Türk Gazeteciler

Türk Gazeteciler

Son dakika Türk gazeteciler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk gazeteciler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk gazeteciler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Gazeteciler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk gazeteciler gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.046 türk gazeteciler haberi bulunmuştur. Tüm türk gazeteciler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk gazetecilerin bulunduğu bölgeyi hedef aldılar! Adem Metan o anları anlattı
Türk gazetecilerin bulunduğu bölgeyi hedef aldılar! Adem Metan o anları anlattı İsrail Sderot'ta Hamas güçlerinin füze atışında Türk gazeteciler ölümden döndü. Birkaç metre yakınına bomba düşen gazeteci Adem Metan, CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e konuştu. Metan, yaptığı açıklamada "Sderot'ta tepe noktada bir yerde görüntü alırken üzerimizde çok sayıda roket gelmeye başladı. Demir kubbe çoğunu imha etti. 15-20 metre yakınımıza düştü. Çok korkunçtu. O anları tarif etmek çok zor." dedi. Ayrıca çatışma bölgesinde görev yapan gazetecilerin telefonlarına Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun talimatıyla sınırsız ve ücretsiz kullanım hakkı sağlandı.
18.10.2023 Gündem
İletişim Başkanı Altun’dan Ukrayna’da saldırıya uğrayan Türk gazetecilere ilişkin açıklama
İletişim Başkanı Altun’dan Ukrayna’da saldırıya uğrayan Türk gazetecilere ilişkin açıklama İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ukrayna'da saldırıya uğrayan CNN Türk ve A Haber çalışanı gazetecilere geçmiş olsun dileğinde bulundu.
3.03.2022 Gündem
Ukrayna'da dehşet anları! Türk gazeteciler çatışmanın ortasında kaldı
Ukrayna'da dehşet anları! Türk gazeteciler çatışmanın ortasında kaldı Rusya'nın Ukrayna'daki saldırısında 8. gün geride kalırken sıcak görüntüler gelmeye devam ediyor. TRT Haber Muhabiri Murat Can Öztürk ve ekibi, Kiev'e yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta Ukrayna topçu birlikleri ile Rus birlikleri arasındaki çatışmanın ortasında kaldı. Öztürk korku dolu dakikaları anlatırken, 'Saklanacak yer yok' derken o anlar kameraya yansıdı.
3.03.2022 Dünya
Azeri Ressam Mikayıl Abdullayev anısına Maltepe'de sergi açıldı
Azeri Ressam Mikayıl Abdullayev anısına Maltepe'de sergi açıldı Azerbaycanlı ünlü ressam Abdullayev’in doğumunun 100. yılına ithafen düzenlenen sergi Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Kültür Merkezi’nde açıldı. Serginin açılışına Azerbaycan Kültür Bakanı Anar Kerimov da katıldı.
3.03.2021 Kültür Sanat
Azerbaycan'dan Ermenistan'a ağır darbe: 500 bin dolarlık mühimmatı ele geçirdi
Azerbaycan'dan Ermenistan'a ağır darbe: 500 bin dolarlık mühimmatı ele geçirdi Azerbaycan ordusu, topraklarını işgalden kurtarmak için başlattığı operasyonda, Ermenistan'a ağır darbe vurmayı sürdürüyor. Azerbaycan ordusu, işgalden kurtarılan Sugovuşan köyünde Ermenistan ordusuna ait 500 bin dolar (3 milyon 948 bin TL) değerinde askeri araç ve mühimmatı ele geçirdi.
19.10.2020 Dünya
Kosova'nın Türk gazetecisi hayatını kaybetti!
Kosova'nın Türk gazetecisi hayatını kaybetti! Kosova'nın savaş muhabiri Türk gazeteci Burbuçe Ruşiti hayatını kaybetti.
4.08.2019 Dünya
ABD'de otelde yangın! Türk gazeteciler de orada
ABD'de otelde yangın! Türk gazeteciler de orada Erdoğan'ı takip etmek için Türk gazetecilerin bulunduğu otelde yangın çıktı. CNN Türk canlı yayınına bağlanan Posta gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik can kaybının olmadığı ve otelin tahliye edildiğini ifade etti.
26.09.2018 Gündem
Edin Visca'dan bir garip F.Bahçe açıklaması: "Konuşamam"
Edin Visca'dan bir garip F.Bahçe açıklaması: "Konuşamam" Başakşehirli Edin Visca, isminin geçtiği Fenerbahçe transfer haberleriyle ilgili kulüpten kendisine konuşmama talimatı geldiğini söyledi.
29.08.2018 Fenerbahçe
İşte İdlib'deki Türk üsleri! YPG ile burun buruna...
İşte İdlib'deki Türk üsleri! YPG ile burun buruna... Türk Silahlı Kuvvetleri, İdlib’de hedeflediği 12 gözlem noktasının 3’ünü tamamladı. Türk gazeteciler, Türkiye-Afrin-İdlib hattındaki gelişmeleri yerinde takip etti, gözlem noktalarını fotoğrafladı.
29.09.2021 Gündem
Erbil’e 50 kilometre!
Erbil’e 50 kilometre! Irak Ordusu, Kerkük ile Erbil arasında peşmerge kontrolündeki Türkmen nüfusun yoğun olduğu Altunköprü’ye girdi. Erbil’e 50 km uzaklıktaki şehirde yaşanan kısa süreli çatışmaların ardından peşmerge çekildi, Irak ordusu ve Haşdi Şabi güçleri kontrolü sağladı
29.09.2021 Gündem
Türkler girmeye başladı! Sınırda sıcak saatler...
Türkler girmeye başladı! Sınırda sıcak saatler... Sınırı kapatan Bulgar göstericilere polis müdahale etti. Türkiye'den araçla geçişler başladı
29.09.2021 Gündem
Bulgaristan, Türk gazetecilerin ülkeye girişini izin vermiyor
Bulgaristan, Türk gazetecilerin ülkeye girişini izin vermiyor Bulgaristan'daki erken seçim... Bulgar göstericiler sınırı kapattı. Türkiye'den gidenlerin göstericilerin bulunduğu bölgeye geçişine izin verilmiyor.
24.03.2017 Dünya
AB Komisyonundan Hollanda açıklaması
AB Komisyonundan Hollanda açıklaması AB Komisyonu Başsözcüsü Margaritis Schinas, "AB, özgürlükleriyle gurur duyar. Ama toplantı ve mitingler ülkelerin karar alanıdır.
13.03.2017 Dünya
Hollanda'da Bakan Kaya'nın konvoyu durduruldu
Hollanda'da Bakan Kaya'nın konvoyu durduruldu Hollanda polisi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya'nın programını takip etmek üzere Rotterdam'a giderken, Hollanda polisi tarafından engellendi. Saatler süren bekleyişin ardından Bakan Kaya, Almanya'ya gitmek üzere Rotterdam'dan ayrıldı
29.09.2021 Gündem
Olympiakos maçı öncesi şok görüntü
Olympiakos maçı öncesi şok görüntü UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki Olympiakos - Beşiktaş maçı öncesi Şenol Güneş'in yapacağı basın toplantısı için Karaiskakis stadı'nda toplanan Türk gazeteciler, Yunan polisinin çirkin muamelesine maruz kaldı.
8.03.2017 Beşiktaş
Bir skandal da basın toplantısında!
Bir skandal da basın toplantısında! Kiev Teknik Direktörü Sergiy Rebrov'un basın toplantısı büyük bir krize neden oldu
24.09.2021 Beşiktaş
Türkiye’ye 5 milyar lira yatırım sözü
Türkiye’ye 5 milyar lira yatırım sözü Ülker, Godiva ve United Biscuits ile 4 milyar tüketiciye hitap eden Yıldız Holding, bu markaların çatı şirketi olan pladis’i global rekabete Türkiye’de hazırlayacak. Türkiye’de 5 milyar lirayla gıda sektörünün en büyük yatırımına imza atılacak.
4.09.2016 Ekonomi
Fikret Orman'ın cimriliği Portekiz'de gündem oldu
Fikret Orman'ın cimriliği Portekiz'de gündem oldu Fikret Orman'ın, pazarlıkçı tavrına Benfica Asbaşkanı'ndan espriyle karışık cevap geldi.
24.09.2021 Beşiktaş
Yeşil Belçika’yı karıştırdı
Yeşil Belçika’yı karıştırdı Belçika’da ölen Erzincan’da toprağa verilen Mahmut Özer’in ‘Yeşil’ kod adlı Mahmut Yıldırım olduğu iddiası Belçika’daki Türk toplumunu karıştırdı. Özer’i tanıyan Türk gazeteciler: “Hiçbir benzerlik yok”
29.09.2021 Gündem
Avrupa'da bayrak skandalı
Avrupa'da bayrak skandalı Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda milli marşlar okunurken Türkiye bayrağı yerine İngiltere bayrağı dijital ekrana yansıtılınca tören yarıda kesildi.
18.06.2014 Dünya
Tarihi görüşmeye yanlış tercüme damga vurdu!
Tarihi görüşmeye yanlış tercüme damga vurdu! Başbakan Erdoğan, Tahran'da önce İran Cumhurbaşkanlığı Birinci Yardımcısı Cihangiri ile biraya gelip ticaret anlaşmaları imzaladı ardından da Hasan Ruhani ile bir araya geldi...
29.09.2021 Gündem
"Birinin bacağı kırılmadıkça..."
"Birinin bacağı kırılmadıkça..." Fenerbahçe'nin Çek yıldızı Michal Kadlec, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
25.11.2013 Futbol
Mısır'da Türk muhabirler gözaltına alındı!
Mısır'da Türk muhabirler gözaltına alındı! AA muhabiri Hibe Zekeriya ve TRT muhabiri Metin Turan'ın gözaltına alındığı ve Tora Cezaevi'ne nakledildikleri bildirildiTürkiye’nin Kahire Büyükelçiliği yetkilileri, camii içine giren polisin gözetim altında tuttuğu insanlar arasında Metin Turan ile Anadolu Ajansı muhabirinin televizyonda görüldüğünü Ankara’ya bildirdi...
29.09.2021 Gündem
Korkutan açıklama   'İnfaz edilebilirler'
Korkutan açıklama 'İnfaz edilebilirler' BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç, Mısır’daki camide mahsur kalanlar ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, "Dışişleri Bakanımız biraz önce İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Başkanlığı görevini yapan Ekmeleddin İhsanoğlu’nu arayarak olaya müdahale etmesini istedi...
29.09.2021 Gündem
Mısır'da Türk gazeteciler serbest!
Mısır'da Türk gazeteciler serbest! Nazlı Öztarhan twitter'dan duyurmuştu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türk Gazeteciler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk gazeteciler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.