Gazete Vatan Logo
Futbol Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman? Trabzonspor Galatasaray derbisi hangi kanalda, saat kaçta? Derbinin hakemi belli oldu!

Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman? Trabzonspor Galatasaray derbisi hangi kanalda, saat kaçta? Derbinin hakemi belli oldu!

Süper Lig 4. hafta maçlarıyla devam ediyor. Haftanı maçı Trabzonspor Galatasaray derbisi olacak. Gözler derbiye çevrilirken, Trabzonspor Galatasaray derbisini yönetecek hakem de belli oldu. Peki, Derbi ne zaman? Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman? Trabzonspor Galatasaray derbisi hangi kanalda, saat kaçta? Trabzonspor Galatasaray maçı hakemi kim? İşte Süper Lig Trabzonspor Galatasaray maçı detayları!

Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman? Trabzonspor Galatasaray derbisi hangi kanalda, saat kaçta? Derbinin hakemi belli oldu!

Süper Lig heyecanı sürüyor! Gözler 4. Hafta maçlarına çevrildi. Bu haftanın en önemli karşılaşması Trabzonspor Galatasaray derbisi. Derbi için nefesler tutulurken futbolseverler, Trabzonspor Galatasaray maçı ile ilgili detayları merak ediliyor. Trabzonspor Galatasaray derbisini yönetecek hakem belli oldu. Peki, Derbi ne zaman? Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman? Trabzonspor Galatasaray derbisi hangi kanalda, saat kaçta? Trabzonspor Galatasaray maçı hakemi kim? İşte Süper Lig Trabzonspor Galatasaray maçı detayları!

TRABZONSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 4. haftası büyük derbiye sahne olacak. Trabzonspor Galatasaray maçının detayları netleşmeye başladı. Trabzonspor - Galatasaray maçı 28 Ağustos Pazar günü saat 21:45'te beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.

TRABZONSPOR GALATASARAY MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig'in 4. haftasında oynanacak karşılaşmaların hakemleri açıklandı. Haftanın maçı olan Trabzonspor - Galatasaray derbisini ise Ali Palabıyık yönetecek. Geçen sezon Trabzon'da oynanan maçı da Palabıyık yönetmiş ve karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlanmıştı.

Haberin Devamı