Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman? Trabzonspor Galatasaray derbisi hangi kanalda, saat kaçta? Derbinin hakemi belli oldu!
Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman? Trabzonspor Galatasaray derbisi hangi kanalda, saat kaçta? Derbinin hakemi belli oldu! Süper Lig 4. hafta maçlarıyla devam ediyor. Haftanı maçı Trabzonspor Galatasaray derbisi olacak. Gözler derbiye çevrilirken, Trabzonspor Galatasaray derbisini yönetecek hakem de belli oldu. Peki, Derbi ne zaman? Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman? Trabzonspor Galatasaray derbisi hangi kanalda, saat kaçta? Trabzonspor Galatasaray maçı hakemi kim? İşte Süper Lig Trabzonspor Galatasaray maçı detayları!
25.08.2022 Futbol
Trabzonspor-Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık oldu!
Trabzonspor-Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık oldu! Süper Lig'in ilk dev maçı 4'üncü haftasında Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak. Dev karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık olarak belirlendi.
25.08.2022 Trabzonspor
Trabzonspor Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte TS GS maçı kanalı ve hakemi!
Trabzonspor Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte TS GS maçı kanalı ve hakemi! Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Dev karşılaşma için nefesler tutuldu. Galatasaray ile Trabzonspor, Süper Lig'de Trabzon'da oynayacakları mücadele ile 130. kez bir birlerine rakip olacaklar. Hem Trabzonspor hem de Galatasaray'ın mutlak galibiyet için sahaya çıkacağı karşılama öncesi futbolseverler maç ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, TS GS maçı ne zaman? Trabzonspor Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte TS GS maçı kanalı ve hakemi!
26.12.2020 Gündem