Transeksüel

Transeksüel

Son dakika transeksüel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan transeksüel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını transeksüel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Transeksüel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan transeksüel gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 transeksüel haberi bulunmuştur. Tüm transeksüel haberleri aşağıda listelenmiştir.
LGBT'nin açılımı nedir?
LGBT'nin açılımı nedir? LGBT her yıl Haziran ayı sonunda yapılan Onur Yürüşü ile gündeme gelmektedir. Onur Yürüyüşüne katılan birçok aktivist, gey topluluğu kullanım şeklinin eksik olan bir tanımlama olduğunu düşünüp, LGBT topluluğu kullanımına geçmiştir.
16.02.2022 Yaşam
ABD'de Demokrat isimlerden İlhan Omar'a destek
ABD'de Demokrat isimlerden İlhan Omar'a destek ABD'de son günlerde antisemitizm tartışmalarıyla gündeme gelen Müslüman Kongre üyesi Ilhan Omar'a, Demokrat Partinin İlerici Meclis Alt Grubu ve partililerden destek mesajları geldi.
13.02.2019 Dünya
İşte ülkede ilk trans spiker!
İşte ülkede ilk trans spiker! Pakistan'ın ilk transeksüel spikeri televizyona çıkarak haber sunmaya başladı. Marvia Malik ülke tarihine geçse de ailesi tarafından reddedilmeye devam ediyor.
27.03.2018 Dünya
Dünyanın emzirebilen ilk transeksüeli!
Dünyanın emzirebilen ilk transeksüeli! ABD'li trans kadın, dünyada ilk defa çocuk emzirmeyi başararak tarihe geçti. Doktorlara göre, çocuğun beslenmesi ve gelişimi tamamen normal.
14.02.2018 Dünya
AYM’den emsallik travesti kararı… Artık müşteri beklemek suç değil!
AYM’den emsallik travesti kararı… Artık müşteri beklemek suç değil! Anayasa Mahkemesi, kamuoyunda travesti olarak bilinen 'transeksüel seks işçileri' için emsallik bir karara imza attı.
29.09.2021 Gündem
Rezalet! Otoparkta toplu bir şekilde...
Rezalet! Otoparkta toplu bir şekilde... Galler'de polis bir otoparkta çok sayıda erkeğin toplu mastürbasyon yaptığını ihbar alınca, bölgedeki LGBT örgütünden yardım istedi. Ancak bölgeye giden kişiler, otoparktaki bir otomobilde sevişen çifti izleyen erkeklerin de heteroseksüel olduğunu söyledi.
23.08.2017 Dünya
"Hande Ataizi'yi yine tokatlarım!"
"Hande Ataizi'yi yine tokatlarım!" 90’ların popüler isimlerinden olan eski manken, şarkıcı ve sunucu Sevda Demirel, 15 yıl önce bir TV programından tokat attığı Hande Ataizi için, "Ondan daha güzelim, ona bin basarım’ dedi ve ekledi: Bugün olsa yine o tokadı atarım.
29.07.2017 Magazin
Son dakika... 'Transeksüeller orduya katılamaz!'
Son dakika... 'Transeksüeller orduya katılamaz!' ABD Başkanı Donald Trump transeksüellerin ABD ordusuna katılamayacağını belirten bir mesajı Twitter hesabından paylaştı. Pentagon'dan açıklama geldi.
26.07.2017 Dünya
Survivor'da şok itiraf! 'O bir transeksüeldir'
Survivor'da şok itiraf! 'O bir transeksüeldir' Kamboçya’da çekilen ‘Survivor’da geçtiğimiz çarşamba günü ada konseyinde şoke eden bir itirafda bulunuldu.
17.04.2017 Televizyon
Belediye Başkanı açıkladı: Transseksüelim
Belediye Başkanı açıkladı: Transseksüelim ABD'de Teksas eyaletindeki New Hope kasabasında 8 ay önce belediye başkanı seçilen Jess Herbst transseksüel olduğunu açıkladı. Herbst ayrıca muhafazakar eğilimleriyle bilinen Teksas'ta transseksüel kimliğini açıklayan ilk kişi oldu.
3.02.2017 Dünya
'Transeksüel birini oynamak istiyorum'
'Transeksüel birini oynamak istiyorum' Emre Saygı’nın Facebook’dan canlı yayınlanan Türkiye'nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ‘Soytarın Özgürlüğü’ adlı kitabını piyasaya çıkartan ünlü oyuncu Nursel Köse oldu.
25.11.2016 Magazin
Kadınken erkek olan mafya babasına infaz!
Kadınken erkek olan mafya babasına infaz! İtalya’da cinsiyet değiştirerek erkek olan mafya lideri Giovanna Arrivoli, Napoli yakınlarındaki bir kırsal bölgede vücudunun yarısı gömülmüş ve başından vurulmuş şekilde ölü olarak bulundu...
16.05.2016 Dünya
Transeksüel mafya liderine infaz
Transeksüel mafya liderine infaz Napoli’de transeksüel mafyasının liderinin cesedi sulama kanalında bulundu. Ülkedeki mafya savaşları yeniden gündeme geldi
17.06.2021 Dünya
Tarihe geçen  ilk transeksüel
Tarihe geçen ilk transeksüel Bu hafta vizyona giren yapımlar arasında dört dalda Oscar adaylığı bulunan The Danish Girl ve merakla beklenen Deadpool ön plana çıkan yapımlar.
12.02.2016 Arşiv
Bu da Oscar’lık!
Bu da Oscar’lık! STEPHaN Hawking’in hayatını oynadığı ‘Her Şeyin Teorisi’ filmi ile 32 yaşında ‘En İyi Aktör’ ödülünü kazanan İngiliz oyuncu Eddie Redmayne iddialı bir rolle karşımızda olacak...
2.09.2015 Magazin
Transseksüele tecavüze 27’şer yıl hapis!
Transseksüele tecavüze 27’şer yıl hapis! izmir'de otomobile zorla bindirdikleri transseksüel M.T.’ye ormanlık alanda tecavüz ettikleri iddiasıyla yargılanan 3 şüpheli 27’şer yıl 6’şar ay hapis cezasına çarptırıldı.
9.07.2015 Yaşam
Ramazanda fuhuş rezaleti
Ramazanda fuhuş rezaleti Bursa'da Ramazan Ayı'nın ilk gününe ve sahur vaktine aldırış etmeyen transeksüel şahıslar, fuhuş pazarlığına girişti.
20.06.2015 Yaşam
‘Transeksüel rolünü kaçırmak istemedim’
‘Transeksüel rolünü kaçırmak istemedim’ 87’inci Oscar Ödül Töreni’nde Stephen Hawking rolüyle ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü kazanan Eddie Redmayne, GQ dergisinin kapak yüzü oldu...
16.03.2015 Magazin
Eurovision'da mutlu son!
Eurovision'da mutlu son! Türkiye yeniden Eurovision Şarkı Yarışması’na katılma kararı aldı. 2016’de yeniden Eurovision’da olacağız.
6.02.2015 Magazin
Ölümü sosyal medyayı salladı
Ölümü sosyal medyayı salladı ANTALYA’daki özel bir hastanede cinsiyet değişikliği ameliyatı olan transeksüel 33 yaşındaki Doğa Asi Çevik, ameliyat sonrası girdiği komada solunum yetmezliği ve enfeksiyon yüzünden öldü...
22.01.2015 Yaşam
İngiliz ordusunda ilk transseksüel subay
İngiliz ordusunda ilk transseksüel subay İngiliz basını, Kraliyet ordusunda görev yapan ilk transseksüel subay Hannah Winterbourne'u konuşuyor...
19.01.2015 Dünya
Jennifer’dan U dönüşü
Jennifer’dan U dönüşü Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez (45) yaz aylarında kendisini transeksüel bir dansçıyla aldatan dansçı sevgilisi Casper Smart’a geri döndü...
8.01.2015 Magazin
Transeksüelin şaşırtan isteği
Transeksüelin şaşırtan isteği Yaklaşık 36 bin lira harcayıp kadın olan Chelsea Attonley'nin şaşırtan isteği; "Kadın olmak zor geldi, ben tekrar erkek olmak istiyorum."
17.12.2014 Dünya
Dostları yalnız bıraktı
Dostları yalnız bıraktı Zerrin Özer, önceki gece 53...
5.11.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Transeksüel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki transeksüel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.