Gazete Vatan Logo

Molde Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kadrolar belli oldu!

UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Trabzonspor, Molde ile karşı karşıya gelecek. Norveç ekibi Molde ile rövanş maçına çıkacak olan bordo mavililer, hazırlıklarını tamamladı. Molde Trabzonspor maçını Macar hakem Adam Farkas'ın yönetecek. Futbolseverler, Molde - Trabzonspor maçının kadrosunu ve maç ile ilgili bilgileri merak ediyor. Peki, Molde Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Molde Trabzonspor maçı ile ilgili detaylar...

Molde Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kadrolar belli oldu!

UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu Molde Trabzonspor maçına sahne olacak. Trabzonspor Molde rövanş maçı futbolseverlerin gündeminde... Molde - Trabzonspor maçının kadrosu ve maçın detayları merak ediliyor. Peki, Molde Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Molde Trabzonspor maçı ile ilgili detaylar...

MOLDE TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında sahasında Norveç'in Molde takımıyla 3-3 berabere kalan Trabzonspor'un rövanş müsabakası, 12 Ağustos Perşembe günü (bugün) Norveç'in Molde kentinde yapılacak.

Saat 19.00'da başlayacak olan mücadeleyi Macar hakem Adam Farkas yönetecek.

Müsabakada Farkas'ın yardımcılıklarını Balazs Szert ile Balazs Szalai yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Ferenc Karako üstlenecek.

MOLDE TRABZONSPOR MAÇI KADROSU

Bordo-mavililer, Trabzon Havalimanı'ndan özel uçakla Norveç'e hareket etti.

Trabzonspor kafilesinde, Abdulkadir Parmak, Anastasios Bakasetas, Anders Trondsen, Anthony Nnaduzor Nwakaeme, Arda Akbulut, Atakan Gündüz, Berat Ayberk Özdemir, Bruno Da Silva Peres, Edgar Miguel Le, Erce Kardeşler, Faruk Can Genç, Hüseyin Türkmen, İsmail Köybaşı, Jorge Djaniny Tavares Semedo, Kouassı Gervaıs Yao, Marek Hamsik, Murat Cem Akpınar, Serkan Asan, Uğurcan Çakır, Vitor Hugo Franchescoli De Souza, Yunus Mallı ve Yusuf Sarı yer aldı.

Haberin Devamı

ulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve bazı yöneticiler de kafileye eşlik etti.

Sakatlıkları bulunan Dorukhan, Koita ve Abdulkadir Ömür ise kadroda yer almadı.

TRABZONSPOR MUHTEMEL İLK 11'İ

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Edgar Ie, Vitor Hugo, Bruno Peres, Bakasetas, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Gervinho, Djaniny, Nwakaeme.