Gazete Vatan Logo
Almanya Bayern Münih'ten Harry Kane için inanılmaz transfer teklifi!

Bayern Münih'ten Harry Kane için inanılmaz transfer teklifi!

Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, Sadio Mane'nin Al Nassr'a transfer olmasından sonra oluşan boşluğu, İngiliz temsilcisi Tottenham'ın yıldız ismi Harry Kane ile doldurmak istiyor. Alman devi, yıldız futbolcu için inanılmaz bir teklifte bulunacağı öğrenildi.

Bayern Münih'ten Harry Kane için inanılmaz transfer teklifi!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın yıldız futbolcusu Harry Kane için transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Avrupa'nın dev kulüpleri tecrübeli futbolcu için devreye girerken, son hamle Alman devi Bayern Münih'ten oldu. Bavyera ekibinin Kane için inanılmaz bir teklifte bulunacağı öğrenildi.

GERİDE KALAN SEZON DİKKAT ÇEKTİ

Geçen sezon Tottenham formasıyla toplam 49 resmi maça çıkan Harry Kane, gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Yıldız futbolcu, söz konusu maçlarda 32 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 5 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

YENİ SÖZLEŞME TEKLİFİ

Tottenham kulübü yetkilileri, Harry Kane'i takımda tutmak için yoğun mesai harcıyor. İngiliz ekibi, sözleşmesindeki son yıla girecek olan yıldız futbolcu için yeni kontrat sunmaya hazırlanıyor.

TEKNİK DİREKTÖRDEN NET CEVAP

Pazar günü oynanan Shakhtar Donetsk - Tottenham Hotspur hazırlık karşılaşmasının sonrasında konuşan Tottenham Hotspur Teknik Direktörü Ange Postecoglou, Harry Kane transferi için net konuştu.

Haberin Devamı

Kane'in performansından övgüler ile bahseden Postecoglou, açıklamasında ' Bugün gördünüz ki Harry Kane kulübe tamamen bağlı. Bir şey değişmezse bu yolda devam edeceğiz. Transfer penceresinde bir son tarih olduğunun farkındayız.' dedi.

ALMAN DEVİNDEN İNANILMAZ TEKLİF

Sky Sports'un haberine göre Sadio Mane'nin Al Nassr'a transfer olmasından sonra oluşan boşluğu kapatmak için çalışmalarına devam eden Bayern Münih, Tottenham'ın yıldız futbolcusu Harry Kane'i takibe aldı. İngiliz temsilcisi, 30 yaşındaki futbolcu için 94 milyon 600 bin sterlinlik transfer teklifi yapmaya hazırlandığı öğrenildi.