Türk Halk Müziği

Türk Halk Müziği

Son dakika Türk Halk Müziği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk Halk Müziği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk Halk Müziği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Halk Müziği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk halk müziği gelişmeleri de dahil olmak üzere 683 türk halk müziği haberi bulunmuştur. Tüm türk halk müziği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Magazin
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
Yaşlılardan oluşan koro, huzurevinde kalan akranlarına konser verdi
Yaşlılardan oluşan koro, huzurevinde kalan akranlarına konser verdi Adana’da yaşlılardan oluşan koro üyeleri, huzurevinde kalan akranlarına konser verdi. Koroda bulunan 80 yaşındaki İsmet dedenin de 4 yıl önce huzurevinde kaldığı sırada bağlama çalmayı öğrenip, koroya katıldığı öğrenildi.
29.01.2024 Adana
Bedia Akartürk'ü görenler tanıyamadı! Estetik ameliyatına yenisini ekledi
Bedia Akartürk'ü görenler tanıyamadı! Estetik ameliyatına yenisini ekledi Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk, yaptırdığı estetiklere bir yenisini ekledi. Boyun ve yüz gerdirme ameliyatı sonrası "Halkıma karşı sorumlu hissediyorum" açıklaması yapan Bedia Akartürk, son estetik ameliyat sonrası 20 yaş gençleşti.
11.01.2024 Magazin
Zara'dan aşk itirafı: Vallahi hâlâ arıyorum
Zara'dan aşk itirafı: Vallahi hâlâ arıyorum İlk evliliğini İskender Ulus'la (2002–2007) yapan), 2012'de dünyaevine girdiği gazeteci Akif Beki'den 2016'da boşanan ve bu birliktelikten bir kızı olan Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, özel hayatı hakkında konuştu.
5.11.2023 Magazin
Ünlü türkücü Murat Kurşun evinin kapılarını açtı! Giyinme odası dikkat çekti
Ünlü türkücü Murat Kurşun evinin kapılarını açtı! Giyinme odası dikkat çekti “Evrim Akın ile Ev Gezmesi” bu hafta Türk halk müziği sanatçısı Murat Kurşun’un evine konuk oldu. Florya’daki dairesinin kapılarını açan ünlü sanatçının giyinme odası dikkat çekti.
3.10.2023 Magazin
Bedia Akartürk kimdir? MasterChef All Star konuğu Bedia Akartürk kaç yaşında, nereli?
Bedia Akartürk kimdir? MasterChef All Star konuğu Bedia Akartürk kaç yaşında, nereli? Türk halk müziği ses sanatçılarından Bedia Akartürk TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'e konuk oluyor. 22 Eylül Cuma günü yayınlanacak olan bölümde Denizli'ye konuk olan MasterChef ekibi Bedia Akartürk'ü ağırlıyor. Şarkı ve türküleriyle Türk halk müziğine büyük katkı veren Bedia Akartürk kaç yaşında, nereli?
22.09.2023 Televizyon
Bedia Akartürk 83 yaşında yüz ve boyun gerdirdi! Görenler tanıyamadı!
Bedia Akartürk 83 yaşında yüz ve boyun gerdirdi! Görenler tanıyamadı! Türk Halk Müziği'nin usta ismi Bedia Akartürk, geçtiğimiz aylarda estetik ameliyatı olmuştu. Bedia Akartürk 83 yaşında yüz ve boyun gerdirdi.
20.09.2023 Magazin
Sen Türkülerini Söyle kim kazandı? Esra Abay kimdir, nereli, kaç yaşında, final türküsü ve sözleri nedir? Sen Türkülerini söyle final birincisi kim oldu?
Sen Türkülerini Söyle kim kazandı? Esra Abay kimdir, nereli, kaç yaşında, final türküsü ve sözleri nedir? Sen Türkülerini söyle final birincisi kim oldu? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sen Türkülerini Söyle yarışmasında dün akşam final yaptı. Süper finalde birinci olan isim de belli oldu. Peki, Sen Türkülerini söyle kim kazandı, Sen Türkülerini söyle final birincisi kim oldu?
13.09.2023 Televizyon
Ünlü sanatçı Sümer Ezgü Antalya'da kaza yaptı! İşte son durumu...
Ünlü sanatçı Sümer Ezgü Antalya'da kaza yaptı! İşte son durumu... Sanatçı Sümer Ezgü, Antalya'nın Korkuteli ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Seyir halindeki cipin kontrolden çıkarak devrildiği kazada sürücü Ezgü ile araçta bulunan ailesi şans eseri hafif sıyrıklarla kurtuldu.
4.09.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da unutulmaz gece yaşandı! Boğaz'da anadolu ezgileri
Kuruçeşme Açıkhava'da unutulmaz gece yaşandı! Boğaz'da anadolu ezgileri Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, dün anlamlı bir geceye ev sahipliği yaptı. ‘Kahramanlık Türküleri’ konseptiyle düzenlenen bu özel konserde, Türk Halk Müziği'nin birbirinden değerli sesleri Yavuz Bingöl ve Şükriye Tutkun bir araya geldi.
16.07.2023 Magazin
'Şarkılar Bizi Söyler' programından anlamlı gece
'Şarkılar Bizi Söyler' programından anlamlı gece Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, bu kez anlamlı bir geceye ev sahipliği yaptı.
18.06.2023 Magazin
“Şarkılar Bizi Söyler” Kuruçeşme Açıkhava'da sezon finali yapıyor!
“Şarkılar Bizi Söyler” Kuruçeşme Açıkhava'da sezon finali yapıyor! Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” sezon finali yapıyor. Kuruçeşme Açıkhava’dan canlı yayınla ekrana gelecek olan sezon finalinin tüm geliri depremzedelere bağışlanacak.
14.06.2023 Televizyon
Kuruçeşme Açıkhava'ya Haluk Levent akını!
Kuruçeşme Açıkhava'ya Haluk Levent akını! Türk rock müziğin güçlü sesi Haluk Levent, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde dün akşam binlerce müzikseveri ağırladı.
6.06.2023 Magazin
Zara: Yeni nesli bazen şanslı, bazen şanssız görüyorum
Zara: Yeni nesli bazen şanslı, bazen şanssız görüyorum Türk Halk Müziği sanatçısı Zara (47), Ceylan Ertem’in 'Duyuyor musun?' programına konuk oldu. Ertem ile keyifli bir sohbet gerçekleştirip, 'Eklemedir Koca Konak' türküsünü ve 'Dert Bende Derman Sende' şarkısını birlikte seslendiren Zara, "Bu dünyaya şarkı söylemek, oyunculuk yapmak için geldim" dedi.
22.05.2023 Magazin
Cenazede ünlü türkücü Mahmut Tuncer'den 20 TL istedi! 'Yüzsüz müsün?'
Cenazede ünlü türkücü Mahmut Tuncer'den 20 TL istedi! 'Yüzsüz müsün?' Türk Halk Müziği sanatçısı ve oyuncu Nuri Sesigüzel, 85 yaşında hayata veda etti. Teşvikiye Camisi'nden öğle namazını müteakip düzenlenen cenaze törenine katılan Mahmut Tuncer, meslektaşı ve hemşehrisi hakkında konuşurken bir kadının "20 liran var mı?" demesi şoke etti. Daha önce "Para konusunda Azrail gibiyim" açıklaması yapan Tuncer'in ise bu soruya verdiği tepki ise dikkat çekti.
22.05.2023 Magazin
'Muhtar mı Oldun Kezban Yenge’ türküsünün mimarı Durmuş Yıldırım hayatını kaybetti
'Muhtar mı Oldun Kezban Yenge’ türküsünün mimarı Durmuş Yıldırım hayatını kaybetti Türkü severlerin usta sanatçı Hayri Dev’in yanında üç telli çalan adam olarak tanıdığı ve Denizli’nin Çameli ilçesinde yaşayan saz ustası Durmuş Yıldırım, 96 yaşında hayatını kaybetti.
20.05.2023 Magazin
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu!
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu! Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken, listeler de belli oldu. Partilerden milletvekili aday listeleri içerisinde sürpriz isimler de yer aldı. Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti’den aday listesine girdi. Peki, Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
10.04.2023 Gündem
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri 28’inci dönem için milletvekili listeleri hazırlıklarına başlayan siyasi partiler, renkli aday adayları ile dikkat çekiyor. Bu isimler arasında sinema ve müzik dünyasından spor sahalarına, akademiden basına kadar çok farklı yelpazeden aday adayları bulunuyor. İşte vekilliğe talip olan renkli simalardan sadece birkaçı...
31.03.2023 Gündem
Kahtalı Mıçe'nin 25 akrabası depremde yaşamını yitirdi!
Kahtalı Mıçe'nin 25 akrabası depremde yaşamını yitirdi! Türk Halk Müziği sanatçısı 'Kahtalı Mıçe' olarak tanınan Mustafa Aslan'dan acı haber geldi. Aslan, depreme memleketi Adıyaman'da yakalandı. Sanat dünyasında unutulmaz isimlerin bestelerini seslendiren Kahtalı Mıçe'nin, deprem felaketinde ailesinden 25 kişiyi kaybettiği öğrenildi.
14.02.2023 Magazin
Aziz Taştan ve ailesi depremde hayatını kaybetti
Aziz Taştan ve ailesi depremde hayatını kaybetti Adıyaman'da yaşayan Türk Halk Müziği sanatçısı Aziz Taştan, eşi ve iki kızı 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremde yaşamını yitirdi.
8.02.2023 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim?
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim? Kanal D'de Cumartesi akşamları yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölüm konukları belli oldu. Her hafta farklı bir konseptle izleyicinin karşısına çıkan eğlence programında bu hafta Erdal Erzincan, Belkıs Akkale ve Sevcan Orhan konuk olacak.
3.02.2023 Televizyon
Estetik yaptıran Bedia Akartürk'ten eleştirilere cevap!
Estetik yaptıran Bedia Akartürk'ten eleştirilere cevap! Türk halk müziği ustalarından biri olan Bedia Akartürk, Samsun'da estetik ameliyatı oldu. Türk Halkı için estetik olduğunu ifade eden Akartürk, "Ben dünyada iki şeye aşığım. Biri türkülerime, biri de halkıma. Onlara türkülerimi en iyi şekilde inceleyerek okudum. Bir de kendim güzel olayım diye onun üzerine durdum. Onlar beni hep dinç ve güzel görsünler" dedi.
20.02.2023 Magazin
Bedia Akartürk yüzünü gerdirdi! Son hali gündem oldu
Bedia Akartürk yüzünü gerdirdi! Son hali gündem oldu Usta sanatçı Bedia Akartürk de estetik kervanına katıldı. Türk sanat müziğinin sevilen isimlerinden Bedia Akartürk son haliyle magazin gündemine oturdu. Akartürk, 81 yaşında, "Daha genç, daha güzel görünmek istiyorum" diyerek estetik yaptırdığı iddia edildi.
22.01.2023 Magazin
Elif Karlı'nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti
Elif Karlı'nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti Türk Halk Müziği sanatçısı Elif Karlı'nın bir süredir cezaevinde yatan 30 yıllık eşi Cengiz Karlı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Elif Karlı eşinin ölüm haberini telefonda aldı.
18.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Türk Halk Müziği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk halk müziği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.