Tuğba Erdoğan

Tuğba Erdoğan

Son dakika Tuğba Erdoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuğba Erdoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuğba Erdoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuğba Erdoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuğba erdoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 tuğba erdoğan haberi bulunmuştur. Tüm tuğba erdoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehit annesi yürekleri dağladı: Oğluma selam gönder
Şehit annesi yürekleri dağladı: Oğluma selam gönder Irak'ın kuzeyinde düzenlenen Pençe-3 harekatında PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Yunus Şahin (25) memleketi Yozgat'ta düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
26.08.2019 Gündem
Şehit Sözleşmeli Onbaşı Mehmet Erdoğan, Adana'da toprağa verildi
Şehit Sözleşmeli Onbaşı Mehmet Erdoğan, Adana'da toprağa verildi Hakkari'nin Derecik ilçesinde PKK'lı teröristlerin sınır ötesinden yaptığı saldırı sonucu şehit olan askerlerden piyade sözleşmeli er Mehmet Erdoğan'ın (28) cenazesi, memleketi Adana'da defnedildi.
5.05.2019 Gündem
Şehit Sözleşmeli Onbaşı Mehmet Erdoğan, Adana'da toprağa verildi
Şehit Sözleşmeli Onbaşı Mehmet Erdoğan, Adana'da toprağa verildi Hakkari'nin Derecik ilçesinde PKK'lı teröristlerin sınır ötesinden yaptığı saldırı sonucu şehit olan askerlerden piyade sözleşmeli er Mehmet Erdoğan'ın (28) cenazesi, memleketi Adana'da defnedildi.
5.05.2019 Gündem
Go-Kart’ta şalı dolanan  hemşire ölümden döndü
Go-Kart’ta şalı dolanan hemşire ölümden döndü RİZE’de bindiği go-kart aracında boynundaki şalı lastiğe takılan 21 yaşındaki Hemşire Tuğba Cevahir, ölümden döndü.
11.09.2017 Yaşam
Ölüme gönderenlere 537 bin lira ceza!
Ölüme gönderenlere 537 bin lira ceza! Üniversiteli Tuğba Erdoğan’ın karting pistinde hayatını kaybetmesiyle ilişkin açılan davada, araçları ithal eden şirketle iki pist işletmecisi 537 bin lira tazminata mahkum oldu
11.05.2016 Yaşam
Karting pistinde feci ölüme 533 bin TL tazminat
Karting pistinde feci ölüme 533 bin TL tazminat Sakarya'da go-kart pistindeki kazada başı koparak feci şekilde can veren üniversite öğrencisi Tuğba Erdoğan'ın ailesinin açtığı tazminat davasında, mahkeme heyeti sorumluların 533 bin TL ödemesine karar verdi.
11.05.2016 Yaşam
Go-Kart faciasında flaş gelişme
Go-Kart faciasında flaş gelişme Sakarya’da Go-kart pistinde kafası koparak hayatını kaybeden Tuğba Erdoğan’nın ölümüne neden olan karting aracının üretim hatalı olduğu ortaya çıktı...
6.04.2015 Yaşam
Tuğba’nın canının bedeli 18 bin TL, o da 14 taksit!
Tuğba’nın canının bedeli 18 bin TL, o da 14 taksit! ‘Go-kart’a binerken başı kopmuştu...
3.11.2014 Yaşam
Sakarya'daki go-kart faciasında karar açıklandı
Sakarya'daki go-kart faciasında karar açıklandı Sakarya’da, bindiği go-kart aracında başı koparak hayatını kaybeden 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Tuğba Erdoğan’ın ölümüyle ilgili davada karar açıklandı.
3.11.2014 Yaşam
Go-Kart faciasına 6’şar yıl istendi
Go-Kart faciasına 6’şar yıl istendi ADAPAZARI’nda geçen yıl Şubat ayında bir alışveriş merkezi yanındaki Go- Kart pistinde geçirdiği kazada üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Tuğba Erdoğan’ın başının koparak öldüğü kazayla ilgili soruşturma tamamlandı...
7.07.2014 Yaşam
Bir Go-Kart faciası daha!
Bir Go-Kart faciası daha! Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde Go-Kart oyun arabasına binen bir kişi bağırsakları delinerek yaralandı...
19.10.2013 Yaşam
Go-kart faciasına 3 dava açılıyor!
Go-kart faciasına 3 dava açılıyor! Genç kızın ailesi işletmeye dava açmaya hazırlanıyor..
19.02.2013 Yaşam
Yürek burkan veda!
Yürek burkan veda! Go-kartta başı koprak feci bir şekilde can veren Tuğba'ya kardeşinden duygusal veda.
29.09.2021 Gündem
Gözler go-kart pistlerinde
Gözler go-kart pistlerinde Tuğba Erdoğan'ın kazası sonrası...
29.09.2021 Gündem
Go-karta ”güvenlik” formu
Go-karta ”güvenlik” formu Erdem İğdemir, Go-karta güvenlik önlemlerinin yerine getirilmesi gerektiğini belirtti.
9.02.2013 Futbol
Dehşeti arkadaşları anlattı!
Dehşeti arkadaşları anlattı! 'Bir anda başını yerde yuvarlanırken gördük'
29.09.2021 Gündem
Go-kart pistinde akılalmaz ölüm!
Go-kart pistinde akılalmaz ölüm! Genç kızın kafası koptu
8.02.2013 Yaşam
Çatışma sırasında bile...
Çatışma sırasında bile... Şehit özel harekat polisi, çatışma sırasında kendisini telefonla arayan lösemili eşine umt vermiş...
29.09.2021 Gündem
Depremden etkilenen işletmelere can suyu! '10 günde binin üzerinde talebi onayladık'
Depremden etkilenen işletmelere can suyu! '10 günde binin üzerinde talebi onayladık' KOSGEB Başkanı A. Serdar İbrahimcioğlu, deprem bölgesindeki saha ziyaretlerine devam ediyor. Geçen hafta Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya’da KOBİ’lerle buluşarak Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Projesi’ni tanıtan KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu, Adana, Osmaniye, Kilis ve Gaziantep’te de sanayi ve ticaret odalarında projenin ayrıntılarını anlattı.
12.11.2023 Ekonomi
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Zühtü Arslan: Anayasa Mahkemesi, temel hak ve özgürlükleri koruyor
Zühtü Arslan: Anayasa Mahkemesi, temel hak ve özgürlükleri koruyor Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, "Anayasa Mahkemesi, anayasanın üstünlüğü ilkesini hayata geçiren, varlık nedeni olan temel hak ve özgürlükleri koruyan bir mahkeme olarak yoluna devam etmektedir” dedi.
31.10.2022 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Cumhur İttifakı’nın daha güçlü olması Türkiye’nin daha güçlü olmasıdır
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Cumhur İttifakı’nın daha güçlü olması Türkiye’nin daha güçlü olmasıdır Alanya Belediyesi tarafından başlanılan Mahmutlar Kültür Merkezi, Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezinin temel atma törenine katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya için müjdeler verirken, “Türkiye bugün sadece bölgesinde değil dünyada önemli bir aktör. Bu da Cumhur İttifakı’nın gücü sayesinde olmuştur” dedi.
9.09.2022 Siyaset
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kurum duyurdu
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kurum duyurdu Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Fahiş ev ve kira fiyatlarına karşı harekete geçildi, düzenleme geliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Kiranın da altında ödemelerle vatandaşlarımız ev sahibi olacak” dedi. Düzenleme hakkında bilgi veren Bakan Kurum, “Yapılacak düzenleme ile ev sahibi vatandaşlarımızı rahatsız etmeyecek, kiracıları mutlu edecek düzenlemeyi yapacağız. Cumhurbaşkanımız 10-15 gün içinde düzenlemeyi paylaşacaktır. Vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
26.05.2022 Ekonomi
Polisi şehit eden 'Çakal' lakaplı sanıktan ek kamera kaydı talebi
Polisi şehit eden 'Çakal' lakaplı sanıktan ek kamera kaydı talebi Muğla'nın Bodrum ilçesinde, silah kaçakçılığı yaptıkları ileri sürülen suç çetesine yönelik operasyonda polis memuru Ercan Yangöz'ün (26) şehit edilip, 2 polisin de yaralanması ile ilgili Fatih Özturan (47) ve oğlu Efe Özturan'ın (19) yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, 'Çakal' lakaplı tutuklu sanık Fatih Özturan'ın talebi üzerine ek kamera kayıtlarının alınıp, çözümlenmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.
16.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tuğba Erdoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuğba erdoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.