Memet Özer

Memet Özer

Son dakika memet özer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan memet özer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını memet özer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memet Özer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memet özer gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 memet özer haberi bulunmuştur. Tüm memet özer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bugün TV’de ne var? Bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı!
Bugün TV’de ne var? Bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı! TV'de bugün ne var, bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı araştırması akşam evde olacaklar tarafından sorgulanıyor. 29 Ocak Cumartesi tarihinde yayınlanacak diziler, programlar arama motorları aracılığıyla aranıyor. Peki, bugün TV'de ne var? İşte 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı…
29.01.2022 Televizyon
Bankada hesabı olanlar mutlaka kontrol edin! Herkesi ilgilendiriyor...
Bankada hesabı olanlar mutlaka kontrol edin! Herkesi ilgilendiriyor... Türkiye'de yaşayan herkesi ilgilendiriyor. Kredi kartı ekstrenizi mutlaka kontrol edin. Finansal olarak sıkıntı yaşamamak için bu ayrıntılara önem gösterilmeli. Değiştirin, bütçenizi doğru yönetin. Herkes yemek yemeyi çok sever. Ancak sevmenin yanı sıra bu işin bir de maddi yanı var. Dışarıdan yemek ya da eve söylemekle aylık olarak ne kadar harcama yapıyorsunuz? Bunun için kredi kartı ekstrenize bakıp hesaplamanızda fayda var. Her gün dışarıdan yenen yemek, maddi olarak sizi zorlayabilir. Peki nisan ayı bütçesi için bugünden itibaren neler yapabilirsiniz? İşte tüm bilgiler...
1.04.2021 Ekonomi
Birlikte ilk poz
Birlikte ilk poz Tülin Şahin yaklaşık üç aydır birlikte olduğu Portekizli sevgilisi Pedro De Noronha’la ilk kez görüntülendi.
10.10.2018 Magazin
Tülin Şahin, Portekizli iş adamıyla birlikte
Tülin Şahin, Portekizli iş adamıyla birlikte 12 yıllık eşi Memet Özer'den geçtiğimiz yıl boşanan manken Tülin Şahin, Portekizli iş insanı Pedro De Noronho ile aşk yaşamaya başladı.
20.09.2018 Magazin
1 dilim pastayı 500 TL’ye sattı!
1 dilim pastayı 500 TL’ye sattı! Özge Ulusoy, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na destek için düzenlenen organizasyona katıldı. Kendi hazırladığı pastayı satışa sunan Ulusoy, 1 dilimi 500 TL’ye satarak herkesi şaşırttı
26.12.2017 Magazin
Tövbe tövbe!
Tövbe tövbe! Demet Şener, Tülin Şahin’in eski eşi Memet Özer’in yemek programına konuk oldu.
1.11.2017 Magazin
Demet Şener bu fotoğrafı paylaşınca olanlar oldu!
Demet Şener bu fotoğrafı paylaşınca olanlar oldu! Demet Şener, Mehmet Özer'in yemek programına konuk oldu ve birlikte çektirdikleri fotoğrafı programı anonslamak için sosyal medya hesabından paylaştı.
1.11.2017 Magazin
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Ekim Cuma
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Ekim Cuma FOX TV’nin 6 Ekim Cuma gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde İsmail Küçükkaya ile Çalar saat programıyla başlıyor. Ardından yemek programı ve sevilen dizilerin tekrar bölümleriyle devam ediyor. Akşam kuşağında ise Şevkat Yerimdar yeni bölümüyle ekranda olacak.FOX TV’nin 1 Ekim Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 2 Ekim Pazartesi
Fox TV yayın akışında bugün neler var?- 2 Ekim Pazartesi Fox TV yayın akışı 2 Ekim Pazartesi günü İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programının canlı yayınıyla başlıyor. Ardından Memet Özer ile Mutfakta programı yeni bölümüyle ekrana geliyor. Yayın akışının devamında ise sabah kuşağının vazgeçilmez programından Kaybolan Çiçekler canlı olarak yayın akışına giriyor. Kaybolan Çiçekler’den sonra yerli dizi Kayıtdışı yayın akışında yerini alıyor. Hemen ardından eğlenceli dizi Şevkat Yerimdar Fox TV ekranlarında sizlerle buluşuyor. Akşam kuşağı da Fatih Portakal ile FOX Ana Haber programının canlı yayınıyla başlıyor. Ana haber programı bittikten sonra da Kayıtdışı dizisinin yeni bölümü yayınlanıyor. Kayıtdışı dizisinden sonra ise Milyonluk Resim programı yayın akışına giriyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise yerli dizilerin kaçırdığınız tekrar bölümlerini bulabilirsiniz. Fox TV 2 Ekim Pazartesi günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Fox TV yayın akışında bugün neler var? 29 Eylül Cuma
Fox TV yayın akışında bugün neler var? 29 Eylül Cuma 29 Eylül Cuma günü tarihli Fox TV yayın akışında, sabah kuşağında sevilen sabah haber programı İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat saat 07.15’te canlı olarak ekrana gelecek. Hemen ardından Memet Özer ile Mutfakta isimli program canlı olarak yayınlanacak. 10.45’te canlı olarak ekrana Kaybolan Çiçekler ve yine canlı olarak Sen İste Yeter adlı program gelecek. 16.15’te Şevkat Yerimdar isimli yerli dizinin tekrar bölümünden sonra Fatih Portakal ile Fox Ana Haber yayınlanacak. Akşam kuşağında ise Şevkat Yerimdar’ın yeni bölümünü Fox Tv ekranlarında izleyebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Fox TV yayın akışında bugün neler var? 22 Eylül Cuma
Fox TV yayın akışında bugün neler var? 22 Eylül Cuma Fox TV’de 22 Eylül Cuma günü yayın akışı sevilerek izlenen haber programı İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat ile başlayacak. Sabah kuşağı Fox TV’de Memet Özer ile Mutfakta, Kaybolan Çiçekler ve Sen İste Yeter programlarının canlı yayını ile devam edecek. Kalbimdeki Deniz adlı yerli dizinin tekrar bölümünün Fox TV’de yayınlanmasından sonra, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber’i izleyebilirsiniz. Akşam kuşağında ise sevilen dizi Şevkat Yerimdar yeni bölümü ile Fox TV ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
Fox TV yayın akışında bugün neler var? 15 Eylül Cuma
Fox TV yayın akışında bugün neler var? 15 Eylül Cuma Fox TV 15 Eylül Cuma tarihli yayın akışı, İsmail Küçükkaya İle Çalar Saat adlı haber programının ekrana gelmesi ile birlikte başlayacak. Sonrasında ise, Memet Özer ile Mutfakta adlı yemek programı, Kaybolan Çiçekler adlı sabah programı, Sen İste Yeter adlı program ve Her Şey Gerçek canlı olarak ekrana gelecek. Fatih Portakal İle Fox Ana Haber’in yayınlanmasından sonra Fox TV akşam kuşağında Şevkat Yerimdar adlı yerli dizi yeni bölümü ile izleyici karşısında olacak.
29.09.2021 Gündem
Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Eylül Salı
Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Eylül Salı Fox TV yayın akışı 12 Eylül Salı sabah saatlerinde İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programıyla başlıyor. Ardından Memet Özer ile Mutfakta programı yeni bölümüyle yayın akışında yerini alıyor. Memet Özer ile Mutfakta programı bittikten hemen sonra da Kaybolan Çiçekler programı yayınlanıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde Sen İste Yeter ve Her Şey Gerçek canlı olarak sizlerle olacak. Akşam kuşağı başlangıcında Fatih Portakal ile FOX Ana Haber programı yer alıyor. Haberlerin ardından Oğlan Bizim Kız Bizim ve Milyonluk Resim yayın akışına giriyor. Yayın akışının gece vakitlerinde de tekrar bölümleri yer alıyor. Fox TV 12 Eylül Salı günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Tülin Şahin'den ayrılınca töbe etti!
Tülin Şahin'den ayrılınca töbe etti! Geçen Mayıs'ta 12 yıllık manken eşi Tülin Şahinden boşanan Memet Özer, bir daha evlenmeyeceğini açıkladı.
14.08.2017 Magazin
Boşanma stresi bitti
Boşanma stresi bitti Geçen Mayıs’da 12 yıllık eşi Tülin Şahin’den boşanan Memet Özer, önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
13.08.2017 Magazin
Issız adam
Issız adam Tülin Şahin ile 12 yıllık evliliğini geçen ay bitiren Memet Özer, Bodrum Yalıkavak’a demirlediği teknesinde tek başına görüntülendi
22.06.2017 Magazin
Bebek değil alkol!
Bebek değil alkol! Tülin Şahin, 12 yıllık evliliğinin eşi Memet Özer’in alkol problemi yüzünden bittiğini ima etti
8.06.2017 Magazin
Tülin Şahin'i çıldırtan aşk sorusu!
Tülin Şahin'i çıldırtan aşk sorusu! Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte muhabirlerin sorularını yanıtlayan Tülin Şahin, kendisine yöneltilen bir soruya çok sinirlendi.
8.06.2017 Magazin
Tülin Şahin'le Memet Özer neden boşandı?
Tülin Şahin'le Memet Özer neden boşandı? Ünlü mankenle evliliğini bitiren Memet Özer boşanmalarıyla ilgili ilk kez konuştu
3.06.2017 Magazin
Tülin Şahin'in görüntüsü şoke etti!
Tülin Şahin'in görüntüsü şoke etti! Tülin Şahin, 12 yıldır evli olduğu ünlü şef Memet Özer'den boşandıktan sonra bir deri bir kemik kaldı.
2.06.2017 Magazin
Tülin Şahin boşanma sorusuna kızdı!
Tülin Şahin boşanma sorusuna kızdı! Tülin Şahin, eski eşi Memet Özer’le ilgili sorulara sinirlendi.
2.06.2017 Magazin
Boşanma sorusu kızdırdı
Boşanma sorusu kızdırdı Muhafazakar kadın dergisi Aysha okurları, önceki gün Beşiktaş Four Seasons Hotel’de iftar yemeği için bir araya geldi.
1.06.2017 Magazin
Kavga yok ihanet yok
Kavga yok ihanet yok Tülin Şahin’le ihanet iddiaları yüzünden boşanan Memet Özer, önceki gece çapkınlık turunda yakayı ele verdi.
26.05.2017 Magazin
12 yıllık evlilik bitti
12 yıllık evlilik bitti Ünlü manken Tülin Şahin, 12 yıllık eşi Memet Özer ile dün tek celsede boşandı.
12.05.2017 Magazin
Tülin Şahin ve kocası birbirlerinden vazgeçmiyor!
Tülin Şahin ve kocası birbirlerinden vazgeçmiyor! Manken Tülin Şahin ile Memet Özer boşanma kararı aldıktan sonra evlerini ayırmıştı. Ancak çift birbirlerini sosyal medya hesaplarından hâlâ takip ediyor.
10.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Memet Özer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memet özer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.