Gazete Vatan Logo
Magazin Bin kere doğsam Türk olmak isterim!

Bin kere doğsam Türk olmak isterim!

Ünlü isimler, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı sahnelerde kutladı. Bayramda konser veren isimlerden biri de Murat Boz’du. Şarkıcı bayram coşkusunu “Bin kere dünyaya gelecek olsam bin kere Türk olarak doğmak isterdim” sözleriyle dile getirdi

Bin kere doğsam Türk olmak  isterim!

Murat Boz, Menderes Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Şenlikleri konser verdi. Sahneye haki bir şalvar ve tişört ile çıkan Boz, ‘’Açıkçası böylesine coşkulu bir kalabalık karşısında şarkı söylemek beni heyecanlandırıyor. Bu gece çok özel bir gece ve kimsenin yerinde durmasını istemiyorum. Bu coşkuyu iliklerimize kadar hissederek yaşayacağız. Sizleri ve vatanımı çok seviyorum. Bin kere dünyaya gelecek olsam bin kere Türk olarak doğmak isterdim. Bu milletin bir ferdi olmak dünyanın en onurlu şeyi” diye konuştu.

İzmir Marşlı kutlama

‘Turkcell Yıldızlı Geceler’ konser serisi önceki akşam Volkan Konak konseriyle başladı. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşen konserde 30 Ağustos Zafer Bayramı’na denk gelmesi üzerine alanda tam anlamıyla zafer coşkusu yaşandı. Konak, Konserde ‘İzmir Marşı’nı da seslendirdi.

Kolum kırılsa da geleceğim

Zafer Bayramı’nda sahnede olan bir isim de Tuğba Yurt idi. Kırmızı beyaz kıyafetlerle sahneye çıkan Tuğba Yurt, geçtiğimiz hafta kolununun kırıldığını söyledi, “Ama sahne olunca iş başka, hele ki bu 30 Ağustos olunca koşa koşa geldim” dedi.

Bayram öpücüğü

Aydilge, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Zeytinli Rock Festivali sahnesindeydi. Şarkıcı sahnede şunları söyledi: ‘’Biz savaşları ancak filmlerde gördük. Mustafa Kemal ve tüm halk, bizim geleceğimiz için canlarını ortaya koydular. Bize ise işin kutlama ve koruma kısmı kaldı. Bari onu layıkıyla, saygıyla ve coşkuyla yapalım.”

39 derece ateşle sahnede

Merve Özbey, 30 Ağustos’ta İsfanbul Açıkhava sahnesindeydi. Soruları yanıtlayan şarkıcı, yoğun bir konser maratonu geçirdiğini fırsat buldukça uyuyabildiğini söyledi. 39 derece ateşi olduğunu söyleyen Özbey, konser öncesi serum aldığını ve iğne yaptırdığını da dile getirdi.

Haberin Devamı