Trabzon Maçı

Trabzon Maçı

Son dakika Trabzon maçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Trabzon maçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Trabzon maçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trabzon Maçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trabzon maçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.881 trabzon maçı haberi bulunmuştur. Tüm trabzon maçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Semih Kılıçsoy için transfer kararı! 7 Avrupa devini peşine taktı
Semih Kılıçsoy için transfer kararı! 7 Avrupa devini peşine taktı Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkatleri çeken Semih Kılıçsoy, Avrupa devlerini peşine takmayı başardı. Genç yıldızı sezon başından bu yana takip eden Avrupa devi, transfer için tüm şartları zorlayacak.
7.02.2024 Beşiktaş
Galatasaray'ın son transferi Chelsea'nin Faslı yıldızı Hakim Ziyech oldu! Trabzonspor maçından sonra yapılan şov dünyanın dilinde
Galatasaray'ın son transferi Chelsea'nin Faslı yıldızı Hakim Ziyech oldu! Trabzonspor maçından sonra yapılan şov dünyanın dilinde Transferin hareketli takımlarından Galatasaray, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi için iddialı bir takım kurmanın çalışmalarına devam ederken son transferi Faslı Hakim Ziyech Trabzonspor maçından sonra taraftara tanıtıldı. Chelsea’den 1 yıllığına kiralanan Faslı yıldızın tanıtım şekli dış basında geniş yer buldu. BBC, Trabzon maçı sonrası tribündeki kuleye çıkıp taraftarı selamlayan Faslı futbolcunun adeta orkestra şefliği yaptığını ifade ederken, L’Equipe, “Transfer tribünde resmiyet kazandı” dedi. AS gazetesi de Galatasaray’ın 2-0’lık galibiyeti Hakim Ziyech şovuyla taçlandırdığını yazdı.
21.08.2023 Galatasaray
Mauro Icardi Trabzonspor maçına damgasını vurdu Galatasaray tarihine geçti!
Mauro Icardi Trabzonspor maçına damgasını vurdu Galatasaray tarihine geçti! Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Büyük maçları çok seven Mauro Icardi, Trabzonspor'u yine boş geçmedi. Arjantinli yıldızın ilk golünde Torreira'nın presi ve Kerem'in asisti de dikkat çekti. Burak Yılmaz'dan sonra Galatasaray formasıyla bir ilki başaran Icardi, Sarı-kırmızılı takımın tarihine de geçti. Golcü futbolcu maçın ardından performansıyla ilgili açıklamalar yaptı.
19.08.2023 Galatasaray
Galatasaray Trabzonspor maçı iptal mi? Kar nedeniyle GS Trabzon maçı iptal edilir mi, ertelendi mi?
Galatasaray Trabzonspor maçı iptal mi? Kar nedeniyle GS Trabzon maçı iptal edilir mi, ertelendi mi? Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. 5 Şubat Pazar günü oynanacak maçın iptal olup olmadığı sorgulanıyor. İstanbul'da yoğun kar yağışının beklenmesi taraftarların “Galatasaray Trabzonspor maçı iptal mi?” sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Kar nedeniyle GS Trabzon maçı iptal edilir mi, ertelendi mi?
4.02.2023 Şampiy10
Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman? Trabzonspor Galatasaray derbisi hangi kanalda, saat kaçta? Derbinin hakemi belli oldu!
Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman? Trabzonspor Galatasaray derbisi hangi kanalda, saat kaçta? Derbinin hakemi belli oldu! Süper Lig 4. hafta maçlarıyla devam ediyor. Haftanı maçı Trabzonspor Galatasaray derbisi olacak. Gözler derbiye çevrilirken, Trabzonspor Galatasaray derbisini yönetecek hakem de belli oldu. Peki, Derbi ne zaman? Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman? Trabzonspor Galatasaray derbisi hangi kanalda, saat kaçta? Trabzonspor Galatasaray maçı hakemi kim? İşte Süper Lig Trabzonspor Galatasaray maçı detayları!
25.08.2022 Futbol
Trabzonspor Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Kopenhag maçı kadrosu belli oldu mu?
Trabzonspor Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Kopenhag maçı kadrosu belli oldu mu? Trabzonspor Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Kopenhag ile karşı karşıya geliyor. Bordo mavililer, avantajını sürdürmek, rakibini eleyerek gruplara kalmak için mücadele edecek. Peki, Trabzonspor Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Kopenhag maçı kadrosu belli oldu mu? Trabzonspor Kopenhag maçı canlı yayın izleme bilgileri!
24.08.2022 Futbol
Sami Uğurlu, Nergis Aşkın'a açıkladı! Muleka, Eren Elmalı ve Umut Bozok hakkında flaş açıklama
Sami Uğurlu, Nergis Aşkın'a açıkladı! Muleka, Eren Elmalı ve Umut Bozok hakkında flaş açıklama Kasımpaşa teknik direktörü Sami Uğurlu, adı sık sık dev kulüplerle anılan Umut Bozok, Muleka ve Eren Elmalı hakkında Nergis Aşkın'a çok önemli açıklamalarda bulundu.
24.04.2022 Kasımpaşa Spor
Galatasaray'dan TFF'ye 'derbi ertelensin' başvurusu!
Galatasaray'dan TFF'ye 'derbi ertelensin' başvurusu! UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona ile 0-0 berabere kalan Galatasaray tur için avantajını korudu. Sarı-kırmızılılar rövanş öncesi Süper Lig'de Beşiktaş ile karşılaşacak. Aslan, Türkiye'de yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle maçla ilgili TFF'ye başvuruda bulundu.
11.03.2022 Galatasaray
Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS TS maçı muhtemel 11'leri
Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS TS maçı muhtemel 11'leri Süper Lig'in 23. haftasında heyecan devam ediyor. Galatasaray ve Trabzonspor yılın ilk derbisi için karşı karşıya geliyor. Galatasaray 27 puanla 13. sırada bulunuyor. Trabzonspor ise 51 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. İki ezeli rakip Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşmanın hakemi de belli oldu. Maçı, Atilla Karaoğlan yönetecek. Peki, Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS TS maçı muhtemel 11'leri...
22.01.2022 Gündem
Trabzonspor Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Rizespor maçı muhtemel 11’leri!
Trabzonspor Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Rizespor maçı muhtemel 11’leri! Süper Lig heyecanı devam ediyor. Ligin 11.haftasında Trabzonspor Rizespor ile karşı karşıya geliyor. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, Süper Lig’de liderliğini korumak istiyor. Maç, Medical Park Stadyumu’nda oynanacak. Futbolseverler, Trabzonspor Rizespor maçı saatini ve kanalını araştırıyor. Peki, Trabzonspor Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Rizespor maçı muhtemel 11’leri!
29.10.2021 Gündem
Trabzonspor Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıktı mı? Fenerbahçe Trabzon maçı bilet fiyatları ne kadar?
Trabzonspor Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıktı mı? Fenerbahçe Trabzon maçı bilet fiyatları ne kadar? Trabzonspor Fenerbahçe maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak, çıktı mı? sorusu yanıt buldu. Süper Lig'in 9.haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının bilet fiyatları satışa çıktı. Peki, Fenerbahçe Trabzon maçı bilet fiyatları ne kadar?
8.10.2021 Gündem
Fatih Terim'in aba altından sopa gösterdiği iki futbolcu belli oldu
Fatih Terim'in aba altından sopa gösterdiği iki futbolcu belli oldu Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarından sonra oyuncularını tek tek uyaran Fatih Terim; Taylan Antalyalı ve Mostafa Mohamed'e ayrı bir parantez açtı.
15.09.2021 Galatasaray
Molde Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kadrolar belli oldu!
Molde Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kadrolar belli oldu! UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Trabzonspor, Molde ile karşı karşıya gelecek. Norveç ekibi Molde ile rövanş maçına çıkacak olan bordo mavililer, hazırlıklarını tamamladı. Molde Trabzonspor maçını Macar hakem Adam Farkas'ın yönetecek. Futbolseverler, Molde - Trabzonspor maçının kadrosunu ve maç ile ilgili bilgileri merak ediyor. Peki, Molde Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Molde Trabzonspor maçı ile ilgili detaylar...
12.08.2021 Gündem
Trabzonspor Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Trabzonspor Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor 3. hazırlıklık maçında Başakşehir ile mücadele edecek. Futbolseverler, Trabzonspor-Başakşehir maçının detaylarını araştırıyor. Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oyananacak maçında yeni transferler merak ediliyor. Peki, Trabzonspor Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Başakşehir maçı ile ilgili detaylar...
24.07.2021 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
24.04.2021 İddaa
Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler
Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler Süper Lig'de 22. haftanın en önemli karşılaşması Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak. Beşiktaş, Süper Lig'te liderliğini korumak istiyor. Trabzonspor ise Vodafonepark'ta galibiyeti arayacak. Peki, Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? işte Beşiktaş Trabzonspor maçı saati, kanalı ve muhtemel 11'leri
31.01.2021 Gündem
Galatasaray'da Diagne kadroya alınmadı skandala imza attı!
Galatasaray'da Diagne kadroya alınmadı skandala imza attı! Galatasaray'ın golcüsü Diagne’nin eşinin çarşamba günü yapılan Covid-19 testleri pozitif çıktı. Tecrübeli oyuncunun iki testi de negatif çıkmasına karşın, teknik heyet tedbir amaçlı olarak futbolcusunu antrenmana çıkarmadı ve Trabzon maçı kadrosuna almadı. Buna karşın alışverişe çıkan Diagne sarı kırmızılı camianın tepkisini çekti.
26.12.2020 Galatasaray
Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Trabzonspor karşılaşmasını Cüneyt Çakır yönetecek. Sarı-lacivertliler hazırlıklarını sürdürüyor. Fenerbahçe uzun aranın ardından localarda da olsa taraftarıyla buluşacak. Peki, Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte FB TS maçı ile ilgili detaylı bilgiler...
21.10.2020 Gündem
Fatih Terim: Marcao ve Falcao'yu istiyorum!
Fatih Terim: Marcao ve Falcao'yu istiyorum! Trabzon maçı öncesi sakat ve cezalılar nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Terim, sağlık ekibinden Falcao ile Marcao’nun kritik mücadeleye mutlaka yetiştirilmesini istedi. Fatih hoca ayrıca Kolombiyalı golcüyle özel bir görüşme yapacak.
1.07.2020 Galatasaray
Fenerbahçe Trabzon kupa maçı ne zaman, belli oldu mu? Süper Lig bu hafta sonu başlıyor!
Fenerbahçe Trabzon kupa maçı ne zaman, belli oldu mu? Süper Lig bu hafta sonu başlıyor! Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman? sorusu, corona virüsü nedeniyle ara verilen Süper Lig’in başlamasıyla araştırılıyor. 11 Mart tarihinde ilk vakanın resmi olarak açıklanmasının ardından Süper Lig'in 26. hafta maçları seyircisiz oynanmış, ardından TFF 19 Mart'ta yaptığı açıklamayla Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig karşılaşmalarının ileri bir tarihe ertelendiğini duyurmuştu. Süper Lig 26. haftada verilen uzun bir aranın ardından başlıyor. Corona virüsü nedeniyle hasret kalınan futbol hakkında da araştırmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.
11.06.2020 Gündem
"Hala vizyon bekliyoruz"
"Hala vizyon bekliyoruz" Fanatik gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, köşesinde çok çarpıcı ifadelere yer verdi.
3.03.2020 Futbol
Fenerbahçe - Kırklarelispor maçı erteleniyor mu? Trabzon'dan dönemediler...
Fenerbahçe - Kırklarelispor maçı erteleniyor mu? Trabzon'dan dönemediler... Kırklarelispor, Fenerbahçe ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçı öncesi Hekimoğlu Trabzon maçı için gittiği Trabzon'dan dönemedi.
10.02.2020 Futbol
Burak Yılmaz'dan rötar
Burak Yılmaz'dan rötar Hücumda sıkıntı yaşayan Beşiktaş’ta Burak Yılmaz’ın, Başakşehir karşısında formasına kavuşacağı düşünülüyordu. Ancak yıldız forvetin ağrılarının devam ettiği ve bu yüzden dönüşünün bir sonraki hafta oynanacak Trabzon maçı olacağı öğrenildi.
20.09.2019 Futbol
G.Saray-Trabzon maçı sonrası Başakşehir'den hakem açıklaması!
G.Saray-Trabzon maçı sonrası Başakşehir'den hakem açıklaması! Medipol Başakşehir'den yapılan açıklamada, "Başakşehir Futbol Kulübünün kollandığına dair yanlı propagandaların ne kadar asılsız olduğunu son 24 saat içinde tüm kamuoyu görmüştür." denildi.
11.02.2019 Başakşehir
Abdullah Avcı: "İşime gelmiyor"
Abdullah Avcı: "İşime gelmiyor" Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, A Spor'da yayınlanan "Gündem Özel" programında açıklamalarda bulundu.
28.12.2018 Başakşehir

Benzer Haber Etiketleri

Trabzon Maçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trabzon maçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.