Tosfed

Tosfed

Son dakika TOSFED haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TOSFED ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TOSFED haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tosfed

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tosfed gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 tosfed haberi bulunmuştur. Tüm tosfed haberleri aşağıda listelenmiştir.
Formula 1 pistine ne olacak? Sporcular kendi tesislerine giremiyor
Formula 1 pistine ne olacak? Sporcular kendi tesislerine giremiyor Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), başta Formula 1 (F1) olmak üzere otomobil sporları için inşa edilen İstanbul Park’ın kapılarının Türk sporuna ve otomobil sporlarına, ilaveten farklı spor branşlarındaki sporculara açılması için harekete geçti. Pistin amacı doğrultusunda kullanılmadığını, otomobil sporcularının pisti kullanamadığını, burada yarışamadığını ifade eden TOSFED, bünyesindeki profesyonel yönetim kadroları ile tesisin yönetimine de aday olduğunu açıklıyor.
29.09.2023 Yaşam
TransAnatolia için geri sayım başladı!
TransAnatolia için geri sayım başladı! TransAnatolia 12.yılında 2.500 km’lik rotasıyla 20 Ağustos’ta Hatay’dan start alacak, 27 Ağustos’ta Eskişehir’de sona erecek.
8.08.2022 Otomobil
Cam tavan arabada güzel
Cam tavan arabada güzel Toplumsal cinsiyete dayalı yargılara ve kadınların potansiyeline ulaşmasının önündeki her türlü görülmez engele dikkat çeken Otokoç, “Cam Tavan Arabada Güzel” farkındalık projesini başlattı.
16.03.2022 Otomobil
Bodrum, ralli ile yaza start verecek!
Bodrum, ralli ile yaza start verecek! Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda heyecan, 15-17 Nisan tarihlerinde Bodrum Rallisi ile Muğla, Bodrum'da başlayacak.
16.03.2022 Otomobil
Bakan Varank: Türkiye 30 milyar dolarlık otomotiv ihracatı yapabilen bir ülke
Bakan Varank: Türkiye 30 milyar dolarlık otomotiv ihracatı yapabilen bir ülke Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Otomotiv sanayinde hâlihazırda ciddi bir kapasiteye sahibiz. Türkiye 30 milyar dolarlık otomotiv ihracatı yapabilen Avrupa’nın üreticilerinden bir tanesi" dedi.
22.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Off-Road Şampiyonu Kahramanmaraş'ta belli oluyor
Off-Road Şampiyonu Kahramanmaraş'ta belli oluyor Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen PETLAS 2021 Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın 6'ıncı ve son ayağı, 11-12 Aralık tarihlerinde Kahramanmaraş'ta düzenlenecek.
10.12.2021 Otomobil
Yarış heyecanı Bolu Dağları'nda!
Yarış heyecanı Bolu Dağları'nda! Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen 2021 Baja Kupası'nın üçüncü yarışı, 3-5 Aralık tarihlerinde Bolu'da gerçekleştirilecek.
30.11.2021 Otomobil
Formula 1'de kazanan  Bottas oldu! Hamilton' a büyük şok...
Formula 1'de kazanan Bottas oldu! Hamilton' a büyük şok... Formula 1 Türkiye Grand Prix'si nefes kesti. İstanbul Park'taki mücadeleye ilk cepte başlayan Mercedes takımının pilotu Valtteri Bottas birinci oldu. İkinci sırayı Red Bull'dan Max Verstappen alırken, yine Red Bull Racing'ten Sergio Perez üçüncü oldu. Bu sonuçla Max Verstappen genel klasmanda zirveye yükseldi. Geçen yılın şampiyonu Hamilton ise kürsüye çıkamadı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Lise öğrencilerinin elektrikli araçları yarış pistinin 'enerjisini' yükseltti
Lise öğrencilerinin elektrikli araçları yarış pistinin 'enerjisini' yükseltti TEKNOFEST kapsamında düzenlenen "Liseler Arası Elektrikli Araç Yarışları"na 36 takım katılırken geliştirilen araçların, üretildikleri malzemeden dayanıklılıklarına, aldıkları mesafenin süresinden ucuzluğuna kadar özellikleri dikkati çekti.
5.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Efficiency Challenge yarışlarının finaline Bakan Varank start verdi
Efficiency Challenge yarışlarının finaline Bakan Varank start verdi Bakan Varank, 17'nci Efficiency Challenge Elektrikli Araç ve 1. Liseler Arası Elektrikli Araç yarışlarında öğrencilerin yaptığı araçları inceledi. Sonrasında yarışmaya bayrak sallayarak start veren Varank, bazı araçları da kullandı.
5.09.2021 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST’te elektrikli araç yarışları rekabete sahne oldu!
TEKNOFEST’te elektrikli araç yarışları rekabete sahne oldu! TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında TÜBİTAK tarafından bu yıl 17'ncisi organize edilen Efficiency Challenge (EC) Elektrikli Araç ve ilk kez yapılan Liseler Arası Elektrikli Araç yarışlarının son gününde öğrenciler geliştirdikleri arabalarla kıyasıya rekabet etti.
5.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni lastikle Everest tırmanışı
Yeni lastikle Everest tırmanışı Pirelli, Cinturato All Season SF2 lastikleri ile dünyada bir ilke imza atarak, standart bir otomobil ile 8.848 metrelik ‘Everesting’ tırmanışı yaptı.
7.06.2021 Otomobil
Mustafa Üstündağ: Asıl biz darp edildik
Mustafa Üstündağ: Asıl biz darp edildik Bodrum’da yapılan TOSFED Ralli Kupası töreninde çıkan silahlı kavgaya karıştığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve denetimli serbestlikle salıverilen Mustafa Üstündağ, olayla ilgili basın açıklaması yaptı.
20.04.2021 Magazin
Bodrum'da silahlı kavgaya karışmıştı! Mustafa Üstündağ ilk kez konuştu
Bodrum'da silahlı kavgaya karışmıştı! Mustafa Üstündağ ilk kez konuştu Oyuncu Mustafa Üstündağ, Muğla'nın Bodrum ilçesinde Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Ralli Kupası töreninde silahlı kavgaya karışmıştı. Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Mustafa Üstündağ ilk kez konuştu.
15.04.2021 Magazin
Mustafa Üstündağ'dan şoke eden hareket!
Mustafa Üstündağ'dan şoke eden hareket! Muğla'nın Bodrum ilçesinde, TOSFED Rallisi Kupa törenine oyuncu Mustafa Üstündağ'ın da karıştığı silahlı kavga gölge düşürdü. 1 kişinin yaralandığı kavga ile ilgili aralarında sanatçı Üstündağ'ın da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.
12.04.2021 Magazin
Ralli Bodrum’a geri dönüyor!
Ralli Bodrum’a geri dönüyor! Rally Bodrum, 27 yıl aradan sonra Bodrum yarımadasında gerçekleştirilecek ilk ralli olacak.
4.04.2021 Otomobil
Genç yarışçılara akademi kuruyor!
Genç yarışçılara akademi kuruyor! Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) genç sporcuların yetişmesi ve gelişmesi amacıyla, 2021 sezonu için planlanan projeleri açıkladı.
4.02.2021 Otomobil
Dünya ralli şampiyonası bu hafta Marmaris'te
Dünya ralli şampiyonası bu hafta Marmaris'te Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Himayelerine alınan, 2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası 5.yarışı Türkiye Rallisi, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından 19 ülkeden 130 sporcu ve 65 otomobilin katılımıyla 18-20 Eylül tarihleri arasında düzenleniyor.
14.09.2020 Otomobil
Dünya Ralli Şampiyonası ne zaman? Türkiye Rallisi nerede yapılacak?
Dünya Ralli Şampiyonası ne zaman? Türkiye Rallisi nerede yapılacak? 2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası 5.yarışı Türkiye Rallisi, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenecek. Peki, Dünya Ralli Şampiyonası ne zaman, nerede yapılacak? Türkiye Rallisi nerede yapılacak? 2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası tarihi...
3.08.2020 Gündem
Ralliciler eylülde Marmaris’te kapışacak
Ralliciler eylülde Marmaris’te kapışacak Bu yıl Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Himayesine alınan, 2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası 5.yarışı Türkiye Rallisi, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından 18-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek.
31.07.2020 Otomobil
TOSFED otomobil yarışlarını evlere taşıyor
TOSFED otomobil yarışlarını evlere taşıyor Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) 7’den 77’ye herkese açık olan TOSFED Dijital Şampiyonası projesini duyurdu.
24.04.2020 Otomobil
Pistte ikinci ayak Körfez’de
Pistte ikinci ayak Körfez’de 2019 Türkiye Pist Şampiyonası 2. ayak yarışları, 27-28 Temmuz 2019 tarihlerinde Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde organize edilecek.
24.07.2019 Otomobil
Ayhancan Güven, Hockenheim'e çıkıyor!
Ayhancan Güven, Hockenheim'e çıkıyor! T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Pierre Martinet desteğinde mücadele eden 21 yaşındaki milli sporcumuz Ayhancan Güven, Porsche Mobil1 Supercup 5. ayağı için 27-28 Temmuz tarihlerinde Almanya Hockenheim pistinde mücadele edecek.
22.07.2019 Otomobil
Podyumu gençler domine etti!
Podyumu gençler domine etti! 2019 Türkiye Karting Şampiyonası'nın 4.ayak yarışları, 22 Haziran Cumartesi günü Tuzla Karting Park’ta düzenlendi.
24.06.2019 Otomobil
Pist sezonu Körfez'de açılıyor
Pist sezonu Körfez'de açılıyor 2019 Türkiye Pist Şampiyonası ilk yarışları, 21-22 Haziran tarihlerinde Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü tarafından TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde organize ediliyor.
19.06.2019 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Tosfed ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tosfed haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.