Tülin Şahin Sevgili

Tülin Şahin Sevgili

Son dakika Tülin Şahin sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tülin Şahin sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tülin Şahin sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tülin Şahin Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tülin şahin sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 tülin şahin sevgili haberi bulunmuştur. Tüm tülin şahin sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tülin Şahin'i çıldırtan aşk sorusu!
Tülin Şahin'i çıldırtan aşk sorusu! Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte muhabirlerin sorularını yanıtlayan Tülin Şahin, kendisine yöneltilen bir soruya çok sinirlendi.
8.06.2017 Magazin
Tülin Şahin'in görüntüsü şoke etti!
Tülin Şahin'in görüntüsü şoke etti! Tülin Şahin, 12 yıldır evli olduğu ünlü şef Memet Özer'den boşandıktan sonra bir deri bir kemik kaldı.
2.06.2017 Magazin
Tülin Şahin boşanma sorusuna kızdı!
Tülin Şahin boşanma sorusuna kızdı! Tülin Şahin, eski eşi Memet Özer’le ilgili sorulara sinirlendi.
2.06.2017 Magazin
Tülin Şahin ve kocası birbirlerinden vazgeçmiyor!
Tülin Şahin ve kocası birbirlerinden vazgeçmiyor! Manken Tülin Şahin ile Memet Özer boşanma kararı aldıktan sonra evlerini ayırmıştı. Ancak çift birbirlerini sosyal medya hesaplarından hâlâ takip ediyor.
10.05.2017 Magazin
Tülin Şahin mayısta boşanıyor!
Tülin Şahin mayısta boşanıyor! Ayrılık kararı alan Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in mayıs ayında boşanacağı iddia edildi.
25.04.2017 Magazin
Tülin Şahin'in eşi: 'Ne boşanması, ne ihaneti?'
Tülin Şahin'in eşi: 'Ne boşanması, ne ihaneti?' Ünlü model Tülin Şahin ile boşanacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşen Memet Özer'den şok tepki.
8.04.2017 Magazin
Tülin Şahin'den rol çaldılar!
Tülin Şahin'den rol çaldılar! İşi gereği bu aralar Hırvatistan'da bulunan Tülin Şahin, Dubrovnik'in altını üstüne getirdi.
7.04.2017 Magazin
Tülin Şahin mutfaktan paylaştı: Anne ben acıktım!
Tülin Şahin mutfaktan paylaştı: Anne ben acıktım! Son dönemde kızının babası Portekizli iş insanı Pedro de Noronha ile mahkemelik olmasıyla gündemden düşmeyen Tülin Şahin, Siena Leyla ile birlikte mutfağa girdi. Ünlü manken, kızı kucağında yemek yaparken poz verdi.
16.11.2021 Magazin
Erdoğan Demirören'in ardından iş, siyaset ve sanat dünyasının ünlü isimleri duygularını paylaştı
Erdoğan Demirören'in ardından iş, siyaset ve sanat dünyasının ünlü isimleri duygularını paylaştı Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören sonsuzluğa uğurlandı. Demirören için Fatih Camii'nde düzenlenen törene siyaset, iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı. Ünlü isimler Erdoğan Demirören'in ardından duygularını paylaştı. Başbakan Binali Yıldırım, "Bir ömrü memleket için, memleketin sanayisi için, çalışanın alın teri için ülkemizin kalkınması için tüketmiş olan Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet diliyorum"dedi. Bakan Albayrak ise "Türk enerji camiasına öncülük etti" ifadesini kullandı.
10.06.2018 Gündem
Demet Şener bu fotoğrafı paylaşınca olanlar oldu!
Demet Şener bu fotoğrafı paylaşınca olanlar oldu! Demet Şener, Mehmet Özer'in yemek programına konuk oldu ve birlikte çektirdikleri fotoğrafı programı anonslamak için sosyal medya hesabından paylaştı.
1.11.2017 Magazin
Bu kış zafer  dantel ve kadifenin
Bu kış zafer dantel ve kadifenin BANU DURAN - bduran@gazetevatan...
27.12.2014 Arşiv
'Hasta Siempre' sürprizi!
'Hasta Siempre' sürprizi! Diyarbakır’daki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları renkli geçti...
29.09.2021 Gündem
Sırtımızı ünlülere dayamadan program yapacağız
Sırtımızı ünlülere dayamadan program yapacağız ´Uçuk kaçık bir kadınım ama dışarıda silahlarımı kuşanırım´
30.12.2011 Arşiv
Yeni trend, anne olmak
Yeni trend, anne olmak Son dönemde manken ve oyunculara bir haller oldu. Bir annelik sevdasıdır gidiyor hepsinde
7.08.2009 Arşiv
Ünlüler bugün ne yapacak?
Ünlüler bugün ne yapacak? Magazin dünyasının ünlü isimleri Sevgililer Günü'nü nasıl geçirecek? İşte planlar...
14.02.2008 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tülin Şahin Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tülin şahin sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.