Gazete Vatan Logo

Çıplak halde bodrumda yatırdı! Sadist kadının 20 yıl boyunca yaptıkları kan dondurdu

ABD'de Knotek ailesinin kaldığı yer, adeta bir dehşet eviydi. Shelly adındaki kadın 20 yıl boyunca ailesine sadist yanını göstermekten çekinmezken, eve gelen misafirlere de işkence yapıyordu. Herkes en başında mutlu bir şekilde eve misafirliğe gelse de, kısa süre içerisinde bambaşka bir cehennemin içine düştüğünü anlıyorlardı. Sadist eşinin istismarlarına göz yuman kocası David'in ise onun için yaptıkları kan dondurdu.

Çıplak halde bodrumda yatırdı! Sadist kadının 20 yıl boyunca yaptıkları kan dondurdu

1982 yılının Nisan ayında David Knotek, dünyanın en güzel kadını olduğunu düşündüğü Shelly Knotek ile tanışmıştı. David, eski bir askerdi ve inşaat işleriyle uğraşıyordu. Shelly ise daha önce iki kez boşanmasına rağmen hala gençti. Shelly'nin Sami ve Nikki isimlerinde iki kızı da vardı.

İkili tanışıp birlikte güzelce vakit geçirdikten sonra 1987 yılında evlenme kararı aldılar. İkilinin bu evlilikten bir de çocukları oldu. Dışarıdan bakıldığında Knotek ailesi son derece normal ve mutlu bir aileydi.

"ONU KONTROL EDİYORDU ÇÜNKÜ ÇOK ZAYIFTI"

Ancak evliliğin ilk yıllarının geçmesi ile birlikte Shelly, David'e sözlü ve fisiksel tacizlerde bulunmaya başladı. David ise eşine karşı koyamıyordu. Shelly'nin kızı Sami o günleri anlatırken, "Annemin David'i kontrol edebilmesinin tek sebebi onu ne kadar çok sevsem de onun çok zayıf biri olması" ifadelerini kullanarak şöyle konuştu:

Onun omurgası yok. Mutlu bir şekilde evlenebilir ve birisi için harika bir koca olabilirdi, çünkü gerçekten olabilirdi ama bunun yerine hayatını da mahvetti.

David, Shelly tarafından istismar edilen tek aile üyesi değildi. Aslına Shelly'nin gazabının büyük kısmı kendi kızlarına ve evlerine gelen misafirlere yöneltiliyordu.

Haberin Devamı

İLK MİSAFİR: SHANE WATSON

1988 yılında Shelly ve David'in kızları Tori dünyaya geldiğinde Shelly'nin yeğeni 13 yaşındaki Shane Watson, aileyle birlikte kalmak üzere onların evine geldi. Shane'in babası sürekli hapishaneye girip çıkıyordu, annesi ise madde bağımlılığı ile mücadele ediyordu.

Başlarda teyzesi ile kalacağı için mutlu olan Shane, kısa süre içerisinde bambaşka bir cehennemin içine düştüğünü anladı.

KENDİ İŞKENCE TÜRÜ: YUVARLANMAK

Shelly, kendi kızlarına uyguladığı işkence yöntemi olan 'yuvarlanmak'ı yeğeni Shane'e de uygulamaya başladı. Shelly bunun için gece vakti çocukları çıplak şekilde çamura yatırtıp üzerlerine soğuk su döküyordu. Kızlar için 'yuvarlanmak' bazen tavuk kümesi ya da köpek kulübesine kitlenmek anlamına da geliyordu.

Shelly, kızları küçük düşürmek için kasık kıllarından birer tutam kesmeye zorlardı. Küçük kızı olan Nikki'yi ise çıplak bir şekilde yeğeni Shane ile dans etmeye zorluyordu. Tüm vahşi ve sadistik hareketinin ardından Shelly, adeta 180 derece dönerek tüm ailesini banyoya sokup onları büyük sevgi göstererek yıkamaya başlıyordu.

Haberin Devamı

İKİNCİ MİSAFİR: KATHY LORENO

Shane'in Knotek'lerin evine taşındığı sene başka bir aile dostu olan ve işini kaybeden Kathy Loreno da onların evinde kalmaya başladı. Yaşı diğer aile üyelerine göre büyük de olsa bu Kathy'i işkenceden kurtaramadı.

Shelly başlangıçta çok eski arkadaşı olan Kathy'e büyük sevgi gösterdi ancak ilerleyen dönemlerde onu sakinleştiricilerle uyuşturmaya ve yemeksiz bırakmaya başladı.

Knotek evinde yaşamaya başlamasının ardından Kathy, 6 yıl içerisinde neredeyse 45 kilo vermişti. Zamanının büyük kısmını bodrum katında çıplak bir şekilde yatarak geçiriyordu. Shelly'nin bu işkencelerine David de ortak oluyordu. Kathy'i bantlarla bağlayarak açık yaralarına deterjan dökerek onun acı çekmesini izliyordu.

"KENDİ KUSMUĞUNDA BOĞULDU" İDDİASI

Kathy'nin çektiği işkenceler 1994 yılında hayatını kaybetmesi ile sona erdi. David, evlerinde kalan kadının gece kendi kusmuğunda boğularak öldüğünü söyledi. David ve eşi, Kathy'i asla hastaneye götürmedi. Hatta ölümünü bile bildirmediler. Bunun yerine Kathy'nin cesedini yakmaya karar verdiler.

Haberin Devamı

Arka bahçelerinde yaktıkları büyük ateşle cesetten kurtulmayı planlayan Shelly, ailesine seslenerek, "Kathy'nin başına gelenleri birileri duyarsa hepimiz hapse gireriz" ifadeleriyle onları tehdit etti.

Shelly'nin büyük kızı Sami bu olayla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Onun Kathy'yi öldürmek istediğini sanmıyorum. Onu istismar etmek istiyordu. Tıpkı bizim gibi. Buna bağımlıydı. Güçlü olmayı seviyordu. Bunu yapmayı çok seviyordu ve zamanla her şey çok daha kötü oldu.

POLİSE GİTMEK İSTEDİ

Bu olayın şokunu henüz atlatamamışken 1995 yılının Şubat ayında Shane, Nikki'ye yıllar içerisinde çektiği Kathy'nin işkence ile yaşadığı değişimi gösteren polaroid fotoğrafları gösterdi. Ona, polise gitmek için plan yaptığını söyledi. Henüz yaşı küçük olan ve annesinden ölesiye korkan Nikki, bunların hepsini Shelly'e anlattı.

Bunu duyan Shelly, kocası David'i genç çocuğu vurması için ikna etti. Shane'i arka bahçelerinde öldüren aile, onu da tıpkı Kathy gibi yakarak küllerini dışarı attı.

1999 yılına gelindiğinde Sami ve Nikki artık büyümüşlerdi. Evden ayrılmaya karar verdiler. David ve Shelly'nin en küçük kızları Tori ise henüz 14 yaşındaydı ve ailesiyle kalmak zorundaydı. Kızların evden gitmesi ile birlikte dehşet evine yeni bir misafir geldi.

Haberin Devamı

ÜÇÜNCÜ MİSAFİR: RON WOODWORTH

57 yaşındaki Ron Woodworth, eski bir ordu mensubuydu ve madde bağımlılığı ile ilgili sıkıntılar yaşıyordu. David ise o dönemler evinden yaklaşık 250 kilometre uzaklıkta bulunan bir inşaatta çalışıyordu.

Diğer tüm misafirler gibi Woodworth de başta oldukça kibar ve sevgi ile karşılandı. Ancak hepsi gibi daha sonra Shelly'nin dehşetine maruz kalmaya başladı. Yaşlı adamın evin içinde bulunan tuvaleti kullanmasına izin verilmiyordu ve Shelly sık sık onu kendi idrarını içmeye zorluyordu. Shelly, bir keresinde onu iki katlı evlerinin çatısından bir çakıl yatağına atlattı.

AYNI KADERİ PAYLAŞTI

Sık sık gördüğü işkencelerden yaralara daha fazla dayanamayan Woodworth, 2003 yılının Ağustos ayında hayatını kaybetti. Shelly, kocası David gelene kadar yaşlı adamın cesedini 4 gün boyunca buzlukta sakladı. Yine diğer cesetler gibi Woodworth de alevlere atılarak yakıldı.

Aynı hafta Tori, Seattle'a taşınan ablaları Sami ve Nikki'nin evine gitti. Üç kız kardeş burada ebeveynlerini ihbar etme kararı verdi.

Shelly, Kathy ve Ron olmak üzere iki cinayetle suçlandı. David ise yalnızca Shane'in cinayeti ile suçlandı. İkisi de cezalarının azalması şartıyla suçlarını itiraf etmeyi kabul etti. Yıllarca dehşet saçan Shelly, 22 yıl hapis cezası alırken kocası David ise 15 yıl hapis cezası aldı.

DAVİD SERBEST, SHELLY HALA HAPİSTE

David, kızları Sami ve Tori ile görüşmeye devam etti. Kızları onu affettiğini söylemişti ancak Nikki hala ona sinirliydi ve görüşmelere gitmiyordu. 2016 yılına gelindiğinde David, 13 yıl hapiste kaldıktan sonra şartlı tahliye ile birlikte serbest kaldı.

Shelly de şartlı tahliye imkanı kazandı ancak 2022 yılının Haziran ayında çıktığı mahkeme onun bu isteğini reddetti. Dışarıdan bakıldığında mükemmel bir insan olmasıyla göze çarpan Shelly'e halk arasında 'melek yüzlü şeytan' lakabı takıldı. Shelly'nin hapis cezası ise 2025 yılında sona erecek.