Trt Payı

Trt Payı

Son dakika TRT payı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TRT payı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TRT payı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trt Payı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trt payı gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 trt payı haberi bulunmuştur. Tüm trt payı haberleri aşağıda listelenmiştir.
TRT bandrol nedir, TRT bandrol ücreti ne kadar? Cep telefonu TRT payı ve cep telefonu bandrol ücreti…
TRT bandrol nedir, TRT bandrol ücreti ne kadar? Cep telefonu TRT payı ve cep telefonu bandrol ücreti… Cep telefonu TRT bandrolü nedir, cep telefonu TRT payı arttı mı? Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, TRT kanunu uyarınca bandrole tabi elektronik cihazlardan alınan bandrol oranları artırıldı. Peki, cep telefonu TRT bandrolü oranı ne oldu? TRT bandrol nedir, TRT bandrol ücreti ne kadar?
26.05.2022 Ekonomi
Elektrik ve doğal gazda yeni dönem! Resmen kuruldu, EPDK duyurdu, fiyatlar ve faturalar...
Elektrik ve doğal gazda yeni dönem! Resmen kuruldu, EPDK duyurdu, fiyatlar ve faturalar... Elektrik ve doğal gazda yeni dönem başladı. Resmen kuruldu. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. EPDK duyurdu. EPDK bünyesinde, belgelendirme işlemlerini yürütmek üzere Enerji Dönüşüm Dairesi Başkanlığı kuruldu. Öte yandan Elektrik faturalarındaki tutarı oluşturan kalemlerden biri olan TRT payı, yürürlükten kaldırıldı. 
25.12.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarındaki TRT payı ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, artık fiyatlar...
Elektrik faturalarındaki TRT payı ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, artık fiyatlar... Elektrik faturalarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Resmen değişti. Elektrik faturalarındaki TRT payı kaldırıldı. Elektrik enerjisi satışı üzerinden alınan TRT payının kaldırılmasına ilişkin düzenlemeyi de içeren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
24.12.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Her aboneyi ilgilendiriyor, fiyatlar değişiyor
Elektrik faturalarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Her aboneyi ilgilendiriyor, fiyatlar değişiyor Elektrik faturalarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Yeni dönem başlıyor. Resmen kabul edildi. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. TBMM Genel Kurulunda görüşmeleri süren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ihdas edilen maddeleriyle birlikte 16 maddesi kabul edildi. Değişiklikle elektrik enerjisi satışı üzerinden alınan TRT payı kaldırılıyor.
1.12.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarıyla ilgili flaş gelişme! Yeni oyun ortaya çıktı, TRT payı kalktı ama...
Elektrik faturalarıyla ilgili flaş gelişme! Yeni oyun ortaya çıktı, TRT payı kalktı ama... Elektrik faturalarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Yeni oyun ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Meclis'ten geçen TRT payının faturalardan kaldırılmasına yönelik düzenleme sonrası harekete geçen dolandırıcılar vatandaşları arayıp alacaklı olduklarını belirterek tuzağa düşürmeye çalışıyor. Yetkililer ise böyle bir uygulamanın söz konusu olmadığını belirterek vatandaşları olası bir dolandırılma girişimine karşı uyarıyor.
26.11.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarında yeni dönem! TRT payı kaldırılıyor
Elektrik faturalarında yeni dönem! TRT payı kaldırılıyor Elektrik faturalarında yeni dönem! Faturalarda TRT payı kaldırılıyor. TBMM Sanayi Komisyonu'nda, enerji satışında TRT payını da kaldıran yasa teklifi görüşülerek kabul edildi. Elektrik enerjisi fonu anlaşmaları kapsamında elektrik faturalarında yer alan bileşenlerin azaltılması, tüketici üzerindeki mali yükün hafifletilmesi ve faturada sadeleştirmeye gidilmesi hedefleniyor.
23.11.2021 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Resmen değişti, yüzde 51 arttı, EPDK duyurdu
Elektrik ve doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Resmen değişti, yüzde 51 arttı, EPDK duyurdu Elektrik ve doğal gaz ile ilgili flaş gelişme. Resmen değişti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tek tek açıkladı. Ve belli oldu. Bakanlığı verilerine göre; Elektrik üretiminde yerli ve yenilenebilir kaynakların üretimdeki payı yüzde 51,9 oldu. Öte yandan Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanlığında "Enerji Dönüşüm Daire Başkanlığı" adında yeni bir daire başkanlığı kuruluyor. İşte haberin detayları...
20.11.2021 Ekonomi
Elektrik faturasıyla ilgili son dakika açıklaması! O para alınmayacak
Elektrik faturasıyla ilgili son dakika açıklaması! O para alınmayacak Elektrik faturasıyla ilgili flaş açıklama! Ve düğmeye basıldı. Hükümetin geniş kapsamlı bir torba teklif hazırlığının büyük bölümünü enerji sektörüne ilişkin düzenlemeler oluşturuyor. Halen üzerinde çalışılan teklifte, sanayiden tarıma kadar birçok bakanlıkla ilgili hüküm olması da bekleniyor. Teklif, elektrik faturalarında TRT payının kaldırılmasına sağlarken, vatandaş 3 milyar liralık bir yükten kurtulacak. Elektrikli araçlar için şarj istasyonları kurulmasının da alt yapısı oluşturuluyor.
16.11.2021 Ekonomi
Elektrik faturaları düşüyor! Tüm aboneleri kapsıyor, detaylar...
Elektrik faturaları düşüyor! Tüm aboneleri kapsıyor, detaylar... Elektrik faturaları için ödenen tutar düşüyor. Güzel haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı konuşmada duyurdu. Elektrik faturalarında TRT payı ve Enerji Fonu kesintileri kaldırılacak. Yeni karar sonrası mesken abonelerinin elektrik faturasında yıllık yaklaşık 930 milyon liralık indirim sağlanacak.
9.11.2021 Ekonomi
Enerji fonu ne kadar, enerji fonu TRT payı yüzde kaç? Enerji fonu kesintisi nedir?
Enerji fonu ne kadar, enerji fonu TRT payı yüzde kaç? Enerji fonu kesintisi nedir? TRT payı ve enerji fonu ile ilgili düzenleme yapılacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki dönemde elektrik faturalarındaki TRT payı ile Enerji Fonu kesintilerini kaldırma kararı aldık." ifadelerini kullandı. Söz konusu gelişmenin ardından enerji fonu nedir? Enerji fonu kesintisi ne kadar, enerji fonu TRT payı yüz de kaç? Gibi soruların yanıtı araştırılmaya başlandı.
9.11.2021 Gündem
Elektrik TRT payı ne kadar, yüzde kaç? Elektrik faturalarında TRT payı kalktı mı?
Elektrik TRT payı ne kadar, yüzde kaç? Elektrik faturalarında TRT payı kalktı mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, elektrik faturalarındaki TRT payı ile Enerji Fonu kesintilerini kaldırma kararı aldıklarını bildirdi. Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslenen Erdoğan, toplantıda sağlıktan dışişlerine, enerjiden adalete kadar ülkenin ve milletin pek çok meselesini enine boyuna görüştüklerini, konuştuklarını söyledi. Söz konusu gelişmenin ardından Elektrik faturalarında TRT payı ne kadar? Elektrik faturalarında TRT payı kalktı mı? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Elektrik faturası TRT payı nedir? İşte Elektrik TRT payı...
9.11.2021 Gündem
Bakan Özlü: Sanayicilerden kesilen TRT payını kaldırıyoruz
Bakan Özlü: Sanayicilerden kesilen TRT payını kaldırıyoruz Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Faruk Özlü, Üretim Reform Paketi ile sanayicilerin elektrikteki TRT payının kaldırılacağını söyledi. Söz konusu paket sanayicilerin yükünü azalacağı gibi birçok teşviki de içinde barındırıyor.
10.05.2017 Ekonomi
CHP'den TRT payı kaldırılması için kanun teklifi
CHP'den TRT payı kaldırılması için kanun teklifi Cumhuriyet Halk Partisi, elektrik faturalarından TRT payının kaldırılması için kanun teklifi verdi.
29.09.2021 Gündem
900 milyon liralık TRT payı sanayicileri çarptı
900 milyon liralık TRT payı sanayicileri çarptı Elektrikten alınan TRT payının 900 milyon liraya çıktığından yakınan iş dünyası, oranın düşürülmesini istedi
30.03.2015 Ekonomi
Kayıp-kaçak bedelinden sonra o bedeller de geri alınabilir
Kayıp-kaçak bedelinden sonra o bedeller de geri alınabilir Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kayıp-kaçak parasının elektrik abonelerine iadesine karar verdi...
15.01.2015 Ekonomi
Dünyanın gözü Türkiye'de! Kritik anlaşma imzalanacak!
Dünyanın gözü Türkiye'de! Kritik anlaşma imzalanacak! En büyük küresel buğday tedarikçilerinden olan Rusya ve Ukrayna arasında 24 Şubat’ta Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısı ile başlayan savaş küresel gıda fiyatlarını artırdı ve gıda krizine neden oldu. Savaşın durdurduğu sevkiyatı yeniden başlatabilmek için Türkiye'nin öncülüğünde, bugün, bir anlaşma imzalanacak. Ukrayna ve Rusya taraflarının katılımıyla, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve BM Genel Sekreteri Guterres'in hazır bulunacağı tahıl sevkiyatı anlaşması imzası savaşta bir dönüm noktası olabilir. Peki gemiler Karadeniz'den nasıl geçecek? İşte tüm detaylar...
22.07.2022 Siyaset
Elektrik faturaları ile ilgili son dakika kararı! Kesintiler...
Elektrik faturaları ile ilgili son dakika kararı! Kesintiler... Elektrik faturaları ile ilgili flaş karar! Harekete geçildi. Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Faturalardan yapılan kesintiler ile ilgili adım atılıyor. Güzel haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrası elektrik faturaları ile ilgili açıklamada bulunarak; "Elektrik faturalarındaki TRT payı ile enerji fonu kesintilerini de kaldırma kararı aldık" dedi.
8.11.2021 Gündem
Emeklilik fırsatı! Son gün yarın, bankalar kredi de veriyor...
Emeklilik fırsatı! Son gün yarın, bankalar kredi de veriyor... Borcu olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Yüzde 90'ı siliniyor, son gün 30 Eyül (yarın). Yapılandırma kapsamındaki alacaklar, gecikme cezası ve gecikme zammı yerine Yİ-ÜFE (Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi Değişim Oranı) üzerinden hesaplanıyor. Bu hesaplama üzerinden peşin ödeme yapılırsa gecikme cezası ve gecikme zammının yüzde 90’ı siliniyor. Yok, iki taksitle borç ödenirse, bu sefer Yİ-ÜFE üzerinden hesaplanan ceza ve zammın yüzde 50’si siliniyor. Bundan yararlanmak için de ilk taksitin 30 Kasım’da ödenmesi gerekiyor. Bağ-Kur’lara, daha önce durdurulan hizmet sürelerini canlandırma imkânı tanınıyor ki, bu da erken emeklilik anlamına geliyor.
29.09.2021 Ekonomi
Erken emeklilik hakkı tanınan meslekler! Hangi meslekler erken emekli olur? Erken emeklilik meslekleri listesi
Erken emeklilik hakkı tanınan meslekler! Hangi meslekler erken emekli olur? Erken emeklilik meslekleri listesi Ağır ve yıpratıcı işlerde çalışanlar fiili hizmet süresi zammı ya da bir başka adıyla yıpranma hakkı ile erken emekli olabiliyor. 45 mesleğe erken emeklilik imkanı tanınıyor. Peki, Hangi meslekler erken emekli olur? İşte erken emeklilik meslekleri listesi...
22.07.2020 Çalışma Hayatı
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar...
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar... Efsane dizi Aşkı Memnu tekrar bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Bir döneme damga vuran, yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Aşkı Memnu oyuncuları ve konusuyla konuşulmaya devam ediyor. Peki, Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? Aşkı Memnu'nın final sahnesinde neler oldu? İşte Aşk-ı Memnu'nun hatıralara kazınan bölümleri ve oyuncuları hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem
Üniversitelere uzaktan eğitim olacak mı? YÖK Başkanı Yekta Saraç açıkladı!
Üniversitelere uzaktan eğitim olacak mı? YÖK Başkanı Yekta Saraç açıkladı! Üniversitelere uzaktan eğitim olacak mı? sorusu corona virüsü salgını nedeniyle sıklıkla soruluyordu. Corona virüsü salgının Türkiye’de de görülmesinin ardından bizi dizi önlemler alınmış bu kapsam da üniversitelere 3 hafta ilk, orta ve liselere 1 hafta aranın ardından uzaktan eğitim verilmesi kararlaştırılmıştı. Üniversite öğrencilerinin durumu ise merak ediliyordu. Türkiye’de corona virüsü vaka sayısının 98 kişiye ulaşması sonrası YÖK Başkanı Yekta Saraç bir açıklama yaptı. Peki, Üniversitelere uzaktan eğitim olacak mı?
18.03.2020 Eğitim
Üniversiteler 23 Mart'ta uzaktan eğitime başlayacak
Üniversiteler 23 Mart'ta uzaktan eğitime başlayacak Yükseköğretim Kurulu Başkanı Yekta Saraç, "23 Mart'ta uzaktan eğitim kapasitesine sahip üniversitelerimizde dijital imkanlarla uzaktan öğretim süreci başlayacak." dedi.
18.03.2020 Eğitim
Yıpranma hakkıyla erken emeklilik mümkün! Hangi mesleklerde erken emeklilik var?
Yıpranma hakkıyla erken emeklilik mümkün! Hangi mesleklerde erken emeklilik var? SGK sistemi çalışma koşulları ağır olan kişiler için erken emeklilik hakkı tanıyor. Erken emeklilik hayalleri kuran milyonlarca var. Yıpranma hakkı ile erken emekli nasıl olunur?
4.11.2019 Emekli
Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşandı?
Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşandı? Ahmet Kural kimdir? Başarılı oyunculuğuyla ve beğenilen sinema filmleriyle tanınan Ahmet Kural gündemden düşmüyor. Sıla ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Ahmet Kural, dün Sıla'nın darp sebebiyle şikayetçi olmasından dolayı dikkatleri üzerine topladı. Peki Ahmet Kural kimdir? Sıla ve Ahmet Kural arasında neler yaşandı?
2.11.2018 Gündem
5 milyon TL'lik vurgun yapan sekreter Aysun’un 590 yıl hapsi istendi
5 milyon TL'lik vurgun yapan sekreter Aysun’un 590 yıl hapsi istendi TRT’nin kantin ihalesinden kâr payı dağıtımı vaadiyle aralarında polis, bürokrat ve TRT çalışanlarının bulunduğu 43 kişiyi 5 milyon TL dolandıran sekreter Aysun E. ve ekibine dava açıldı. Savcı, 11 şüpheli için 590’ar yıl hapis istedi
27.03.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Trt Payı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trt payı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.