmet binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
8.03.2024 Adana
Açılışa davet ettiler: TSYD Heyeti Vali Köşger'i ziyaret etti
Açılışa davet ettiler: TSYD Heyeti Vali Köşger'i ziyaret etti Türkiye Spor Yazarları Derneği, (TSYD) Başkan Engin Kanber ve yönetim kurulu üyeleri ile Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'i ziyaret ederek yenilenen binanın açılışına davet etti.
27.02.2024 Adana
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü Adana Tepebağ Rotary Kulübü Gazeteci-Yazar Ramazan Şanıvar’ı Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.
1.02.2024 Adana
Beşiktaş Ümraniye karşısında 3 puanı 2 golle aldı
Beşiktaş Ümraniye karşısında 3 puanı 2 golle aldı Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, HangiKredi Ümraniyespor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti.
22.04.2023 Ümraniyespor
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza'
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle, dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası ortak canlı yayını gerçekleştirildi. 15 Haziran’a kadar sürecek kampanya çerçevesinde elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçları için kullanılacak.
1.03.2023 Gündem
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı Türk spor basınının duayen ismi Halit Kıvanç bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kıvanç için ilk olarak kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki binasında bir tören düzenlendi. Halit Kıvanç'ın naaşı, Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.
27.10.2022 Magazin
Usta gazeteci Nezih Alkış hayatını kaybetti
Usta gazeteci Nezih Alkış hayatını kaybetti Spor haberciliğine önemli katkıları bulunan 84 yaşındaki Nezih Alkış, bugün hayata gözlerini yumdu.
2.04.2022 Gündem
Sivasspor - Fenerbahçe mücadelesinde 2 gol var kazanan yok
Sivasspor - Fenerbahçe mücadelesinde 2 gol var kazanan yok Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe Sivasspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.
22.01.2022 Fenerbahçe
Bilim Kurulu üyesinden kritik açıklama! Virüs 40 derece üzerindeki sıcaklıkta ölmüyor
Bilim Kurulu üyesinden kritik açıklama! Virüs 40 derece üzerindeki sıcaklıkta ölmüyor Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı ve Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Yeşim Taşova, 40 derece üzerindeki sıcaklıkta corona virüsün ölmediğini, sıcağa uyum sağladığını söyledi.
4.09.2020 Gündem
Efsane gazeteci İlyas Namoğlu hayatını kaybetti!
Efsane gazeteci İlyas Namoğlu hayatını kaybetti! Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) eski başkanlarından, Hürriyet Gazetesinin efsane muhabirlerinden İlyas Namoğlu hayatını kaybetti.
17.08.2020 Spor Magazin
Dev buluşma saat 16:00'da! Dört büyükler Valilik'te
Dev buluşma saat 16:00'da! Dört büyükler Valilik'te Dün Galatasaray Spor Kulübü başkanı Mustafa Cengiz'in açıkladığı gibi dört büyük kulübün başkanları İstanbul Valiliği'nde bugün toplanacak. Saat 16:00'da gerçekleştirilecek toplantının detaylarını TSYD duyurdu.
21.02.2020 Galatasaray
Kayserispor'dan flaş Emre Demir kararı!
Kayserispor'dan flaş Emre Demir kararı! Kayserispor, Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş ile karşılaşmaya hazırlanırken, flaş bir karar alındı. Kayserispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 15 yaşındaki Emre Demir'in Beşiktaş maçına kaptan çıkacağını açıkladı.
29.11.2019 Kayseri Spor
Rahmi Turan kimdir, hangi gazetelerde çalışmıştır? Hayatı ve kariyeri...
Rahmi Turan kimdir, hangi gazetelerde çalışmıştır? Hayatı ve kariyeri... Gazeteci Rahmi Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için Beştepe'ye Muharrem İnce’nin gittiğini açıklamasının ardından merak edilmeye başlandı. Rahmi Turan kimdir? Rahmi Turan nereli? Kaç yaşında, kaç yıldır gazetecilik yapıyor? Soruları yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte Rahmi Turan hakkında detaylar haberimizde...
23.11.2019 Gündem
Haliç Üniversitesi’nden tahliye iddialarına yanıt
Haliç Üniversitesi’nden tahliye iddialarına yanıt Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD), ödeme alamadığı gerekçesiyle Levent'teki tesislerinden tahliyesini istediği Haliç Üniversitesi’nden açıklama geldi. Açıklamada, TSYD’nin tahliye etme hakkı ve yetkisinin bulunmadığı ve üniversitenin TSYD’ye borcunun olmadığı belirtildi.
12.10.2019 Gündem
Nihat Özdemir'in listesi belli oldu!
Nihat Özdemir'in listesi belli oldu! TFF Başkan Adayı Nihat Özdemir'in listesi belli oldu. Özdemir'in listesinde Servet Yardımcı, Mehmet Baykan, Muzaffer Nasıroğlu, Selim Soydan, Hamit Altıntop bulunuyor.
31.05.2019 Futbol
Futbolda geçen ay en çok onlar konuşuldu
Futbolda geçen ay en çok onlar konuşuldu Medya Takip Merkezi, Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı nisan ayı raporunu açıkladı. Buna göre geçtiğimiz ay spor medyasında en fazla Galatasaray Kulübü, Burak Yılmaz, Fatih Terim ve Ali Koç'un haberleri yer aldı.
9.05.2019 Süper Lig
Fatih Terim ve Şenol Güneş'in derbi karnesi
Fatih Terim ve Şenol Güneş'in derbi karnesi Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 5 Mayıs Pazar günü Beşiktaş'ı konuk edecek Galatasaray'da Fatih Terim teknik direktörlük kariyerinde 59'uncu, siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı Şenol Güneş ise 19'uncu kez derbide görev yapacak.
3.05.2019 Galatasaray
Aykut Kocaman: Konya'da mutluyum
Aykut Kocaman: Konya'da mutluyum Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı Murat Dönmez'i ziyaret etti.
29.03.2019 Konya Spor
TSYD'den Hidayet Türkoğlu'na ziyaret
TSYD'den Hidayet Türkoğlu'na ziyaret Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Yönetim Kurulu, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu'nu ziyaret etti.
30.11.2018 Basketbol
Ünal Karaman: "Sosa'nın kaptanlığını Pereira istedi"
Ünal Karaman: "Sosa'nın kaptanlığını Pereira istedi" Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, kaptanlık konusuna değinerek, "Sosa'nın kaptanlığını Pereira istedi" değerlendirmesinde bulundu.
20.11.2018 Trabzonspor
Samet Aybaba: İlk 10'da bulunalım istiyoruz
Samet Aybaba: İlk 10'da bulunalım istiyoruz Samet Aybaba, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Bursa Şubesi tarafından düzenlenen kahvaltı organizasyonunda, basın mensuplarıyla bir araya geldi.
16.11.2018 Futbol
Rıza Çalımbay: Anlaşarak ayrılmadık!
Rıza Çalımbay: Anlaşarak ayrılmadık! Konyaspor'la yolları sürpriz bir şekilde ayrılan Rıza Çalımbay, basın toplantısında ayrılık sebebini açıkladı.
14.11.2018 Konya Spor
Fatih Terim, 56.kez 'derbi' diyecek!
Fatih Terim, 56.kez 'derbi' diyecek! Spor Toto Süper Lig'in 11.haftasında evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, bu karşılaşmayla birlikte kariyerinin 56.derbi mücadelesine çıkacak.
30.10.2018 Galatasaray
Ağaoğlu'ndan sitemkâr açıklama! "Telefonuma mesaj..."
Ağaoğlu'ndan sitemkâr açıklama! "Telefonuma mesaj..." Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig'de iki haftada elde edilen iyi sonuçlarla şampiyon olunmadığını, alınan kötü bir sonuçla da umutların kaybolmadığını söyledi.
25.10.2018 Trabzonspor
VAR'la 8 haftada 29 karar değişti!
VAR'la 8 haftada 29 karar değişti! Türk futbolunda bu sezon uygulanmaya başlanan Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi, ilk 8 haftada 29 kararın değişmesini sağladı.
8.10.2018 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Spor Yazarları Derneği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye spor yazarları derneği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.