Gazete Vatan Logo

Survivor'da şok itiraf! 'O bir transeksüeldir'

Kamboçya’da çekilen ‘Survivor’da geçtiğimiz çarşamba günü ada konseyinde şoke eden bir itirafda bulunuldu.

Survivor'da şok itiraf! 'O bir transeksüeldir'

CBS’in yayınladığı Kamboçya’da çekilen ‘Survivor’da yayınlanan son bölümde, yarışmacılardan Jeff Varner, bir diğer yarışmacı olan Zeke Smith’in aslında bir transeksüel olduğunu açıkladı.

Milliyet / Cadde yazarı Sina Koloğlu da bu yaşananları 'Bizim 'Survivor'da aynısı olursa...' başlıklı bir yazı ile kaleme aldı.

İşte Koloğlu'nun köşesinde bahsettiği o olay;

CBS’in yayınladığı Kamboçya’da çekilen ‘Survivor’da geçtiğimiz çarşamba günü olay vardı. Yayınlanan bölümde, yarışmacılardan ülkede tanınan eski bir haber spikeri olan Jeff Varner kardeşimiz konsey toplantısında yarışmacılardan birinin maskesini düşürdü. “O aslında bir transeksüeldir” dedi. Bu bölümün 10 ay önce çekildiğini ve transeksüel olduğu söylenen Zeke Smith’in bilgisi dahilinde yayınlandığı belirtildi. Tartışmalar başladı. CBS’in bu bölümü yayınlamaması gerektiğini söyleyenler ve bir transeksüel yarışmacının buraya katılmaya hakkı olduğunu belirtenler karşılıklı demeçler ve bildirilerle gündeme geldi. Smith ise bu vesileyle kendi hayatını anlatma fırsatını yakalamış oldu. Bilmem, bizim ‘Survivor’da olur mu?

Haberin Devamı