Gazete Vatan Logo
Magazin Gönüllü seksi pozlar!

Gönüllü seksi pozlar!

Gönüllü seksi pozlar!

Bir dönem yaz aylarında mayo ile görüntü vermemek için köşe bucak kaçan ünlüler, sosyal medya ile değişti. Birçok yıldız isim Instagram sayfalarından en tarz sahil fotoğraflarını hayranları için paylaşıyor.

Tülin Şahin

Podyumda giydiği kıyafetleri layıkıyla taşıyan Tülin Şahin, Mikanos’ta tatil yapıyor. Şahin, Mikanos maceralarını sosyal medyada paylaşıyor. Hayranları “Çubuk kraker gibi... Her zaman fitsin Tülin” gibi yorumlar ile modele övgülerini iletiyor.

Çağla Şikel

Bodrum müdavimi olan Çağla Şikel, denize olan aşkını sosyal medya hesaplarında sergiliyor. Şikel’in fotoğrafları binlerce beğeni alıyor. Yorumlar arasında iki çocuk doğurmasına rağmen formunu nasıl koruduğu çok merak ediliyor.

Deniz Akkaya

Şezlongta güneşlenirken fotoğrafını, instagram adresinden paylaşan Deniz Akkaya, fotoğraflarından mesaj da göndermeyi eksik etmiyor. Akkaya son olarak “Ben resim koydukça nefret saçanlara imkan sağlamak için yeni bir fotoğraf koydum” notunu yazdı.

Tuğba Özay

Havuzun içine koyduğu şezlongun üzerinde güneşlenen Tuğba Özay, bikinili fotoğrafını instagram üzerinden paylaşıyor. Hayranları ise eski modelin bacaklarının uzunluğunu özellikle vurguluyor.

Haberin Devamı

Senem Kuyucuoğlu

Senem Kuyucuoğlu da kendi objektifine poz veren ünlülerden. Bikinisi ve yeni dövmelerini instagram hesabından paylaşıyor. Böylelikle rahatlıkla fotoğrafın hem rengi hem de filtresi ile oynama şansına sahip oluyor. Hayranları Kuyucuoğlu’nun fotoğrafını beğenmekle kalmıyor, altına yorum da yazıyor.