Gazete Vatan Logo

Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS TS maçı muhtemel 11'leri

Süper Lig'in 23. haftasında heyecan devam ediyor. Galatasaray ve Trabzonspor yılın ilk derbisi için karşı karşıya geliyor. Galatasaray 27 puanla 13. sırada bulunuyor. Trabzonspor ise 51 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. İki ezeli rakip Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşmanın hakemi de belli oldu. Maçı, Atilla Karaoğlan yönetecek. Peki, Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS TS maçı muhtemel 11'leri...

Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS TS maçı muhtemel 11'leri

Galatasaray ve Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında karşı karşıya gelecek. Galatasaray Trabzonspor, oynanacak maç ile tarihlerinde 133. kez rakip olacak. Maçın hakemi de belli oldu. Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Peki, Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS TS maçı muhtemel 11'leri...

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray Trabzonspor maçı 23 Ocak akşamı saat 19:00'de başlayacak ve mücadele beIN Sports HD1'den canlı yayınlanacak.

GALATASARAY TRABZONSPOR MUHTEMEL 11'LERİ

Galatasaray: İsmail, Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu, Morutan, Feghouli, Halil.

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar Ie, Vitor Hugo, Peres, Hamsik, Berat, Bakasetas, Yusuf Erdoğan, Nwakaeme, Corneilus.

133. RANDEVU

Galatasaray ile Trabzonspor, bugüne kadar Süper Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel müsabakalar olmak üzere toplam 132 kez mücadele etti. Söz konusu maçlarda sarı-kırmızılılar 59 kez sahadan galip ayrılırken, bordo-mavililer ise 43 defa rakibini mağlup etti. 30 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Geride kalan karşılaşmalarda Aslan 173, Karadeniz ekibi ise 149 kez rakip fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı

Ligin ilk yarısında Trabzon’da oynanan mücadele 2-2 berabere sona erdi.

İki takım arasında Süper Lig’de oynanan 97 karşılaşmada Galatasaray 42 defa 3 puan sevinci yaşarken, Trabzonspor da 31 kez sahadan galip ayrıldı. 24 maçta ise kazanan çıkmadı. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 126, bordo-mavililer ise 112 gol attı.