Tülin Şahin İnstagram

Tülin Şahin İnstagram

Son dakika Tülin Şahin instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tülin Şahin instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tülin Şahin instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tülin Şahin İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tülin şahin instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 tülin şahin instagram haberi bulunmuştur. Tüm tülin şahin instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tülin Şahin ve kocası birbirlerinden vazgeçmiyor!
Tülin Şahin ve kocası birbirlerinden vazgeçmiyor! Manken Tülin Şahin ile Memet Özer boşanma kararı aldıktan sonra evlerini ayırmıştı. Ancak çift birbirlerini sosyal medya hesaplarından hâlâ takip ediyor.
10.05.2017 Magazin
Tülin Şahin bakın neden boşanıyor?
Tülin Şahin bakın neden boşanıyor? Tülin Şahin ve Mehmet Özer'in evliliklerini bitirme sebebinin çocuk değil, alkol olduğu ortaya çıktı.
30.04.2017 Magazin
Tülin Şahin mayısta boşanıyor!
Tülin Şahin mayısta boşanıyor! Ayrılık kararı alan Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in mayıs ayında boşanacağı iddia edildi.
25.04.2017 Magazin
Hadise’den Tülin Şahin'e destek!
Hadise’den Tülin Şahin'e destek! Hadise’den, Pedro de Noronha’nın kendisine zor günler yaşattığını söyleyen Tülin Şahin’e destek paylaşımı geldi. Hadise sosyal medyadaki paylaşımla Tülin Şahin'in yanında oldu.
9.08.2020 Magazin
Tülin Şahin'nin bebeği göründü!
Tülin Şahin'nin bebeği göründü! Tülin Şahin, nisan ayında Portekizli yatırım bankacısı Pedro de Noronha ile nikah masasına oturmuştu.
13.06.2019 Magazin
Sosyal medya ikiye bölündü
Sosyal medya ikiye bölündü Tülin Şahin, defile için Türkiye’ye gelen Brezilyalı model Ana Beatriz Barros’u programında ağırladı.
26.05.2019 Magazin
Taciz bu!
Taciz bu! Geçen hafta Şanghay’a giden Tülin Şahin, Victoria’s Secret’ın simgesi olan pembe halıda top modellerle birlikte yürüdü.
21.11.2017 Magazin
Demet Şener bu fotoğrafı paylaşınca olanlar oldu!
Demet Şener bu fotoğrafı paylaşınca olanlar oldu! Demet Şener, Mehmet Özer'in yemek programına konuk oldu ve birlikte çektirdikleri fotoğrafı programı anonslamak için sosyal medya hesabından paylaştı.
1.11.2017 Magazin
Tülin Şahin'den ayrılınca töbe etti!
Tülin Şahin'den ayrılınca töbe etti! Geçen Mayıs'ta 12 yıllık manken eşi Tülin Şahinden boşanan Memet Özer, bir daha evlenmeyeceğini açıkladı.
14.08.2017 Magazin
Tülin Şahin makyajsız haliyle büyüledi!
Tülin Şahin makyajsız haliyle büyüledi! Manken Tülin Şahin, sosyal medya hesabından sıfır makyaj halini paylaştı.
21.02.2017 Magazin
Seksi modelden büyük tepki: 'Şükredin'
Seksi modelden büyük tepki: 'Şükredin' Model Tülin Şahin, sosyal medyadan takipçilerine 'şükredin' uyarısında bulundu...
7.11.2016 Magazin
Gönüllü seksi pozlar!
Gönüllü seksi pozlar! Bir dönem yaz aylarında mayo ile görüntü vermemek için köşe bucak kaçan ünlüler, sosyal medya ile değişti...
8.07.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tülin Şahin İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tülin şahin instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.