Türkiye Raporu

Türkiye Raporu

Son dakika türkiye raporu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türkiye raporu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türkiye raporu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Raporu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye raporu gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.433 türkiye raporu haberi bulunmuştur. Tüm türkiye raporu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Moody's Türkiye kredi notu saat kaçta açıklanacak? Moody's Türkiye raporu açıklandı mı 12 Ocak, Moody's notu ne zaman açıklanacak? Moody's kararı
Moody's Türkiye kredi notu saat kaçta açıklanacak? Moody's Türkiye raporu açıklandı mı 12 Ocak, Moody's notu ne zaman açıklanacak? Moody's kararı Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in not kararı da bu kapsamda merak ediliyor. Peki, Moody's kredi notu saat kaçta açıklanacak, Moody's Türkiye kredi notu ne zaman açıklanacak? Moody's Türkiye kredi notu açıklandı mı?
12.01.2024 Ekonomi
Türkiye raporu için geri sayım! Piyasalar Moody's'e odaklandı
Türkiye raporu için geri sayım! Piyasalar Moody's'e odaklandı Kredi derecelendirme kuruluşları, büyüyen ve sürekli ivme kazanan Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelerini açıklamaya başladı. S&P'nin not görünümünü yükseltmesiyle başlayan değerlendirmelerde sıra Moody's'e geldi. Moody's'in bugün saat 24:00'e kadar not ve not görünümüne ilişkin açıklama yapması bekleniyor.
12.01.2024 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Çelik: AB için utanç verici
AK Parti Sözcüsü Çelik: AB için utanç verici Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun 2023 yılı Türkiye raporuna AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten tepki geldi.
9.11.2023 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan AB Komisyonu'nun Türkiye raporuna sert yanıt
Dışişleri Bakanlığı'ndan AB Komisyonu'nun Türkiye raporuna sert yanıt Dışişleri Bakanlığı'nca, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu tarafından hazırlanan Türkiye'ye ilişkin rapor hakkında, "Raporda yer alan yargı ve temel haklar faslındaki haksız eleştirileri tümüyle reddediyoruz. Haksız iddialarda bulunulması AB'nin samimiyetsiz yaklaşımının tezahürüdür" açıklaması yapıldı.
8.11.2023 Gündem
Türkiye'den AP'nin skandal raporuna tepki: Hiçbir hükmü bulunmamaktadır
Türkiye'den AP'nin skandal raporuna tepki: Hiçbir hükmü bulunmamaktadır Dışişleri Bakanlığından, Avrupa Parlamentosu’nda kabul edilen Türkiye raporuna ilişkin yapılan açıklamada "Türkiye karşıtı çevrelerin dezenformasyonuna dayalı haksız itham ve önyargılarla dolu bu rapor, AP’nin gerek ülkemizle ilişkiler gerek AB’nin geleceğine ilişkin her zamanki sığ ve vizyonsuz yaklaşımının bir yansımasıdır." denildi.
13.09.2023 Gündem
Anketçilerin tahmini tutmadı: En yakın sonucu kim bildi?
Anketçilerin tahmini tutmadı: En yakın sonucu kim bildi? Seçim öncesi anket sonuçlarını açıklayan kamuoyu araştırma şirketleri, öngörülerinde yanıldı. İşte kamuoyu araştırma şirketlerinin seçimden önceki son günlerde yayımladığı anket sonuçları
15.05.2023 Gündem
2022 yılı çığır açan inovasyonlar Türkiye raporu yayınlandı
2022 yılı çığır açan inovasyonlar Türkiye raporu yayınlandı NielsenIQ bünyesindeki bir kuruluş olarak faaliyetlerini sürdüren BASES, “2022 Çığır Açan İnovasyonlar” raporunu yayınladı.
18.11.2022 Ekonomi
MHP lideri Bahçeli'den çirkin provokasyona sert tepki!
MHP lideri Bahçeli'den çirkin provokasyona sert tepki! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine ilişkin, "Özellikle kendisine eşlik eden gazetecileri de atlatarak 8 saat süreyle ortadan kaybolması ziyadesiyle kuşkuludur. Kılıçdaroğlu'na soruyorum; o gizemli 8 saat içinde neredeydin? Kimlerle fiskos yaptın, kimlerle geniş bir planın parçası olmayı içine sindirebildin? Kılıçdaroğlu, bu 8 saatin esrarını milletimize açıklamak zorundadır" dedi.
18.10.2022 Siyaset
Türkiye'den AB Komisyonu'nun raporuna tepki
Türkiye'den AB Komisyonu'nun raporuna tepki Dışişleri Bakanlığı, "Avrupa Birliği (AB) Komisyonu’nun bugün yayınladığı 2022 yılı Türkiye Raporu, AB’nin ülkemize yönelik stratejik bakış açısından uzak ve vizyonsuz yaklaşımını bir kez daha gözler önüne sermektedir" açıklamasını yaptı.
12.10.2022 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Avrupa Parlamentosu'na tepki: Gerçeklerden kopuk ve sorumsuz!
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Avrupa Parlamentosu'na tepki: Gerçeklerden kopuk ve sorumsuz! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AP'ye tepki göstererek, "Avrupa Parlamentosu yine gerçeklerden kopuk ve sorumsuz bir Türkiye raporu hazırlamış. Doğu Akdeniz, Ege ve Kıbrıs meselesinde Yunan-Rum tezlerini esas alan bir yaklaşım sergilemişler." ifadelerini kullandı.
8.06.2022 Siyaset
Dışişleri Bakanlığı: AP'nin sığ ve vizyonsuz değerlendirmesini reddediyoruz
Dışişleri Bakanlığı: AP'nin sığ ve vizyonsuz değerlendirmesini reddediyoruz Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulu'nda kabul edilen 2021 Yılı Türkiye Raporu'na ilişkin, "Ülkemiz ve AB arasındaki ilişkilerin karşılıklı çabalarla güçlendirilmesi ihtiyacı ortadayken, AP'nin sığ ve vizyonsuz bir yaklaşımla bu ihtiyacı görmezden gelerek, raporda önyargılı ve gerçeklikten kopuk değerlendirmelerde bulunmasını kabul etmiyor ve reddediyoruz" açıklamasında bulundu.
7.06.2022 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti'de MYK sona erdi. 1 saat 20 dakika süren toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasına 29 Ekim mesajıyla başlayan Ömer Çelik, Irak-Suriye tezkeresine HDP ile birlikte 'hayır' oyu veren CHP için, "Geçmişte PYD/PKK Türkiye'ye niye saldırsın ki diyenler bugün tezkereye hayır oyu vermiştir. Anlaşamadığımız pek çok nokta olsa da CHP geçmişte Türkiye'nin milli, sınır güvenliği konusunda çok yüksek hassasiyet gösterirdi." dedi.
28.10.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan 10 büyükelçi açıklaması
TBMM Başkanı Şentop'tan 10 büyükelçi açıklaması TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 10 büyükelçinin tutuklu Osman Kavala'ya ilişkin açıklamasıyla ilgili, "TBMM'de bu büyükelçilerin konuşmuş olduğu davayla ilgili konuşamazken, anayasa bunu bize yasaklamışken, bizim milletvekillerimize yasaklamışken kalkıp yabancı ülkelerin büyükelçilerinin yargıya talimat verir bir şekilde 'derhal serbest bırakılmasının sağlanması' şeklinde bir ifadeyle bir bildiri kaleme almaları Türkiye'de iç işlerine çok açık ve çok terbiyesizce bir müdahaledir" dedi.
25.10.2021 Siyaset
Elektrik ve doğal gaz faturasıyla ilgili flaş açıklama! Yüzde 50 daha düşük...
Elektrik ve doğal gaz faturasıyla ilgili flaş açıklama! Yüzde 50 daha düşük... Elektrik ve doğal gaz faturalarıyla ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 50 daha düşük fiyata sunuluyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay duyurdu. Küresel enerji piyasalarındaki anormal yükselişlerin vatandaşlara yansıtılmadığını belirten Oktay, doğal gazı alım maliyetinin yaklaşık yüzde 43'ü, elektriği ise üretim maliyetinin yaklaşık yüzde 50'si daha düşük fiyata sunulduğunu bildirdi.
20.10.2021 Ekonomi
AK Partili Kurtulmuş'tan sert tepki! 'Bu hadsizliktir, terbiyesizliktir'
AK Partili Kurtulmuş'tan sert tepki! 'Bu hadsizliktir, terbiyesizliktir' AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Kurtulmuş, büyükelçilerin 'Kavala' çağrısına tepki göstererek, "Bu Türkiye'nin içişlerine müdahale etmek demektir. Asıl vazifeleri ülkelerin ilişkilerini geliştirmek. Onlar kendi ülkelerinin çıkarına aykırı olacak şekilde davranmıştır. Bu hadsizliktir terbiyesizliktir." ifadelerini kullandı
20.10.2021 Siyaset
Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'den AB'ye çok sert 'rapor' tepkisi!
Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'den AB'ye çok sert 'rapor' tepkisi! Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Komisyonu Türkiye Raporu'na ilişkin, "Türkiye'ye karşı sorumlulukların göz ardı edildiği ve ülkemizle ilişkilerde yine çifte standartlı yaklaşımın sergilendiği bir Türkiye Raporu yayımlanmıştır. Özellikle siyasi kriterler ile Yargı ve Temel Haklar faslındaki mesnetsiz iddiaları ve haksız eleştirileri kabul etmiyoruz" açıklamasında bulundu.
19.10.2021 Gündem
Bakan Selçuk'tan '2023 eğitim vizyonu' vurgusu
Bakan Selçuk'tan '2023 eğitim vizyonu' vurgusu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "2023 eğitim vizyonu, bu ülkenin birlikte, el ele, iş birliği içerisinde, ayırmadan, kayırmadan, bütün evlatlarını evladımız bilerek nasıl bir yolculuk yapmamız gerektiğine dair bir hikayeyi içinde barındırır." dedi.
14.07.2021 Eğitim
Dolar euro kuru bugün kaç TL, ne kadar oldu? 28 Mayıs 2021 dolar euro kuru-fiyatları
Dolar euro kuru bugün kaç TL, ne kadar oldu? 28 Mayıs 2021 dolar euro kuru-fiyatları Dolar kuru bugün ne kadar oldu? Dolar kuru dün ABD Hazine Bakanı Janet Yellen'ın faiz oranlarının olağanüstü düşük olmasını söylemesi ardından tüm dünyada yükseldi. Dün akşam saatlerinde TL’deki düşüşle yükselişe geçen döviz kuru bugün fiyat tazeledi. Dolar/TL bugün 8,58'i aşarken, euro/TL de 10,46 seviyesine yükseldi.
28.05.2021 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den flaş Süleyman Soylu çıkışı: Herkesi uyarıyorum! Hedef Türkiye'dir
MHP lideri Bahçeli'den flaş Süleyman Soylu çıkışı: Herkesi uyarıyorum! Hedef Türkiye'dir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Türkiye'nin çevresindeki sinsi kuşatma sertleşmektedir. Asıl mesele gündemi işgal eden iddiaların hem taraftarlarından hem de cesametinden çok daha ötesidir. Yerli ve yabancı mihraklar tacizlerine, şer kampanyalarına hız vermişlerdir. Herkesi uyarıyorum; hedef Türkiye'dir. Bir tezgah kurulmuştur." dedi.
25.05.2021 Siyaset
Türkiye'den AP'nin kararına sert tepki: Kabul edilemez
Türkiye'den AP'nin kararına sert tepki: Kabul edilemez Dışişleri Bakanlığı'nca, Avrupa Parlamentosu'nun (AP) tavsiye kararı niteliğinde olan 2019-2020 Yılı Türkiye Raporu'nun AP Genel Kurulu'nda kabul edildiği belirtilerek, "Tek taraflı ve nesnellikten uzak olan söz konusu tavsiye kararının kabul edilmesi mümkün değildir" açıklaması yapıldı.
19.05.2021 Gündem
Avrupa Parlamentosunun 2019-2020 Türkiye raporu kabul edildi
Avrupa Parlamentosunun 2019-2020 Türkiye raporu kabul edildi Avrupa Parlamentosunun 2019-2020 yılları için hazırladığı Türkiye raporu kabul edildi.
19.05.2021 Dünya
AB'den flaş Türkiye açıklaması
AB'den flaş Türkiye açıklaması Avrupa Birliği'nden yapılan açıklamada "AB, Türkiye'nin ev sahipliği yaptığı mülteci nüfusu için gerekli desteği konuşmaya hazır." ifadesi kullanıldı.
10.05.2021 Dünya
TIMSS 2019 araştırma sonuçları açıklandı
TIMSS 2019 araştırma sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Uluslararası Matematik ve Fen Eğilimleri Araştırması “TIMSS 2019” TÜRKİYE RAPORU’nun sonuçlarını paylaştı. İşte TIMSS 2019 sonuçları...
8.12.2020 Eğitim
Dışişleri'nden AB'nin Türkiye raporuna tepki
Dışişleri'nden AB'nin Türkiye raporuna tepki Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Komisyonu 2020 Türkiye Raporu'na sert tepki göstererek, “AB’nin önyargılı, yapıcılıktan uzak ve çifte standartlı yaklaşımını yansıtmaktadır” açıklamasında bulundu.
6.10.2020 Siyaset
Sağlık Bakanı Koca'dan DSÖ açıklaması!
Sağlık Bakanı Koca'dan DSÖ açıklaması! Dünya Sağlık Örgütü'nün Türkiye'nin Covid-19 mücadelesiyle ilgili raporu yayınlandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, raporla ilgili açıklama yaptı.
6.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Raporu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye raporu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.