Türk Denizciler

Türk Denizciler

Son dakika Türk denizciler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk denizciler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk denizciler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Denizciler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk denizciler gelişmeleri de dahil olmak üzere 146 türk denizciler haberi bulunmuştur. Tüm türk denizciler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk denizcilerin bulunduğu gemi battı Çin’in Şanghay kenti açıklarında battı! 16'sı Türk 21 denizci kurtarıldı
Türk denizcilerin bulunduğu gemi battı Çin’in Şanghay kenti açıklarında battı! 16'sı Türk 21 denizci kurtarıldı Çin’in Şanghay kenti açıklarında içinde Türk denizcilerin de bulunduğu Omega adlı gemi, Mirabella isimli gemiyle kötü hava koşullarından dolayı çarpıştı. Filikalarla gemiyi terk eden 16'sı Türk 21 denizcinin diğer gemi tarafından kurtarıldığı açıklandı.
24.01.2024 Dünya
Türk denizcilerden nefes kesen kurtarma! 137 gündür denizde ilerleyen Fransız maceracı kaybolmuştu
Türk denizcilerden nefes kesen kurtarma! 137 gündür denizde ilerleyen Fransız maceracı kaybolmuştu 137 gün Atlantik Okyanusu'nda ilerleyen ve yakın bir süre önce 6 metrelik özel teknesiyle denizde kaybolan Fransız maceracı Didier Bovard Amerikan Sahil Güvenliği'nin uyarı mesajıyla, Porto Riko açıklarında Türk denizcilerin 6 saatlik operasyonuyla kurtarıldı. Geminin kaptanı Necati Doğan sosyal medyadaki paylaşımında, Amerikan Sahil Güvenliği'nden gelen mesajı aktararak o anları anlattı.
3.07.2023 Yaşam
Nijerya'da serbest bırakılan 15 Türk denizci Türkiye'ye geldi
Nijerya'da serbest bırakılan 15 Türk denizci Türkiye'ye geldi Nijerya açıklarında korsanların saldırısına uğrayan "Mozart" gemisinden kaçırılarak rehin tutulan ve 21 gün sonra özgürlüklerine kavuşan 15 Türk denizci Türkiye'ye geldi. İstanbul Havalimanı VIP Salonu'nda aileleri ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından karşılanan denizciler, büyük mutluluk yaşadı.
14.02.2021 Gündem
Alıkonulan Türk denizcilerle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Alıkonulan Türk denizcilerle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı Dünya turu yaparken Eritre'de gözaltına alınarak yaklaşık 3 aydır alıkonulan 3 Türk denizci için MİT'in devreye girdiği ortaya çıktı.
20.06.2020 Gündem
Eritre'de alıkonulan 3 Türk denizci serbest bırakıldı
Eritre'de alıkonulan 3 Türk denizci serbest bırakıldı Tekneyle dünya turu yaparken Eritre'de gözaltına alınan ve yaklaşık 3 aydır bu ülkede alıkonulan 3 Türk denizci Türkiye'nin girişimleriyle serbest kaldı.
20.06.2020 Gündem
İki gün daha İstanbul'da! En güzel çimariva
İki gün daha İstanbul'da! En güzel çimariva Romanya Donanması’na ait 81 yaşındaki, 3 direkli yelkenli eğitim gemisi ‘Nava Scoala Mircea’ İstanbul’a demirledi. Gemideki askeri öğrenciler yelken direklerine çıktı İstanbul’a karşı çimariva selamına durdu.
3.08.2019 Dünya
Hafter güçlerinin alıkoyduğu 6 gemici İstanbul'a geldi
Hafter güçlerinin alıkoyduğu 6 gemici İstanbul'a geldi Libya'da Hafter güçleri tarafından alıkonulan ve Türkiye'nin girişimleriyle serbest  bırakılan 6 Türk denizci, gece saatlerinde İstanbul'da geldi.
9.07.2019 Gündem
12 Türk gemici Brigitte’e duacı
12 Türk gemici Brigitte’e duacı Kanada’nın Sorel Limanı’nda demirli gemide 2 aydır mahsur kalan 12 Türk gemici kaderlerine terk edildi. Maaşlarını alamadıkları için aç susuz kalan gemicileri Kanadalı gazeteci haber yapınca elçilik devreye girdi
23.08.2014 Dünya
Ege'de film gibi operasyon!
Ege'de film gibi operasyon! İzmir’den Tunus’a giden Yusuf Çepnioğlu adlı 116 metrelik Türk konteyner gemisi makine dairesi su alınca Mikonos Adası’nda karaya oturdu...
10.03.2014 Dünya
Google Kardak’ı Yunanistan’a verdi!
Google Kardak’ı Yunanistan’a verdi! Bodrum açıklarındaki Kardak kayalıklarının Google’da Yunanistan’a ait gibi gösterilmesi tartışmaya neden oldu...
29.09.2021 Gündem
Antarktika’ya Türk bayrağı!
Antarktika’ya Türk bayrağı! Denizcilik tarihine adlarını yazdırdı
3.10.2012 Dünya
‘Başbakan Somali’den eşlerimizi de getirsin!’
‘Başbakan Somali’den eşlerimizi de getirsin!’ Korsanların rehin aldığı 3 Türk denizcinin aileleri konuştu
29.09.2021 Gündem
Türk denizciler yurda döndü
Türk denizciler yurda döndü Nijerya'da korsan saldırısına uğrayan Türk gemicilerden 4'ü Türkiye'de
29.09.2021 Gündem
Komşuyu kurtardık!
Komşuyu kurtardık! Somalili korsanların korkulu rüyası olan Türk denizciler, dün yine şov yaptı
29.09.2021 Gündem
Korsan saldırılarının arkasında Londra var
Korsan saldırılarının arkasında Londra var İşte Türk gemisi Karagöl'ün Somalili korsanlar tarafından nasıl kaçırıldığının perde arkası
12.05.2009 Dünya
117 yıllık anılar canlandı
117 yıllık anılar canlandı Osmanlı askerlerini kurtaran Japonların kızları anlattı
25.01.2007 Yaşam
Meteoroloji ve valilikten yağış, fırtına uyarısı! Kuvvetli geliyor, bu saatlere dikkat
Meteoroloji ve valilikten yağış, fırtına uyarısı! Kuvvetli geliyor, bu saatlere dikkat Meteoroloji'den alınan son hava durumu raporuna göre bugün, Edirne, Kırklareli, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Çorum'da sağanak yağış bekleniyor. Mevsim normallerindeki sıcaklıklar ise Marmara Bölgesi'nde 5 derece birden düşecek. Prof. Dr. Orhan Şen, 'montları hazırlayın' uyarısında bulunurken, 'Bugün Batı Karadeniz ve Marmara’nın güneyinde önemsiz yağmur var. İstanbul’a yağmur, Marmara ve Ege ile birlikte yarın gelecek. Hafta sonu Anadolu’yu da kapsayacak.' ifadelerini kullandı.
9.05.2024 Gündem
Gaziantep hava sahasında tanımlanamayan cisim! Uçuşlar normale döndü
Gaziantep hava sahasında tanımlanamayan cisim! Uçuşlar normale döndü Gaziantep hava sahasında tanımlanamayan bir cisim görülmesinin rapor edilmesi üzerine Gaziantep Havalimanı'nda gece yarısından itibaren durdurulan uçuşlar, yaklaşık 12 saat sonra normale döndü.
20.05.2023 Gündem
Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 20 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek
Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 20 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Levent'teki Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açılışında konuştu. Erdoğan, caminin 750 milyon liraya mal edildiğini ve camide aynı anda 20 bin kişinin ibadet edebileceğini söyledi.
12.05.2023 Gündem
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı!
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı! Yeşilçam’ın ‘Baba’ karakterlerinden Hulusi Kentmen, Google’da Doodle oldu. Google’ın anasayfasında anılan Hulusi Kentmen, Doodle açıklamasında, Türk sinemasının Yeşilçam döneminin en sevilen ve en üretken oyuncularından biriydi. Yeşilçam filmlerinin 'babası' olarak anılmaya başlandı. Bugün Türkiye’de sert ama babacan bir kişiliği belirtmek için hala “Hulusi Kentmen gibi” ifadesi yaygın olarak kullanıyor.” ifadelerine yer verildi. Peki, Hulusi Kentmen kimdir, ne zaman öldü? Hulusi Kentmen filmleri!
1.11.2022 Kültür Sanat
Yunanistan'dan Ege'de provokasyon
Yunanistan'dan Ege'de provokasyon Yunanistan geçen sene Türk hava sahası ve karasularına yönelik toplam 1616 ihlal ve tacizde bulunurken, söz konusu rakam bu yılın sekiz ayında 1123'e ulaştı.
4.09.2022 Gündem
Sitte-i Sevr nedir? Sitte-i Sevr soğukları ne zaman başlıyor? Boğanın 6 günü soğukları ne zaman? Havalar ne zaman ısınacak?
Sitte-i Sevr nedir? Sitte-i Sevr soğukları ne zaman başlıyor? Boğanın 6 günü soğukları ne zaman? Havalar ne zaman ısınacak? Nisan ayı ile birlikte halk arasında Sitte-i Sevr adı verilen boğanın 6 günü soğuklarının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Öküz soğuğu adı da verilen Sitte-i Sevr nisan ayının fırtınaları ile ön plana çıkan altı gününü ifade etmek için kullanılır. Peki, Sitte-i Sevr soğukları ne zaman başlıyor? Öküz soğuğu fırtınalı mı geçer? Boğanın 6 günü soğukları ne zaman? Havalar ne zaman ısınacak? İşte detaylar…
17.04.2022 Yaşam
Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı kimdir? İşte Halikarnas Balıkçısı hayatı ve eserleri
Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı kimdir? İşte Halikarnas Balıkçısı hayatı ve eserleri Halikarnas Balıkçısı adıyla bilinen Cevat Şakir Kabaağaçlı doğum gününde unutulmadı. Halikarnas Balıkçısı yazdığı roman ve hikayelerle Bodrum’a büyük katkılar sağladı. Bodrum’un girişinde tatilcileri selamlayan şiiriyle akıllarda kalan Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı doğum günüde anılıyor. Peki, Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı kimdir? İşte Halikarnas Balıkçısı hayatı ve eserleri
17.04.2022 Yaşam
Hangi Avrupa ülkeleri hava sahasını kapattı? Uçuşlar iptal mi oldu? Avrupa’ya uçuşlar sınırlandırıldı mı? İşte hava sahasını kapatan ülkeler!
Hangi Avrupa ülkeleri hava sahasını kapattı? Uçuşlar iptal mi oldu? Avrupa’ya uçuşlar sınırlandırıldı mı? İşte hava sahasını kapatan ülkeler! Rusya, Avrupa devletlerinin Rus uçaklarına hava sahasını kapatmasına cevaben, Almanya ve Fransa dahil 36 ülkenin uçaklarına hava sahasını kapattı. Bu kararın ardından THY, Ukrayna ve Moldova'ya uçuş durdurma kararı aldı. Peki, Hangi Avrupa ülkeleri hava sahasını kapattı? Avrupa’ya uçuşlar iptal mi? Uçuşlar ertelendi mi? Uçak seferleri iptal mi? İşte detaylar…
28.02.2022 Dünya
15 Temmuz sonrası bakışları değişti! Fransız askerler itiraf etti: Türklerin yanında savaşa girecek olsaydık...
15 Temmuz sonrası bakışları değişti! Fransız askerler itiraf etti: Türklerin yanında savaşa girecek olsaydık... Doğu Akdeniz'de Yunanistan ile ittifak kurup anlaşmalar imzalayan Fransa'da, bağımsız düşünce kuruluşu "IFRI", halen görevde veya yeni emekli üst düzey Fransız ordu mensuplarının genel olarak Türk meslektaşlarına bakışı ile Ankara'nın Doğu Akdeniz politikalarının nasıl görüldüğü üzerine 40 sayfalık bir rapor hazırladı. Biri hariç isimlerini gizli tutan Fransız üst düzey askerlerin ağırlığını denizciler oluşturdu.
20.12.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Türk Denizciler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk denizciler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.