Türk Kızı

Türk Kızı

Son dakika türk kızı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türk kızı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türk kızı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Kızı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk kızı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.788 türk kızı haberi bulunmuştur. Tüm türk kızı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İspanyol dedektifler Türk kızı Yasemin Gündoğan'ın peşine düştü! 230 milyonluk vurgunda flaş detaylar
İspanyol dedektifler Türk kızı Yasemin Gündoğan'ın peşine düştü! 230 milyonluk vurgunda flaş detaylar Yasemin Gündoğan'ın bulunması için Alman sigorta şirketi, konusunda uzman 4 İspanyol dedektifini Türkiye'ye gönderdi. Dedektifler, Yasemin'in Çeşme'de 2 villa satın aldığını belirlerken, konteyner dolusu parayı Türkiye'ye nasıl getirdiğini de tespit etti.
17.09.2023 Yaşam
Merkez Bankası Başkanlığı'na Hafize Gaye Erkan atandı
Merkez Bankası Başkanlığı'na Hafize Gaye Erkan atandı Merkez Bankası Başkanlığı'na Hafize Gaye Erkan atandı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Merkez Bankası’na atanan ilk kadın başkan olan Hafize Gaye Erkan, ABD’de ‘Müthiş Türk Kızı’ olarak da biliniyor.
9.06.2023 Ekonomi
Asya’ya Kıbrıs'ta yumruklu saldırı! Duvardan aşağı atıldı, görüntüler ortaya çıktı
Asya’ya Kıbrıs'ta yumruklu saldırı! Duvardan aşağı atıldı, görüntüler ortaya çıktı Kıbrıs’ta Aya Napa’da Türk ve Rum gençler arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada Asya Karaali yaralandı. Rum polisi, iki ön dişi ve iki parmağı kırılan genç kadına saldıran 2 Rum’u tutuklarken, kavgaya karışan bir Kıbrıslı Türk hakkında da arama kararı çıkardı.
7.06.2023 Dünya
Piyasaların gözü bu atamada! Hafize Gaye Erkan’ın başkan olması bekleniyor
Piyasaların gözü bu atamada! Hafize Gaye Erkan’ın başkan olması bekleniyor Hafize Gaye Erkan’ın Merkez Bankası’na atanan ilk kadın başkan olması bekleniyor. Hafize Gaye Erkan, ABD’de ‘Müthiş Türk Kızı’ olarak da biliniyor. Erkan, beklendiği gibi atanırsa ilk sınavı 22 Haziran’da olacak. 22 Haziran’daki Para Politikası Kurulu’nda yüzde 8.5 olan politika faizinin aynı kalıp kalmayacağı piyasadaki en büyük soru.
6.06.2023 Ekonomi
Hafize Gaye Erkan kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
Hafize Gaye Erkan kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Hafize Gaye Erkan merak edilen isimler arasında yer alıyor. Goldman Sachs gibi birçok finans deviyle çalışan Hafize Gaye Erkan, 2017’de ABD’de First Republic Bank’ın Başkanlık görevine kadar yükseldi. Peki, Hafize Gaye Erkan kimdir, nereli, kaç yaşında?
3.06.2023 Gündem
Betül Akmar kimdir? Almanya'yı Eurovision'da Betül Akmar mı temsil edecek?
Betül Akmar kimdir? Almanya'yı Eurovision'da Betül Akmar mı temsil edecek? Türk kızı Betül Akmar, Almanya'yı Eurovision'da temsil etme yolunda adaylığını koydu. Almanya'nın başkenti Berlin'de doğan Türk vatandaşı Betül Akmar ilk iki elemeyi geçti, son elemeyi de geçerse finale katılmaya hak kazanacak. Peki, Betül Akmar kimdir?
28.01.2023 Gündem
Çıplak halde bodrumda yatırdı! Sadist kadının 20 yıl boyunca yaptıkları kan dondurdu
Çıplak halde bodrumda yatırdı! Sadist kadının 20 yıl boyunca yaptıkları kan dondurdu ABD'de Knotek ailesinin kaldığı yer, adeta bir dehşet eviydi. Shelly adındaki kadın 20 yıl boyunca ailesine sadist yanını göstermekten çekinmezken, eve gelen misafirlere de işkence yapıyordu. Herkes en başında mutlu bir şekilde eve misafirliğe gelse de, kısa süre içerisinde bambaşka bir cehennemin içine düştüğünü anlıyorlardı. Sadist eşinin istismarlarına göz yuman kocası David'in ise onun için yaptıkları kan dondurdu.
10.12.2022 Dünya
Türk kızı Azra da iğrenç olayın kurbanı! Tam 101 kadın daha var
Türk kızı Azra da iğrenç olayın kurbanı! Tam 101 kadın daha var İğrenç olay İngiltere’de yaşandı. İki kadının katili şahıs, aralarında bir Türk’ün de olduğu onlarca cesede cinsel istismarda bulundu. 2. Dünya Savaşı kahramanı ile ilgili detay mide bulandırırken, nekrofili sapığın davasında yaşanan gelişme şoke etti.
8.12.2022 Dünya
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalıyla patladı! Merak edilen soru yanıt buldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalıyla patladı! Merak edilen soru yanıt buldu Türkiye günlerce sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşmuştu. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında peş peşe sıcak gelişmeler yaşanmıştı. En son Özkiraz'ın astsubay sevgilisinin ifadelerine ulaşılmış ve her şeyi anlatmıştı. Özkiraz'ın tutuklanmasının ardından sahte diploma detayıyla ilgili merak edilen soru yanıt buldu.
7.12.2022 Gündem
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları Almanya’da yaşanan olay tüm dünyada geniş yankı buldu. 14 yaşındaki Türk kızının ve arkadaşının sokak ortasında başına gelenler kan dondurdu. Ailesi, bir daha eve dönemeyeceğinden habersiz Ece’yi okula uğurladı. Onları bir süre izleyen gizemli şahıs ise hem Ece’yi hem de arkadaşı üzerinden kurduğu kanlı planı devreye aldı. Korkunç olay bu dakikadan sonra başladı. İşte Türk kızını sona götüren o dehşet anlarının detayları...
7.12.2022 Dünya
Hande Macit kimdir, nereli, kaç yaşında? Mecklenburg düşesi ne demek? Mecklenburg düşeşi Hande hakkında merak edilenler…
Hande Macit kimdir, nereli, kaç yaşında? Mecklenburg düşesi ne demek? Mecklenburg düşeşi Hande hakkında merak edilenler… Hande Macit, Avrupa’nın en eski hanedanlıklarından biri olan Almanya’daki Mecklenburg Dükalığı’nın Veliaht Prensi Georg Alexander’la evlendi. Evlilik haberlerinin basına yansıması sonrasında “Hande Macit kimdir, nereli, kaç yaşında? Mecklenburg düşesi ne demek?” gibi sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.09.2022 Gündem
Mecklenburg Veliaht Prens George Alexander kimdir, kaç yaşında? Hande Macit’in eşi Prens George Alexander…
Mecklenburg Veliaht Prens George Alexander kimdir, kaç yaşında? Hande Macit’in eşi Prens George Alexander… Mecklenburg Veliaht Prensi Georg Alexander hayatı merak konusu oldu. Almanya’da düşes unvanı alan Hande Macit’in evlendiği prens Türkiye’nin gündemine girdi. Peki, Mecklenburg Veliaht Prens George Alexander kimdir, kaç yaşında?
22.09.2022 Gündem
Pilot çift gökyüzünde imkansızı yaşadı! Basra Körfezi'nde tam da o anda...
Pilot çift gökyüzünde imkansızı yaşadı! Basra Körfezi'nde tam da o anda... Türk pilot çift Basra Körfezi üstünde imkansızı yaşadılar. Kuala Lumpur ve Bahreyn'den İstanbul'a uçan Yararcan çifti, Basra Körfezi'nde denk geldi. Çift önce Basra Körfezi'nin üzerinde önce yan yana uçtu. Yararcan, daha sonra eşinin rotasını takip ederek Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaştı. O anları paylaşan Yararcan çifti; "Koca gökyüzünde denk gelmemiz imkansız bir şeydi. Bu da böyle bir anımız oldu" dedi.
28.12.2021 Yaşam
67 yaşındaki hastane çalışanın yaptıkları kan dondurdu! Kurbanları arasında Türk kızı Azra da var...
67 yaşındaki hastane çalışanın yaptıkları kan dondurdu! Kurbanları arasında Türk kızı Azra da var... İngiltere'de 67 yaşındaki hastane çalışanı David Fuller, 1987'de iki kadını öldürdüğünü ve Kasım 2020'ye kadar hastane morglarında en az 100 kadın ve çocuk cesedine cinsel istismarda bulundu. Kurbanları arasında bir Türk'ün de bulunduğu morg canavarı Fuller'ın yaptıkları kan dondurdu.
7.12.2021 Dünya
Paulo Coelho kimdir, kitapları nelerdir? Okçu'nun Yolu kitabını Mete Gazoz’a ithaf eden Paulo Coelho’nun biyografisi!
Paulo Coelho kimdir, kitapları nelerdir? Okçu'nun Yolu kitabını Mete Gazoz’a ithaf eden Paulo Coelho’nun biyografisi! Dünyaca ünlü Brezilyalı roman ve söz yazarı Paulo Coelho, Türkçe'ye "Okçu'nun Yolu" (The Archer) adıyla çevrilen son kitabını olimpiyat şampiyonu milli sporcu Mete Gazoz'a adadı. Söz konusu gelişmenin ardından Paulo Coelho ve Okçu'nun Yolu kitabı araştırılmaya başlandı. Peki, Paulo Coelho kimdir? Paulo Coelho kitapları ve biyografisi...
24.09.2021 Gündem
İsveç Türk kızı Ayla'yı konuşuyor! Masterchef'te ikinci oldu
İsveç Türk kızı Ayla'yı konuşuyor! Masterchef'te ikinci oldu İsveç'te kamu televizyonu TV4'de yayınlanan Masterchef adlı yemek yarışmasında 21 yaşındaki Türk kızı Ayla Canpunar ikinci oldu.
7.04.2021 Dünya
Türk kızı Rabia kahraman oldu! Dünya konuşuyor
Türk kızı Rabia kahraman oldu! Dünya konuşuyor Güney Kore'nin başkenti Seul'de genç bir kızı cinsel saldırıdan kurtaran ve saldırganı yakalayarak polise teslim eden Türk vatandaşı Rabia Şirin, ülke basınının büyük ilgisini çekti. Güney Kore’de kahraman ilan edilen Rabia, yaşanan korku dolu anları anlattı.
6.03.2021 Dünya
İşitme engellilerden ilham aldı, şeffaf maskeler üretti
İşitme engellilerden ilham aldı, şeffaf maskeler üretti Ünlü balerin ve film oyuncusu Alev Baymur, korona virüs salgını nedeniyle dünyada her bireyin kullanmasının zorunlu hale geldiği maskelere şeffaf bir boyut kazandırdı.
11.10.2020 Sağlık
Kemal dede, 10 yaşında gördüğü Atatürk'ü anlattı
Kemal dede, 10 yaşında gördüğü Atatürk'ü anlattı Aydın'ın Koçarlı ilçesinde oturan 102 yaşındaki Kemal Akcan, cumhuriyetin çok zor şartlarda kurulduğunu, 23 Nisan'ın cuma günü dualarla TBMM'de ilan edildiğini anlattı. Akcan, 10 yaşında İzmir'de gördüğü ve özlem duyduğu Atatürk için "Gençler için bir ömür tüketti, 'bir nesil yetişsin' diye. İnkılaplar yaptı, 'cumhuriyet yaşasın' diye" dedi.
23.04.2020 Yaşam
Türk kızı Amsterdam güzeli seçildi
Türk kızı Amsterdam güzeli seçildi Hollanda'da yaşayan Türk iş kadını Aysel Erbudak'ın kızı Rowena, Amsterdam'ın güzel kızı seçildi.
23.09.2019 Dünya
Erkekler ve işleri alan yabancı kadınlar...
Erkekler ve işleri alan yabancı kadınlar... Şarkıcı Sevda Demirel, moda sektöründen müzik sektörüne geçiş yaparak single çıkaran Ivana Sert'i ağır bir dille eleştirmişti. Milliyet yazarı Özay Şendir de bu eleştirileri köşesine taşıdı.
8.05.2019 Magazin
Türk kızı dünya rekoru kırdı!
Türk kızı dünya rekoru kırdı! Rusya’nın başkenti Moskova’ya bağlı Odintsovo şehrinde yaşayan ve annesi Rus, babası Türk olan genç kız, buzlu suyun içerisinde 1 saat kalarak dünya rekoru kırdı.
27.01.2019 Dünya
İngiltere Türk kızı Şermin'i konuşuyor!
İngiltere Türk kızı Şermin'i konuşuyor! Şermin Kentmen'in sosyal medya hesabından paylaştığı her fotoğraf yüzlerce beğeni alıyor.
24.12.2018 Dünya
Hollanda'da Türk kızı, okulunda öldürüldü!
Hollanda'da Türk kızı, okulunda öldürüldü! Hollanda basını, 16 yaşındaki Türk kızı Hümeyra Öz'ün okul girişinde, daha evvel sabıkası olan 31 yaşındaki Bekir E. tarafından vurulduğunu; saldırganın yakalandığını, Hümeyra Öz'ün ise hayatını kaybettiğini yazdı.
19.12.2018 Dünya
Türk kızı Almanya'yı salladı!
Türk kızı Almanya'yı salladı! The Voice Almanya'nın bu sezonki en dikkat çeken performansına dün akşam Sinem Uraz adlı Türk kızı imza attı.
13.11.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Türk Kızı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk kızı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.