Gazete Vatan Logo
Futbol "Birinin bacağı kırılmadıkça..."

"Birinin bacağı kırılmadıkça..."

Fenerbahçe'nin Çek yıldızı Michal Kadlec, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Birinin bacağı kırılmadıkça..."

Kadlec: "Birinin bacağı kırılmazsa...""Birisi bacağını kırmadıktan sonra forma şanşım yok" diyen Kadlec'in açıklamalarında öne çıkanlar şunlar oldu:

Türk medyasına göre takımdan ayrılacakmışsın?

"Bana gelen herhangi bir teklif yok. Ayrılacağıma dair de bir şeyler duymadım. Sürpriz bir haber oldu bu. Amacım sezon sonuna kadar takımda kalmak. Maçlarda oynamadığım için Türk gazeteciler de böyle bir şey yazmıştır. Aynı şeyi farklı oyuncular için de yapıyorlar."

Neden forma giyemiyorsun?

"Problem yabancı sayısı ile ilgili. Bir maçta sadece 6 oyuncu oynayabiliyor ancak kadroda 10 oyuncu olabiliyor. 3 forvetle oynuyoruz. 4. isim de yedekte. Bunların hepsi yabancı. Geriye 2 isim kalıyor. Onlar da benim yerime Meireles ve Bruno Alves oluyor."

Bu yüzden yedek bile olamadın mı?

"Hayır. Ben her zaman evde kalan oldum. Bazen televizyondan bazen stattan maçları izledim. Oynamadığım için üzgünüm ancak sağlığım yerinde ve kariyerimin karanlık tarafı olarak görüyorum."

Belki de en yakın zamanda oynarsın?

"Sanmıyorum. Teknik kadroya gittim ve en azından biraz da olsa süre alabilecek miyim diye sordum. Yüzüme baktılar ve bir şey söylemediler. Önümüzdeki hafta Türkiye Kupası var. Orada oynamayı umuyorum."

Pişman mısın?

"Geriye dönüp bakınca herkes akıllı. Pişmanlık nedir? Birçok kötü şey oldu ve bunlardan ders alıyoruz. Neler olacağını göreceğiz. Yaza kadar buradayım. Büyük ihtimalle direneceğim ve ne olacak göreceğiz."

Haberin Devamı