Tsipras

Tsipras

Son dakika Tsipras haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tsipras ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tsipras haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tsipras

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tsipras gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 tsipras haberi bulunmuştur. Tüm tsipras haberleri aşağıda listelenmiştir.
Komşu 8 yıl sonra nefes aldı
Komşu 8 yıl sonra nefes aldı Yunanistan’ın 8 yıldır süren ekonomik kurtarma programı sona erdi. Son 3 yılda ülkeye 62 milyar euro enjekte edildi. Komşu artık uluslararası piyasalardan borçlanabilecek.
20.08.2018 Ekonomi
Onaylandı! Komşu daha da kemer sıkacak!
Onaylandı! Komşu daha da kemer sıkacak! Mali yardım karşılığında vergilerin arttırılıp emekli maaşlarının düşürülmesini öngören tasarruf paketi Yunan parlamentosunda onaylandı.
19.05.2017 Dünya
Yunan hükümeti çakıldı! Türkiye'ye geliyorlar
Yunan hükümeti çakıldı! Türkiye'ye geliyorlar Yunanistan zor günler geçiriyor. Aleksis Çipras hükümeti vaatlerini yerine getirmediği için sağlık sorunu yaşayan vatandaşlar Türkiye'ye akın ediyor. Haberde hükümetin ilaç tedarikçileri arasında sıkışmış olduğu belirtiliyor.
29.09.2021 Gündem
Türkiye için acil uyardılar!
Türkiye için acil uyardılar! Yunanistan, mülteci kriziyle mücadelede AB'den daha fazla mali yardım istiyor. Yunanistan Dışişleri Bakanı, Türkiye'den gelecek mülteci sayısının yeniden artabileceği uyarısında bulundu.
23.03.2017 Dünya
Yunanistan'ın Noel ikramiyesi kararı alacaklıları kızdırdı
Yunanistan'ın Noel ikramiyesi kararı alacaklıları kızdırdı Yunanistan hükümetinin emeklilere bir kez olmak üzere Noel ikramiyesi verme kararı, bu ülkenin alacaklılarını kızdırdı
16.12.2016 Dünya
Castro'nun külleri oraya gidiyor
Castro'nun külleri oraya gidiyor Küba'nın hayatını kaybeden eski devlet başkanı Fidel Castro'nun külleri, bugün bir karavanla ülkenin başkenti Havana'dan Santiago de Cuba şehrine doğru yola çıkıyor.
17.06.2021 Dünya
Yunan parlamentosu tasarruf tedbirlerini onayladı
Yunan parlamentosu tasarruf tedbirlerini onayladı Yunan parlamentosu, Euro bölgesi maliye bakanları toplantısı öncesi gelir vergisine zam ve emeklilik harcamalarında da kesinti öngören reform paketini onayladı.
9.05.2016 Dünya
‘Sınır kontrolleri yakında kalkabilir‘
‘Sınır kontrolleri yakında kalkabilir‘ Almanya, sığınmacı krizi nedeniyle Avusturya sınırında uygulamaya koyulan sınır kontrollerini kaldırmaya hazırlanıyor. Diğer yandan Papa’nın Nisan ayında Midilli’de sığınmacıları ziyaret edeceği açıklandı.
6.04.2016 Dünya
Yunanistan: Bugün hiç mülteci gelmedi
Yunanistan: Bugün hiç mülteci gelmedi Yunanistan, son 24 saatte Türkiye üzerinden Yunan adalarına hiç mülteci gelmediğini açıkladı. Salı günü sayı 260'a gerilemişti.
29.09.2021 Gündem
İngiliz basınından şok iddia! Türkiye şantaj yapıyor
İngiliz basınından şok iddia! Türkiye şantaj yapıyor İngiltere basını sığınmacı krizine çözüm bulmak için yeniden Brüksel’de bir araya gelen AB liderlerinin Türkiye’nin krizin çözümü için dile getirdiği talepleri şantaj olarak değerlendirdiğini yazdı.
17.03.2016 Dünya
Yunan adalarına Türk gözlemci
Yunan adalarına Türk gözlemci Yunanistan Kamu Düzeni ve Vatandaşı Korumadan Sorumlu Bakan Yardımcısı Nikos Toskas, Yunan adalarında Türkiye’den gelen gözlemcilerin görev yapmasının söz konusu olabileceğini kaydetti.
12.03.2016 Dünya
Merkel'den sınırların kapanmasına tepki
Merkel'den sınırların kapanmasına tepki Almanya Başbakanı Angela Merkel, Balkan ülkelerinden geçen iltica güzergâhı üzerindeki sınırların kapatılmasını eleştirdi...
10.03.2016 Dünya
AB: Vizeler haziranda kalksın
AB: Vizeler haziranda kalksın Brüksel'deki AB-Türkiye zirvesinin detayları belli olmaya başladı. AB Türkiye'ye haziranda vizelerin kaldırılmasını önerecek.
29.09.2021 Gündem
Avrupa Birliği'ne veto tehdidi
Avrupa Birliği'ne veto tehdidi Avrupa’daki mülteci kriziyle ilgili tartışmalar kızışıyor. Geçişlerin sınırlardırılması nedeniyle yığılmanın olduğu Yunanistan kızgın. Macaristan Başbakanı Orban da Türkiye ile yapılan anlaşmaya tepkili.
25.02.2016 Dünya
Komşuda genel grev
Komşuda genel grev Yunanistan'da hükümetin sosyal güvenlik alanında planladığı değişikliklere karşı bugün sendikaların çağrısıyla ülke çapında genel greve gidiliyor. İş bırakma eylemine kamu ve özel sektör çalışanları katılıyor.
4.02.2016 Dünya
Eşcinsel partnerliğe onay!
Eşcinsel partnerliğe onay! Yunan meclisi, muhafazakar milletvekilleri ve Ortodoks Kilisesi’nin tepkilerine rağmen, eşcinseller için sivil partnerliği onayladı.
23.12.2015 Dünya
Yunanistan Filistin'i tanıdı!
Yunanistan Filistin'i tanıdı! Yunanistan Parlamentosu, Filistin’i devlet olarak tanıma kararı aldı...
22.12.2015 Dünya
Sakız adasında mini zirve
Sakız adasında mini zirve 2016'nın ilk haftalarında Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras mülteci krizini Sakız Adası'nda görüşmek üzere toplanacak. 'Mini zirve' olarak adlandırılan görüşmede Kasım ayında AB eylem planı gözden geçirilecek.
29.09.2021 Gündem
Syriza hükümeti 2 milletvekili kaybetti
Syriza hükümeti 2 milletvekili kaybetti Yunanistan’da 2 milyarlık yardım paketi için gerçekleştirilen ilk ciddi oylamada Syriza-Anel hükümeti 2 milletvekili kaybetti.
20.11.2015 Dünya
Flaş değişiklik! Türkiye'ye geleceği tarih...
Flaş değişiklik! Türkiye'ye geleceği tarih... Yunanistan Başbakanı Alexis Çipras'ın geliş tarihi değilşti. 18 Kasım'da Türkiye'ye geliyor
29.09.2021 Gündem
Marifet gibi
Marifet gibi Yunanistan’da kampta tutulan 30 mülteci Lüksemburg’a gönderildi. Türkiye 2 milyon kişiye ev sahipliği yaparken 6 aile için havaalanında Yunan Başbakanı, Lüksemburg Dışişleri Bakanı, AP Başkanı poz verdi. Yunan TV’si canlı verdi
29.09.2021 Gündem
Anketler Çipras'ı sallıyor
Anketler Çipras'ı sallıyor Yunanistan'da pazar günü yapılacak genel seçimlerinde iktidar, sağ kanada geçebilir. Anketlere göre Syriza ve Yeni Demokrasi başa baş gidiyor.
17.09.2015 Dünya
Syriza anketlerde önde
Syriza anketlerde önde Yunanistan'da AB ile varılan anlaşma nedeniyle eleştirilen ve bazı miletvekilleri istifa eden Syriza, 20 Eylül'deki erken seçimler öncesi yapılan son anketlerde ilk sırada görünüyor.
11.09.2015 Dünya
Komşu'da kritik gün! Çipras 'hayır' dedi
Komşu'da kritik gün! Çipras 'hayır' dedi Yunanistan’da hükümet kurma yetkisi, Syriza’dan ayrılan sol grubun yeni partisi Halkın Birliği’ne geçiyor...
24.08.2015 Dünya
Komşu'da sıcak gelişme! Onaylandı
Komşu'da sıcak gelişme! Onaylandı Yunanistan parlamentosu kurtarma paketini onayladı
14.08.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tsipras ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tsipras haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.