Tübitak Sage

Tübitak Sage

Son dakika TÜBİTAK SAGE haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TÜBİTAK SAGE ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TÜBİTAK SAGE haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tübitak Sage

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tübitak sage gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 tübitak sage haberi bulunmuştur. Tüm tübitak sage haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Varank'tan ihracat açıklaması! 'Yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor'
Bakan Varank'tan ihracat açıklaması! 'Yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye, sanayi anlamında son 2 yılda, geçmiş dönemde yaşamadığı kadar büyüdü. 225 milyar dolara ulaşan ihracat ürünlerimizin yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor" dedi.
31.03.2022 Ekonomi
Türkiye’nin iftiharları BilimFest’te
Türkiye’nin iftiharları BilimFest’te Kepez Belediyesinin 31 Mart-2 Nisan tarihlerinde Dokumapark’ta düzenleyeceği BilimFest, Türkiye’nin iftiharı; T 129 ATAK, PUSAT, T-155 Fırtına Obüsü, Aksungur, ULAQ, Kuzgun Tj, Bozdoğan, Gökdoğan, SOM J ve Türksat 4B uydusunu ziyaretçilerle buluşturacak.
24.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Antalya Bilim Merkezi, BİLİMFEST ile açılıyor
Antalya Bilim Merkezi, BİLİMFEST ile açılıyor Kepez Belediyesi’nin eski Dokuma Fabrikası’nda 12 bin 500 metrekare alana kurduğu Antalya Bilim Merkezi, BİLİMFEST ile kapılarını açıyor. Antalya Bilim Merkezi ve BİLİMFEST açılışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımlarıyla 31 Mart Perşembe günü gerçekleştirilecek.
21.03.2022 Bilim ve Teknoloji
TÜBİTAK SAGE Türkiye'nin yeni füzelerini hazırlıyor
TÜBİTAK SAGE Türkiye'nin yeni füzelerini hazırlıyor TÜBİTAK SAGE, yüksek teknoloji ürünü bir dizi füze ve mühimmatı güvenlik güçlerinin kullanımına sunmaya hazırlanıyor.
22.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Bakanlar Akar ve Varank'tan TÜBİTAK SAGE ziyareti
Bakanlar Akar ve Varank'tan TÜBİTAK SAGE ziyareti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü'nde (SAGE) milli mühimmat ve sistemleri inceledi, enstitü tarafından yürütülen kritik ve önemli savunma sanayisi projelerine ilişkin bilgi aldı.
24.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Selçuk Bayraktar paylaştı: Evet, gerçekten başardık
Selçuk Bayraktar paylaştı: Evet, gerçekten başardık TEKNOFEST'te ROKETSAN ve TÜBİTAK SAGE yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST 2020 Roket Yarışları heyecanı 1 Eylül'de Tuz Gölü’nde başladı. Öte yandan Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar da sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulundu.
3.09.2020 Bilim ve Teknoloji
TÜBİTAK SAGE personel alımı yapacak! Başvuru şartları ve tarihi ne?
TÜBİTAK SAGE personel alımı yapacak! Başvuru şartları ve tarihi ne? TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE) bünyesinde görev yapmak üzere memur, usta, şoför ve koruma memuru alınacak. İşte başvuru şartları ve koşulları…
27.01.2020 Personel Alımı
Bozok, SİHA'larla göreve hazırlanıyor
Bozok, SİHA'larla göreve hazırlanıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Milli Teknoloji Geliştirme Altyapıları Açılış Töreni'nde hakkında detaylı bilgi aldığı Bozok, gelecek yıl operasyonel olarak kullanılabilecek
2.11.2018 Gündem
ABD savaş uçakları Türk füzesi kullanacak
ABD savaş uçakları Türk füzesi kullanacak ABD’ye yönelik yayın yapan “National Defense Magazine” dergisine konuşan ROKETSAN yetkilileri F-35 için geliştirilen SOM-J füzesinin ABD’ye de satılabileceğini kaydettmişti. Lockheed Martin’in dün yayınladığı videoda da F-35 uçaklarında Türk yapımı Füze SOM-J'nin kullanacağı netlik kazandı.
7.03.2018 Ekonomi
Ve Akkor Pulat hazır! Afrin'e gidiyor...
Ve Akkor Pulat hazır! Afrin'e gidiyor... Savunma Sanayi Müsteşarı İsmail Demir, Akkor Pulat aktif koruma sisteminin testi başarıyla geçtiğini yakın zamanda Afrin'de olacağını açıkladı.
5.03.2018 Ekonomi
F-35'ler 12 ay içerisinde Türkiye'de
F-35'ler 12 ay içerisinde Türkiye'de Lockheed Martın firması tarafından üretimi yapılan ve Müşterek Taarruz Uçağı programı kapsamında aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 10 ülkenin bir araya gelerek geliştirdiği F-35 taarruz uçaklarının ilkinin Türkiye’ye 12 ay içerisinde teslimatı planlanıyor.
28.02.2018 Gündem
Türkiye'yi kızdıracak! ABD askıya aldı
Türkiye'yi kızdıracak! ABD askıya aldı Türkiye milli savunmada büyümeye devam ediyor. Son hamle milli mühimmatlarda seri üretim oldu. Ancak güncel haberlere göre; ABD askıya aldı.
29.09.2021 Gündem
Katyuşa’ya karşı KORKUT
Katyuşa’ya karşı KORKUT Kilis ve sınır hattı, 35 mm akıllı parçacıklı mühimmat kullanan KORKUT ile korunacak. Katyuşa’ları havada imha edecek sistemi Milli Savunma Bakanı Işık açıkladı: Laboratuvar ortamında başarıyı sağladık. Saha testlerini yapacağız.
29.09.2021 Gündem
TÜBİTAK, SAHA EXPO'da teknolojisini sergiledi
TÜBİTAK, SAHA EXPO'da teknolojisini sergiledi Türkiye'de milli teknolojilerin geliştirilmesindeki rolü dolayısıyla "ülkenin en büyük Ar-Ge merkezi" olarak nitelendirilen TÜBİTAK, son dönemde geliştirdiği çözümleri SAHA EXPO'da vitrine çıkardı.
11.11.2021 Bilim ve Teknoloji
TÜBİTAK ile SAGE 82 personel alımı yapacak! Başvurular ne zaman sona erecek?
TÜBİTAK ile SAGE 82 personel alımı yapacak! Başvurular ne zaman sona erecek? Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile kurum bünyesindeki Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsüne (SAGE) toplam 82 personel alımı gerçekleştirilecek.
5.04.2021 Personel Alımı
TÜBİTAK personel alımı yapacak! Başvurular 5 Şubat'a kadar devam edecek (Şartlar ve başvuru linki)
TÜBİTAK personel alımı yapacak! Başvurular 5 Şubat'a kadar devam edecek (Şartlar ve başvuru linki) TÜBİTAK, Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE) bünyesinde görevlendirmek üzere 7 kısmi süreli proje personeli alımı yapacak. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığı tarafından Resmi Gazete'de personel alım ilanı çıkıldı. İlana göre TÜBİTAK, Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE) bünyesinde görevlendirmek üzere 7 kısmi süreli proje personeli alınacak.
15.01.2021 Personel Alımı
TÜBİTAK 105 personel alacak! Başvurular nasıl yapılır?
TÜBİTAK 105 personel alacak! Başvurular nasıl yapılır? TÜBİTAK, İŞKUR aracılığıyla 98'i araştırmacı ve 7'si teknisyen olmak üzere 105 personel işe alacak. Başvurular 14 Aralık'ta sona erecek. Peki, TÜBİTAK personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte TÜBİTAK personel alımı başvuru ekranı...
23.11.2020 Personel Alımı
TÜBİTAK 18 personel alıyor! Ar-Ge  personeli, teknisyen ve memur alınacak!
TÜBİTAK 18 personel alıyor! Ar-Ge personeli, teknisyen ve memur alınacak! TÜBİTAK'ın çeşitli birimlerinde görev yapmak üzere 18 personel alımı yapılacak. TÜBİTAK personel alımı ilanı ve başvuru şartları Resmi Gazete'te yayımlandı. Peki, TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları ne? TÜBİTAK büro memuru alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte TÜBİTAK AR-GE ve teknisyen alım ilanı detayları...
2.11.2020 Personel Alımı
TÜBİTAK personel alıyor! TÜBİTAK personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
TÜBİTAK personel alıyor! TÜBİTAK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK) Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi'ne (BİLGEM) İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi bünyesinde görev yapmak üzere personel alıyor. Peki, TÜBİTAK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları neler? İşte TÜBİTAK personel alımı ilanı ve detayları...
14.10.2020 Personel Alımı
TÜBİTAK personel alımı yapacak! TÜBİTAK personel alımı 2020 başvuru şartları nelerdir?
TÜBİTAK personel alımı yapacak! TÜBİTAK personel alımı 2020 başvuru şartları nelerdir? Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsünde (TÜSSİDE) görev yapmak üzere 34 personel alımı yapacak. TÜBİTAK personel alımında hak kazanan adaylar Kocaeli’de çalışacak. Peki, TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları nelerdir? TÜBİTAK başvuruları ne zaman ve nasıl yapılacak?
9.10.2020 Personel Alımı
TÜBİTAK İŞKUR aracılığıyla personel alacak! İşte TÜBİTAK personel alımı başvurusu
TÜBİTAK İŞKUR aracılığıyla personel alacak! İşte TÜBİTAK personel alımı başvurusu TÜBİTAK personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. TÜBİTAK, Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezine (BİLGEM) bağlı Kamu Sertifikasyon Merkezi (KAMU-SM), Teknoloji Transferi ve Sanayileşme Başkan Yardımcılığı ile Marmara Araştırma Merkezine (MAM) bağlı Malzeme Enstitüsü bünyesinde görev yapmak üzere İŞKUR aracılığıyla toplam 29 personel alımı yapacak. Peki, TÜBİTAK personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları ve ilanın detayları...
21.09.2020 Personel Alımı
TÜBİTAK 11 personel alımı yapacak! TÜBİTAK personel alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır?
TÜBİTAK 11 personel alımı yapacak! TÜBİTAK personel alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır? TÜBİTAK 11 personel alımı yapacağını duyurdu. TÜBİTAK tarafından yapılan duyuruda personel alımı için gerekli olan başvuru şartları ve detaylar da aktarıldı. Başvurular TÜBİTAK'ın resmi internet sitesi (www.tubitak.gov.tr) dışında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarından da yapılabilecek. TÜBİTAK personel alımı şartları nelerdir? TÜBİTAK hangi kadro için personel alaca, başvuru nasıl yapılır?
14.09.2020 Personel Alımı
TÜBİTAK 35 personel alımı yapacak! TÜBİTAK personel alımı şartları ve başvuru tarihi…
TÜBİTAK 35 personel alımı yapacak! TÜBİTAK personel alımı şartları ve başvuru tarihi… Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE) biriminde görevlendirilmek üzere 35 personel alımı yapacak. İşte TÜBİTAK personel alımı şartları…
7.09.2020 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Hayırlı olsun' diyerek müjdeyi duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Hayırlı olsun' diyerek müjdeyi duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan TÜBİTAK Mükemmeliyet Merkezi'nin açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Türkiye'nin adını bilim olimpiyatlarında daha yükseğe taşıyacak TÜBİTAK Fen Lisemiz 2021-2022 eğitim öğretim yılından itibaren öğrenci almaya başlayacak. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
9.08.2020 Gündem
TÜBİTAK AR-GE personeli, dağıtıcı ve memur alıyor! İşte TÜBİTAK İŞKUR ilanları...
TÜBİTAK AR-GE personeli, dağıtıcı ve memur alıyor! İşte TÜBİTAK İŞKUR ilanları... Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun (TÜBİTAK) Ar-Ge, memur ve dağıtıcı kadrolarında 11 personel alınacak. Peki, TÜBİTAK'a iş başvurusu nasıl yapılır? TÜBİTAK personel ve memur alımı başvuru şartları!
6.07.2020 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Tübitak Sage ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tübitak sage haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.