Türk Milli Takımı

Türk Milli Takımı

Son dakika Türk Milli Takımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk Milli Takımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk Milli Takımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Milli Takımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk milli takımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.166 türk milli takımı haberi bulunmuştur. Tüm türk milli takımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erkan Kolçak Köstendil, Romanya'da maça çıkacak! ‘Kıran kırana bir maç bizi bekliyor’
Erkan Kolçak Köstendil, Romanya'da maça çıkacak! ‘Kıran kırana bir maç bizi bekliyor’ Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, bir bankanın düzenlediği kısa film festivalinde jürilik yaptı. Köstendil, oyunculuğun yanında futbol kariyerini devam ettirdiğini ve önümüzdeki günlerde ünlülerden oluşan Türk milli takımı olarak, Romanya’nın tanınmış simalarından oluşan Romanya takımı ile maç yapacaklarını söyledi.
6.04.2024 Magazin
Genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini yaptı: Kalbimin sesini dinledim
Genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini yaptı: Kalbimin sesini dinledim Almanya Bundesliga 2 takımlarından Nürnberg forması giyen Can Uzun, milli takım tercihini resmen açıkladı. Almanya'yı seçebileceği konuşulan Uzun, 'Kalbimin sesini dinledim' diyerek Türkiye'yi tercih ettiğini duyurdu.
4.03.2024 Futbol
Galatasaray'a 2 milli yıldız hayırlı olsun! Anlaşma sağlandı, şampiyon yapacak transfer
Galatasaray'a 2 milli yıldız hayırlı olsun! Anlaşma sağlandı, şampiyon yapacak transfer Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar, Türk Milli Takımı’nın formasını giyen iki oyuncu için düğmeye bastı. Galatasaray Yönetimi’nin her iki yıldızla da prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.
2.01.2024 Galatasaray
THY Genel Müdürü Ekşi'ye Brezilya Devlet Nişanı verildi
THY Genel Müdürü Ekşi'ye Brezilya Devlet Nişanı verildi Türkiye ile Brezilya arasındaki ticari ve kültürel ilişkilerin güçlendirilmesine katkı ve pandemi dönemindeki özverili çalışmalar nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi’ye Brezilya Devlet Nişanı verildi.
21.12.2023 Ekonomi
Şenol Güneş ilk kez açıkladı! Azerbaycan Milli Takımı'nın başına geçiyor
Şenol Güneş ilk kez açıkladı! Azerbaycan Milli Takımı'nın başına geçiyor Süper Lig'de son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Şenol Güneş'in istifa ettikten sonra yeni adresinin neresi olacağı merak konusuydu. Tecrübeli teknik adamdan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.
7.12.2023 Beşiktaş
Okan Buruk: Son 5 yılda 2 şampiyonluk bir Türkiye Kupası kaldırdım
Okan Buruk: Son 5 yılda 2 şampiyonluk bir Türkiye Kupası kaldırdım Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk "Hocalık kariyerimdeki son 5 senemde 2 şampiyonluk ve 1 Türkiye Kupası gördüm" ifadelerini kullandı.
11.06.2023 Galatasaray
Hırvat basını 3 yıldızı ön plana çıkardı: Yakında dünyanın en güçlü liglerinden birinde oynayacak
Hırvat basını 3 yıldızı ön plana çıkardı: Yakında dünyanın en güçlü liglerinden birinde oynayacak 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu ikinci maçında Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek olan Türkiye'de hazırlıklar tamamlanırken, Hırvat basınının Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü ve Enes Ünal'ı ön plana çıkarması dikkat çekti.
28.03.2023 Futbol
Gökhan İnler, Misli TV'ye açıkladı: Türkiye forması giymek için elimden geleni yaptım...
Gökhan İnler, Misli TV'ye açıkladı: Türkiye forması giymek için elimden geleni yaptım... Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da geçiren Adana Demirspor’un deneyimli orta saha oyuncusu Gökhan İnler, Misli TV'ye özel açıklamalarda bulundu.
12.12.2022 İddaa
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray döneminden, A Milli Takım'a, Eyüpspor'dan Okan Buruk, Şenol Güneş, Jorge Jesus ve Arda Güler'e kadar birçok konuya dair önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe ile girilen 4. yıldız yarışı ile ilgili itirafta bulundu.
18.11.2022 Şampiy10
Kuntz resmen açıkladı: Eğer Crespo Türk vatandaşı olmayı kabul ederse...
Kuntz resmen açıkladı: Eğer Crespo Türk vatandaşı olmayı kabul ederse... Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz şu sıralar adı ay yıldızlı ekiple anılan Crespo için "Zamanı gelirse Türk vatandaşı olursa bu konu hakkında bir düşünce sarf edebiliriz" ifadelerini kullandı.
14.11.2022 Futbol
'Avrupa Kızlar Bilgisayar Olimpiyatı'nda Türkiye ilk kez altın madalyanın sahibi oldu
'Avrupa Kızlar Bilgisayar Olimpiyatı'nda Türkiye ilk kez altın madalyanın sahibi oldu İlk kez yüz yüze formatta Türkiye’de düzenlenen Avrupa Kızlar Bilgisayar Olimpiyatı, büyük bir zaferle taçlandı. Türk milli takımında yer alan 11’nci sınıf öğrencisi Duru Özer, olimpiyatta en yüksek puanı alarak birinciliğe ulaştı ve altın madalyanın sahibi oldu. TÜBİTAK ev sahipliğinde Antalya’da düzenlenen olimpiyat Avrupa’nın sınırlarını aştı. Japonya’dan ABD’ye 45 ülkeden 164 kız öğrenci madalya için mücadele etti.
23.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Jorge Jesus'tan bomba sözler! Arda Güler'in zaaflarını ve zayıf yönlerini açıkladı
Jorge Jesus'tan bomba sözler! Arda Güler'in zaaflarını ve zayıf yönlerini açıkladı Corendon Alanyaspor’u 5-0 mağlup edilen maçtan sonra Arda Güler ve İsmail Yüksek hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Jorge Jesus 18 yaşındaki yıldız futbolcu için " Fiziksel anlamda çok güçlü değil, topsuz oyunda çok hızlı değil" ifadelerini kullandı.
19.09.2022 Fenerbahçe
Ergin Ataman'ın '3' hareketinin nedeni belli oldu! 'Taraftarlara gösterdim çünkü...'
Ergin Ataman'ın '3' hareketinin nedeni belli oldu! 'Taraftarlara gösterdim çünkü...' THY EuroLeague şampiyonu Ergin Ataman Real Madrid zaferinden sonra "Taraftarlara üçü gösterdim ama sırada Türk Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonluğu kaldı." açıklamasında bulundu.
21.05.2022 THY Euroleague
'Galatasaray, Fenerbahçe, Antalyaspor... Verdiğim en doğru karar...'
'Galatasaray, Fenerbahçe, Antalyaspor... Verdiğim en doğru karar...' Fenerbahçe'de kadro dışı kalan tecrübeli futbolcu Sinan Gümüş kendisine gelen bütün teklifleri reddederek "Antalyaspor'a geri dönmek istediğimi her zaman söyledim. Tabii süreç biraz uzadı" ifadelerini kullandı.
29.03.2022 Fenerbahçe
"TBMM’ye sunulacak teklif 20 gün içinde yasalaşacak"
"TBMM’ye sunulacak teklif 20 gün içinde yasalaşacak" Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Spor yasasıyla ilgili "TBMM’ye sunulacak teklif 20 gün içinde yasalaşacak" ifadelerini kullandı.
23.03.2022 Süper Lig
Osayi - Rossi olmadı Ferdi de imzayı atmayınca...
Osayi - Rossi olmadı Ferdi de imzayı atmayınca... Osayi Samuel ve Rossi'den beklenen verimi alamayan Ferdi Kadıoğlu'na ise imza attıramayan Fenerbahçe, Adnan Januzaj'ı takibe aldı.
12.02.2022 Fenerbahçe
Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent: Amacım uzun yıllar Galatasaray'da kalmak
Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent: Amacım uzun yıllar Galatasaray'da kalmak Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, sarı-kırmızılıları takip eden medya mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında uzun yıllar Galatasaray'da kalmak istediğini söyledi. Torerent, son günlerde 30'un üstünde futbolcu izlediklerini de ifade etti.
31.01.2022 Galatasaray
Borussia Dortmund Berkan Kutlu için geliyor
Borussia Dortmund Berkan Kutlu için geliyor Alman devi B.Dortmund Galatasaray'ın dinamosu Berkan Kutlu için atağa geçti.
9.11.2021 Galatasaray
Nantes hayran kaldı! Kerem Aktürkoğlu için 6 milyon euro
Nantes hayran kaldı! Kerem Aktürkoğlu için 6 milyon euro Fransız ekibi Nantes, Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'a 6 milyon euro teklif edecek.
14.10.2021 Galatasaray
Daum açıkladı! 'Kuntz'u ağlatan şey...'
Daum açıkladı! 'Kuntz'u ağlatan şey...' Letonya'ya atılan son saniye golünden sonra göz yaşlarını tutamayan Kuntz hakkında yorumlarda bulunan Christoph Daum "Türkiye ile derin bağları olduğunu kanıtlayan kimliğinin bir ifadesi" sözlerini sarfetti.
13.10.2021 Futbol
6 yıldır kaybetmiyoruz! İşte Hollanda - Türkiye maçında 11'ler
6 yıldır kaybetmiyoruz! İşte Hollanda - Türkiye maçında 11'ler 2015'te Avrupa Şampiyonu Elemeleri'nde deplasmanda 1-1 berabere kaldığımız ve 6 yıldır kaybetmediğimiz Hollanda ile Johan Cruyff (Amsterdam) Arena'da karşı karşıya geliyoruz...
7.09.2021 Futbol
Filenin Sultanları, Avrupa üçüncüsü oldu!
Filenin Sultanları, Avrupa üçüncüsü oldu! Filenin Sultanları, 2021 CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası üçüncülük maçında Hollanda'yı 3-0 mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu
10.11.2021 Voleybol
Kadro dışı kalmıştı! Ljajic için sürpriz talip
Kadro dışı kalmıştı! Ljajic için sürpriz talip Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Ljajic için Yunan kulübü PAOK girişimlere başladı.
31.08.2021 Beşiktaş
'Türk Milli Takımı'nda duygu eksikti'
'Türk Milli Takımı'nda duygu eksikti' Başakşehir'in tecrübeli defans oyuncusu Carlos Ponck EUR 2020'de başarısız olan milli takım için "O savaşı eksik gördüm diyebilirim" ifadelerini kullandı.
18.07.2021 Başakşehir
Can Bartu kimdir? 'Sinyor' lakaplı Can Bartu kaç doğumlu, kaç yaşında öldü? Kadıköy’e Can Bartu heykeli dikiliyor!
Can Bartu kimdir? 'Sinyor' lakaplı Can Bartu kaç doğumlu, kaç yaşında öldü? Kadıköy’e Can Bartu heykeli dikiliyor! Fenerbahçe Stadı'nın yanındaki Yoğurtçu Parkı'na efsane futbolcular Lefter Küçükandonyadis ve Alex de Souza heykellerinin yanına dün akşam saatlerinde getirilen yeni heykelin bir başka efsane Can Bartu'ya ait olduğu öğrenildi. Elinde basketbol topu, ayağında futbol topu bulunan heykelin açılışının kısa süre içinde yapılması bekleniyor. Peki, Can Bartu kimdir?
29.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türk Milli Takımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk milli takımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.