Tülin Şahin

Tülin Şahin

Son dakika Tülin Şahin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tülin Şahin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tülin Şahin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tülin Şahin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tülin şahin gelişmeleri de dahil olmak üzere 412 tülin şahin haberi bulunmuştur. Tüm tülin şahin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pedro De Noronha eski eşi Tülin Şahin'e velayet davası açtı!
Pedro De Noronha eski eşi Tülin Şahin'e velayet davası açtı! Portekizli iş insanı Pedro De Noronha, velayet hakkını kötüye kullanarak 3.5 yaşındaki çocuğunu kendisine göstermediği iddiasıyla ünlü model Tülin Şahin’e velayet davası açtı.
10.05.2023 Magazin
Tülin Şahin'in aralık ayında deniz keyfi!
Tülin Şahin'in aralık ayında deniz keyfi! Tülin Şahin, geçtiğimiz cuma Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkmak için Antalya’ya gitmişti. Ünlü manken, yurdun büyük bölümünde havaların iyice soğuduğu günlerde deniz ve güneşin tadını çıkardı.
22.12.2022 Magazin
Erken teşhiste kanser yüzde 100 tedavi edilebilir
Erken teşhiste kanser yüzde 100 tedavi edilebilir Kanser Haftası nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Türk Kanser Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Duruman, "Erken teşhis kanserde en önemli nokta. Erken teşhis edildiği sürece kanser yüzde 100 tedavi edilebilen bir hastalık" dedi.
5.04.2022 Sağlık
Kenan İmirzalıoğlu'ndan tokat açıklaması: Will Smith’e hiç yakışmadı!
Kenan İmirzalıoğlu'ndan tokat açıklaması: Will Smith’e hiç yakışmadı! Şimdilerde ikinci kez baba olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu, Etiler’de objektiflere takıldı. Oyuncu, meslektaşı Will Smith’in, Oscar töreninde sunucu Chris Rock’a attığı tokatla ilgili açıklama yaptı.
2.04.2022 Magazin
Tülin Şahin ve Pedro de Noronha arasında sular durulmuyor!  'Mahrem fotoğraf' davası...
Tülin Şahin ve Pedro de Noronha arasında sular durulmuyor! 'Mahrem fotoğraf' davası... Manken Tülin Şahin, eski sevgilisi ve kızı Siena'nın babası Pedro de Noronha hakkında suç duyurusunda bulundu. Sosyal medyadan mahrem fotoğraflarını yayınlayarak hakaret içerikli paylaşımlar yaptığını iddia eden Şahin, Noronha hakkında tedbir kararı aldırdı.
13.12.2021 Magazin
Tülin Şahin mutfaktan paylaştı: Anne ben acıktım!
Tülin Şahin mutfaktan paylaştı: Anne ben acıktım! Son dönemde kızının babası Portekizli iş insanı Pedro de Noronha ile mahkemelik olmasıyla gündemden düşmeyen Tülin Şahin, Siena Leyla ile birlikte mutfağa girdi. Ünlü manken, kızı kucağında yemek yaparken poz verdi.
16.11.2021 Magazin
Tülin Şahin'den kan donduran ifadeler! Pedro de Noronha ile gerilim devam ediyor!
Tülin Şahin'den kan donduran ifadeler! Pedro de Noronha ile gerilim devam ediyor! Tülin Şahin'den korkunç iddia! Tülin Şahin ile kızı Siena Leyla’nın babası Pedro de Noronha, arasındaki gerilim devam ediyor. Hem psikolojik hem de fiziki şiddete uğradığını iddia ederek mahkemeye başvuran Şahin, savcılığa sunduğu yeni dosyada kızının Noronha tarafından kaçırılarak kendisinden fidye isteneceğini öne sürdü.
22.08.2021 Magazin
Emine Erdoğan'dan Filistinli çocuklara destek
Emine Erdoğan'dan Filistinli çocuklara destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneğince (TOGEM-DER) düzenlenen, geliri Filistinli çocuklara bağışlanacak "Artsın Eksilmesin Dönüşüm Pazarı"na destek çağrısı yaptı.
22.05.2021 Ekonomi
Kıyafetler bursa dönüştü
Kıyafetler bursa dönüştü Tülin Şahin, iki yıl önce başlattığı Givin uygulaması üzerinden satışa çıkan 280 kıyafetten elde edilen gelirle 500 çocuk ile gencin burs, eğitim ve teknik ekipmanına destek oldu.
6.02.2021 Magazin
Hadise’den Tülin Şahin'e destek!
Hadise’den Tülin Şahin'e destek! Hadise’den, Pedro de Noronha’nın kendisine zor günler yaşattığını söyleyen Tülin Şahin’e destek paylaşımı geldi. Hadise sosyal medyadaki paylaşımla Tülin Şahin'in yanında oldu.
9.08.2020 Magazin
'Kızımı bana göstermiyor' diye mahkemeye başvurunca gerçek ortaya çıktı
'Kızımı bana göstermiyor' diye mahkemeye başvurunca gerçek ortaya çıktı Portekizli is adamı Pedro de Noronha, mahkemeye başvurarak "Tülin Sahin, bana kızımız Siena Leyla yı göstermiyor" gerekçesiyle dava açtı. Bu arada çiftin resmi olarak evlilik yapmadığı anlaşıldı.
8.08.2020 Magazin
'Cemre Çarşısı' başladı: Tüm geliri şehit ailelerine
'Cemre Çarşısı' başladı: Tüm geliri şehit ailelerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ‘Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği’ (TOGEM-DER) tarafından ‘Sıfır Atık’ ve ‘Yarına Dönüştür’ temasıyla düzenlenen ‘Cemre Çarşısı’nı ziyaret etti.
8.03.2020 Gündem
Tülin Şahin: Müsriflere kızıyorum!
Tülin Şahin: Müsriflere kızıyorum! Tülin Şahin, TOGEM-DER’in ‘Sıfır Atık’ projesine destek amacıyla, Sheraton Grand Ataşehir’de gerçekleşen Cemre Çarşısı etkinliğine katıldı. Model, “Müsrif olanlara kızıyorum.
8.03.2020 Magazin
Tülin Şahin doğum kilolarından kurtuldu
Tülin Şahin doğum kilolarından kurtuldu Model Tülin Şahin, geçtiğimiz gün kızı Siena Leyla ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
11.02.2020 Magazin
İtalya, Tülin Şahin'i konuşuyor! Sebebi...
İtalya, Tülin Şahin'i konuşuyor! Sebebi... Tülin Şahin, kasım ayında dünyaya gelen kızına İtalya’nın en önemli şehirlerinden Siena ismini verdiği için ülkenin gündemine oturdu
4.02.2020 Magazin
"Herkes tavsiye ediyor ama ihtiyacım yok"
"Herkes tavsiye ediyor ama ihtiyacım yok" Geçtiğimiz ay anne olan Tülin Şahin, bebeğinin bakımı ve dadı konusunda düşündüklerini açıkladı.
25.12.2019 Magazin
Tülin Şahin: Yaş takıntım yok
Tülin Şahin: Yaş takıntım yok Portekizli Pedro de Noronha ile evliliğinden Siena Leyla adını verdiği bir kızı olan Tülin Şahin, önceki gün Bebek’teydi.
18.12.2019 Magazin
Tülin Şahin hamile kıyafetlerini bağışladı
Tülin Şahin hamile kıyafetlerini bağışladı İkinci evliliğini Portekizli ile Pedro de Noronha ile Nisan 2018’de Porto’da yapan Tülin Şahin, geçtiğimiz haftalarda anne olmuştu.
20.11.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tülin Şahin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tülin şahin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.