Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur

Son dakika Tottenham Hotspur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tottenham Hotspur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tottenham Hotspur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tottenham Hotspur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tottenham hotspur gelişmeleri de dahil olmak üzere 358 tottenham hotspur haberi bulunmuştur. Tüm tottenham hotspur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayern Münih'ten Harry Kane için inanılmaz transfer teklifi!
Bayern Münih'ten Harry Kane için inanılmaz transfer teklifi! Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, Sadio Mane'nin Al Nassr'a transfer olmasından sonra oluşan boşluğu, İngiliz temsilcisi Tottenham'ın yıldız ismi Harry Kane ile doldurmak istiyor. Alman devi, yıldız futbolcu için inanılmaz bir teklifte bulunacağı öğrenildi.
9.08.2023 Almanya
Sevilla FC hangi ligde, hangi ülkenin takımı? Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa ligi rakibi Sevilla’nın kaç kupası var?
Sevilla FC hangi ligde, hangi ülkenin takımı? Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa ligi rakibi Sevilla’nın kaç kupası var? UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kura çekimine temsilcimiz Fenerbahçe de seri başı olarak katıldı. Fenerbahçe'nin rakibi Sevilla oldu. Peki, Sevilla FC hangi ligde, hangi ülkenin takımı? Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa ligi rakibi Sevilla’nın kaç kupası var? 
24.02.2023 Şampiy10
Cristiano Ronaldo, profesyonel futbol tarihinin en golcü oyuncusu oldu
Cristiano Ronaldo, profesyonel futbol tarihinin en golcü oyuncusu oldu Manchester Unitedın Tottenhamı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada hat-trick yapmayı başaran ve kariyerinin 807nci golünü kaydeden Cristiano Ronaldo, profesyonel futbol tarihinin en çok gol atan ismi oldu.
12.03.2022 İngiltere
Galatasaray, dünya yıldızı için hamlesini yaptı! Premier Lig devi de karşısında
Galatasaray, dünya yıldızı için hamlesini yaptı! Premier Lig devi de karşısında La Tercera'nın haberine göre Galatasaray ve Premier Lig devi Tottenham Hotspur, Inter ile sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncuya teklif yaptı. İtalyan ekibinden ayrılması kesinleşen orta alan oyuncusunun karar vermek için sezonun bitmesini bekleyeceği vurgulandı
10.03.2022 Galatasaray
Larin için Everton, Tottenham ve West Ham...
Larin için Everton, Tottenham ve West Ham... Beşiktaş'ı henüz kontrat yenileyemediği Cyle Larin için Everton, Tottenham ve West Ham devrede.
29.10.2021 Beşiktaş
Tanganga kimdir? Galatasaray’ın yeni transferi Japhet Tanganga kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı?
Tanganga kimdir? Galatasaray’ın yeni transferi Japhet Tanganga kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı? Galatasaray Japhet Tanganga'yı kadrosuna kattı. 22 yaşındaki oyuncu, Tottenham'dan 1 yıllığına kiralandı. Peki Tanganga kimdir, nereli? Japhep Tanganga hangi takımda oynadı?
5.08.2021 Gündem
İşte Mert Müldür'e talip olan dev takım
İşte Mert Müldür'e talip olan dev takım Geçtiğimiz sezon Sassuolo'da 29 maçta forma giyen Mert Müldür için West Ham ve Tottenham devreye girdi.
13.07.2021 İtalya
Fenerbahçe, Steven Caulker transferini resmen açıkladı
Fenerbahçe, Steven Caulker transferini resmen açıkladı Fenerbahçe Kulübü Steven Caulker ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
30.06.2021 Futbol
UEFA o 9 dev kulübe cezayı kesti! 100 milyon euro...
UEFA o 9 dev kulübe cezayı kesti! 100 milyon euro... UEFA, Avrupa Süper Ligi kurmak isteyen 9 kulübe ceza yağdırdı. Futbolun patronu 12 kulüpten 9'unun UEFA kulüp müsabakaları gelirinin %5ine el koydu.
7.05.2021 Futbol
Mustafa Cengiz'den flaş Avrupa Süper Ligi açıklaması
Mustafa Cengiz'den flaş Avrupa Süper Ligi açıklaması Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz Avrupa Süper Ligi için "Tabii ki camianın izni ve onayı olmadan karar veremeyiz" ifadelerini kullandı.
19.04.2021 Galatasaray
Avrupa süper ligi nedir? Ligde hangi takımlar var, format nasıl olacak? Avrupa süper ligi projesi
Avrupa süper ligi nedir? Ligde hangi takımlar var, format nasıl olacak? Avrupa süper ligi projesi Avrupa'nın en güçlü futbol kulüplerinden on iki tanesi UEFA'dan ayrılıkçı bir kararla Avrupa Süper Ligi'ni kurduklarını ortak bildiriyle duyurdu. İngiltere, İspanya ve İtalya'dan 12 kulübün "Avrupa Süper Ligi" adıyla yeni bir turnuva düzenlenmesi konusunda anlaşmaya vardı. Futbol dünyası yeni bir organizasyona hazırlanıyor. 12 kulübün öncülüğünü yaptığı Avrupa Süper Ligi nedir? Avrupa Süper Ligi'ne hangi takımlar katılacak, format nasıl olacak?
19.04.2021 Gündem
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar'
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar' Manchester United'ın efsane futbolcularından Rio Ferdinand, Alex Ferguson, Gary Neville gibi isimler Avrupa Süper Ligi oluşumuna sert tepki gösterdiler.
19.04.2021 Şampiyonlar Ligi
Avrupa'da futbola tarihi darbe! 12 kulüp kendi ligini kurdu
Avrupa'da futbola tarihi darbe! 12 kulüp kendi ligini kurdu Avrupa'nın en büyük 12 kulübünün UEFA'ya resti bomba etkisi yarattı. Futbolda yaşanan kriz sonrası Avrupa Süper Ligi kuruldu.
19.04.2021 Şampiyonlar Ligi
Nacer Chadli kimdir? Nacer Chadli hangi mevkide oynuyor?
Nacer Chadli kimdir? Nacer Chadli hangi mevkide oynuyor? Medipol Başakşehir, Fas asıllı Belçikalı sol kanat oyuncusu Nacer Chadli’yi 2 yıllığına renklerine bağladı. Nacer Chadli kimdir?
10.09.2020 Gündem
İngiliz devi Altay Bayındır için Kadıköy'e geliyor!
İngiliz devi Altay Bayındır için Kadıköy'e geliyor! İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur, Fenerbahçe'nin 21 yaşındaki kalecisi Altay Bayındır'ı transfer etmek için görüşmelere başlıyor...
15.02.2020 Fenerbahçe
Cengiz Ünder'e bir transfer teklifi daha
Cengiz Ünder'e bir transfer teklifi daha Tottenham Hotspur'un ardından Milan da milli yıldız Cengiz Ünder'i transfer etmek için çalışmalara başladı.
7.02.2020 Futbol
Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı yayınlanacak mı, saat kaçta, hangi kanalda?
Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı yayınlanacak mı, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2019-2020 sezonu grupları belli oluyor. Temsilcimiz Galatasaray'ın 4. torbadan katılacağı grup kuraları bugün çekilecek. Finalin Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağı Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı yayınlanacak mı? Kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...
29.08.2019 Galatasaray
3 büyüklerin hazırlık maçları ve Audi Cup D-Smart'ta
3 büyüklerin hazırlık maçları ve Audi Cup D-Smart'ta Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın sezon öncesi hazırlık maçları D-Smart'ta futbolseverlerle buluşacak.
20.07.2019 Galatasaray
Peter Crouch futbolu bıraktı
Peter Crouch futbolu bıraktı İngiliz futbolcu Peter Crouch, aktif futbol hayatını noktaladığını açıkladı.
12.07.2019 İngiltere
Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'da!
Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'da! Beşiktaş,son olarak Hamburg'da forma giyen Lewis Holtby'yi İstanbul'a getirdi.
9.07.2019 Beşiktaş
Chelsea'den rekorlu kupa! UEFA Avrupa Ligi'nde bir ilk...
Chelsea'den rekorlu kupa! UEFA Avrupa Ligi'nde bir ilk... UEFA Avrupa Ligi'ni müzesine götüren İngiltere temsilcisi Chelsea, turnuva boyunca maç kaybetmeden mutlu sona ulaşan ilk takım oldu.
30.05.2019 İngiltere
Şampiyonlar Ligi finalini Skomina yönetecek
Şampiyonlar Ligi finalini Skomina yönetecek UEFA Şampiyonlar Ligi finalini Sloven hakem Damir Skomina yönetecek.
14.05.2019 Şampiyonlar Ligi
İngiltere’de ayın teknik direktörü Guardiola
İngiltere’de ayın teknik direktörü Guardiola İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City’yi çalıştıran Pep Guardiola, ayın teknik direktörü ödülüne layık görüldü.
7.05.2019 İngiltere
Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı
Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı yarın başlıyor.
29.04.2019 Şampiyonlar Ligi
Chelsea sahasında farklı kazandı
Chelsea sahasında farklı kazandı İngiltere Premier Lig'in 25. haftasında oynanan maçta Chelsea sahasında Huddersfield Town'ı 5-0 yendi.
2.02.2019 İngiltere

Benzer Haber Etiketleri

Tottenham Hotspur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tottenham hotspur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.