Tuğba Yurt

Tuğba Yurt

Son dakika Tuğba Yurt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuğba Yurt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuğba Yurt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuğba Yurt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuğba yurt gelişmeleri de dahil olmak üzere 170 tuğba yurt haberi bulunmuştur. Tüm tuğba yurt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlülerin yılbaşı konserlerinden alacakları ücretler dudak uçuklattı!
Ünlülerin yılbaşı konserlerinden alacakları ücretler dudak uçuklattı! Ünlü isimlerin yeni yıl konser programları belli oldu. Geçtiğimiz seneye göre yılbaşı için sahne fiyatlarını iki ya da üç katına çıkaran sanatçıların, aldıkları astronomik rakamlar ise adeta dudak uçuklattı. İşte ünlü sanatçıların nerede sahne alacakları ve ücretleri...
17.11.2022 Magazin
Tuğba Yurt kariyer sürecini anlattı! 'Çok toz pembe görünüyor ama...'
Tuğba Yurt kariyer sürecini anlattı! 'Çok toz pembe görünüyor ama...' Son şarkısı 'Ne Mesele' ile müzik listelerine iyi bir giriş yapan şarkıcı Tuğba Yurt, hem kariyer sürecini anlattı hem de içini döktü.
31.10.2022 Magazin
Kerem Bürsin'e Tuğba Yurt'tan yanıt!
Kerem Bürsin'e Tuğba Yurt'tan yanıt! Son dönemin yükselen isimlerinden biri olan ve yeni şarkısı için hazırlıkları devam eden Tuğba Yurt, fotoğraf çekimi için objektif karşısına geçti. Heyecanını basın mensuplarıyla paylaşan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde “Yabancı oyuncular kendilerini bir şey sanmıyor. ‘Dünyaları ben yarattım’ diye bağırmıyorlar" diye konuşan oyuncu Kerem Bürsin'in sözleriyle ilgili de konuştu.
3.06.2022 Magazin
Kiracısına düşük miktarda zam yapan Ezgi Mola: Olması gerektiğine inandığım şeyi yaptım
Kiracısına düşük miktarda zam yapan Ezgi Mola: Olması gerektiğine inandığım şeyi yaptım 'Masumlar Apartmanı dizisinin Safiye'si Ezgi Mola, önceki gün Nişantaşı’nda yürürken görüntülendi. Kiracısına düşük miktarda zam yapan oyuncu, konu hakkında yöneltilen soruyu cevapladı.
13.05.2022 Magazin
Tuğba Yurt: Dondur, kilottur beni bu tarz polemiklere sokmayın!
Tuğba Yurt: Dondur, kilottur beni bu tarz polemiklere sokmayın! Geçtiğimiz aylarda 'Açmayalım' isimli şarkısını yayınlayan Tuğba Yurt, önceki gün yeni şarkısı için stüdyoya girdi. Şarkı üzerinde çalıştıktan sonra gazetecilerle konuşan şarkıcı, gündemden düşmeyen 'sahne kostümü' tartışmalarının ardından yaşanan Demet Akalın-Aleyna Tilki polemiğinin sorulması üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı.
13.05.2022 Magazin
Dream Türk ve Radyo D’de konuk yağmuru…
Dream Türk ve Radyo D’de konuk yağmuru…   Sevilen radyo kanalı Radyo D ve müzik kanalı Dream Türk müzik dünyasının başarılı isimlerini ağırlamaya devam ediyor…
1.03.2022 Televizyon
Günün en çok izlenen yapımı 'Arka Sokaklar'
Günün en çok izlenen yapımı 'Arka Sokaklar' Kanal D’nin 16 sezondur ekranda olan dizisi 'Arka Sokaklar', yeni bölümüyle ekrana geldi. Fenomen yapımın 18 Şubat Cuma akşamı yayınlanan bölümü yine zirvede yer aldı.
19.02.2022 Televizyon
Brad Pitt, Angelina Jolie'ye dava açtı!
Brad Pitt, Angelina Jolie'ye dava açtı! Bir zamanlar sadece Hollywood'da değil dünyada aşkın simgesi olarak görülen ve 'Brangelina' diye anılan Angelina Jolie (46) ile Brad Pitt'in (58) olaylı ayrılığında ipler bir kez daha gerildi. ABD'li aktör, Fransa'daki üzüm bağında sahip olduğu hisseleri kendisinden habersiz satan eski eşi Jolie'ye dava açtı.
19.02.2022 Magazin
Tuğba Yurt'tan taciz açıklaması: Yaşananları görünce korkuyorum
Tuğba Yurt'tan taciz açıklaması: Yaşananları görünce korkuyorum Şarkıcı Tuğba Yurt, önceki gün bir veterinerden çıkarken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayarak köpeğini kontrole getirdiğini ifade eden Yurt, son dönemde gündeme gelen ünlülerin taciz olaylarıyla ilgili konuştu. Öte yandan yeni şarkının da yolda olduğunu belirten Yurt, 'Ersay Üner'in hazırladığı çok güzel bir şarkı var.' dedi.
19.02.2022 Magazin
Fulya Zenginer'in ilginç takıntısı! Eşinden bile 'Dokunma' deyip kaçıyormuş
Fulya Zenginer'in ilginç takıntısı! Eşinden bile 'Dokunma' deyip kaçıyormuş Ünlü isimler Tuğba Yurt, Fulya Zenginer, Eser Yenenler, Esma Yeşim Gül ve Şafak Başkaya bilinmeyen yönleri... Okuyunca çok şaşıracaksınız!
25.12.2021 Magazin
Tuğba Yurt'tan evlilik açıklaması!
Tuğba Yurt'tan evlilik açıklaması! Tuğba Yurt, Plus Dergisi’ne kapak oldu. Ünlü şarkıcı aşk hayatına dair açıklamalarda bulundu
6.08.2020 Magazin
"O şarkıyı benden dinlemek istedi! Artık hayatta değil"
"O şarkıyı benden dinlemek istedi! Artık hayatta değil" Şarkıcı Tuğba Yurt, Milliyet.com.tr Cadde yazarı Emre Kara'nın sorularını cevapladı. 32 yaşındaki popçu; kariyer yolculuğundan yeni projelerine, usta sanatçı Sezen Aksu ile anısından özel hayatına, kadar pek çok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
16.06.2020 Magazin
Genç şarkıcıya kan donduran tehdit!
Genç şarkıcıya kan donduran tehdit! Genç şarkıcı Tuğba Yurt, kendisini ölümle tehdit eden eski sevgilisi Okan Genç’i ihbar etti. Yargılama sonrası eski sevgili, 10 ay 7 gün hapse mahkum edildi.
2.04.2019 Magazin
Süper minisiyle dikkat çekti
Süper minisiyle dikkat çekti Şarkıcı Tuğba Yurt, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü Bodrum'da Azka Otel sahnesinde karşıladı. Turuncu renkteki süper mini elbisesiyle dikkat çekti.
17.02.2019 Magazin
18 yıl sonra "Depresyondayım"
18 yıl sonra "Depresyondayım" Funda Arar, Tuğba Yurt, Aylin Coşkun gibi ünlü isimlere verdiği bestelerle tanınan Duygu Eyüpoğlu, sürpriz bir projeyle müzikseverlerin karşısında. Eyüpoğlu, başarılı DJ Mert Aydın’la el ele verdi, Göksel’in bir döneme damga vuran "Depresyondayım" şarkısına yepyeni bir yorum getirdi.
28.12.2018 Kültür Sanat
Bin kere doğsam Türk olmak  isterim!
Bin kere doğsam Türk olmak isterim! Ünlü isimler, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı sahnelerde kutladı. Bayramda konser veren isimlerden biri de Murat Boz’du. Şarkıcı bayram coşkusunu “Bin kere dünyaya gelecek olsam bin kere Türk olarak doğmak isterdim” sözleriyle dile getirdi
31.08.2018 Magazin
Hatice sosyal medyada ifşa etti!
Hatice sosyal medyada ifşa etti! Soma'da yardım amaçlı düzenlenen Karaelmas Gençlik Festivali'nde sahne almak için hazırlık yapan şarkıcı Hatice, konserin organizatörleri tarafından dolandırıldığını sosyal medya üzerinden takipçilerine duyurdu.
31.08.2018 Magazin
Tuğba Yurt-Cenk Şahin çiftinin tatil keyfi
Tuğba Yurt-Cenk Şahin çiftinin tatil keyfi Popçu Tuğba Yurt ile Almanya'nın FC St. Pauli takımında forma giyen Cenk Şahin, yaz sezonunu açtı.
5.06.2018 Magazin
Tuğba Yurt kendisini tehdit eden eski sevgilisi Okan Genç'e dava açtı
Tuğba Yurt kendisini tehdit eden eski sevgilisi Okan Genç'e dava açtı Eski sevgilisi Okan Genç tarafından tehdit edilen Tuğba Yurt, şikayetçi oldu. Mahkeme Okan Genç’e “İki ay süreyle Tuğba Yurt’a yaklaşamazsın” dedi. Ayrıca Okan Genç’e tehdit ve hakaret davası açıldı
19.05.2018 Magazin
Hayallerin için savaşmak zorundasın
Hayallerin için savaşmak zorundasın Tuğba Yurt yeni single çalışması ‘Yine Sev Yine’ ile tekrar bir çıkış yakaladı. Yurt, istediği her şeye sahip olduğunu anlatıyor
11.05.2018 Arşiv
İnceden aşk mesajı
İnceden aşk mesajı ‘İnceden İnceden’ isimli şarkısıyla dikkat çeken Tuğba Yurt, müzik blog’u Pop Bizde’ye samimi açıklamalarda bulundu.
30.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tuğba Yurt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuğba yurt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.