Torbalı

Torbalı

Son dakika torbalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan torbalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını torbalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Torbalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan torbalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 805 torbalı haberi bulunmuştur. Tüm torbalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
Başkanlık yarışında kayınbirader kazandı, enişte kaybetti
Başkanlık yarışında kayınbirader kazandı, enişte kaybetti İzmir’in Torbalı ilçesinde, kayınbirader ve eniştenin yarıştığı belediye başkanlığı seçimlerinde kazanan CHP’nin adayı Övünç Demir oldu. Demir’in ablası ile evli olan Özgür Erman Çağlar ise yarışı ikinci sırada tamamladı.
1.04.2024 Gündem
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Bornova ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Bornova belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Bornova ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Bornova ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Hamza Dağ, Özgür Özel'in korkusunu açıkladı
Hamza Dağ, Özgür Özel'in korkusunu açıkladı Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisine yönelik açıklamalarına cevap verdi.
23.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Mahzen-13 operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya: Mahzen-13 operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen “Mahzen-13” operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
19.03.2024 Gündem
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
Koç Holding, Tat Gıda'yı Memişoğlu Tarım'a sattı! İşte satış bedeli
Koç Holding, Tat Gıda'yı Memişoğlu Tarım'a sattı! İşte satış bedeli Koç Holding, Tat Gıda paylarının Memişoğlu Tarım'a satışına yönelik Pay Alım Satım Sözleşmesi imzaladı. Tat Gıda 80.9 milyon dolara satılmış oldu.
9.01.2024 Ekonomi
Görme engelli öğretmen, minik Fatmanur'un ışığı oldu
Görme engelli öğretmen, minik Fatmanur'un ışığı oldu Doğuştan görme engelli olan 31 yaşındaki Türkçe Öğretmeni Gülay Girgin, Torbalı Hasan Salih Çetinel İlkokulu’nda öğrenim gören ve kendisi gibi doğuştan görme engeli bulunan Fatmanur Eşiyok’a eğitim verip Braille alfabesini öğretiyor.
24.11.2023 Gündem
Milyarlarca liralık şirket satılıyor! Koç Holding karar verecek
Milyarlarca liralık şirket satılıyor! Koç Holding karar verecek 56 yıllık Tat Gıda'nın yeni sahibinin belirlenmesine az bir zaman kaldı. Koç Holding, satın alma tekliflerini değerlendirme aşamasına geçti. Çeşitli uluslararası kuruluşlar, Dardanel ve Yayla Agro satın alma için bağlayıcı teklifte bulundu.
8.11.2023 Finans
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Koç Holding açıkladı! Tat Gıda'nın satışında ikinci faza geçildi
Koç Holding açıkladı! Tat Gıda'nın satışında ikinci faza geçildi Koç Holding'in 56 yıllık şirketi Tat Gıda satılıyor. Holding daha önce yaptığı açıklamada şirketin satışına ilişkin görevlendirmeler yapıldığını açıklamıştı. Bugün yapılan KAP açıklamasında şirketin satış aşamasının ikinci faza geçtiği duyuruldu.
28.07.2023 Ekonomi
Urfa efsanesi isota İzmir'den rakip çıktı: Aslanlar biberi
Urfa efsanesi isota İzmir'den rakip çıktı: Aslanlar biberi İzmir Torbalı'nın bereketli topraklarında yetişen Aslanlar biberinde hasar dönemi başladı. Geçen yıl coğrafi işaret belgesi alan Aslanlar biberinin Urfa'nın isotundan daha acı olduğunu söyleyen Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, “Aslanlar biberinin acı olma özelliğiyle Urfa'nın isotuyla yarışıyor. Bu konuda da Urfalı kardeşlerimize, hemşehrilerimize meydan okuyoruz. Buyurun gelin. Aslanlar biberi mi acı, Urfa'nın biberi mi acı?” dedi.
6.07.2023 Yaşam
5 kişinin can verdiği kazaya neden olan sürücünün ifadesi ortaya çıktı! Cenazede kahreden görüntü
5 kişinin can verdiği kazaya neden olan sürücünün ifadesi ortaya çıktı! Cenazede kahreden görüntü İzmir'in Menderes ilçesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 5 kişinin cenazeleri toprağa verildi. Kazaya sebep veren 18 yaşındaki sürücünün, ifadesinde sollama yapmak istediğini söylediği öğrenildi.
1.07.2023 Gündem
İzmir'de bayram dönüşünde feci kaza: 4 ölü, 21 yaralı
İzmir'de bayram dönüşünde feci kaza: 4 ölü, 21 yaralı İzmir'in Menderes ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken, 5'i ağır 21 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
30.06.2023 Gündem
Motosiklet bariyere çarptı; 1 ölü, 1 yaralı
Motosiklet bariyere çarptı; 1 ölü, 1 yaralı İzmir'in Torbalı ilçesinde bariyerlere çarpan motosikletin sürücüsü Hamit Can Dalgakıranlar (25) hayatını kaybetti, arkasındaki E.G. (21) ise ağır yaralandı.
26.06.2023 Gündem
Bayram tatilinde İzmir'de her 15 kilometrede bir trafik ekibi
Bayram tatilinde İzmir'de her 15 kilometrede bir trafik ekibi İzmir'de Kurban Bayramı tatili boyunca, trafik polisleri 14 önemli noktada 24 saat trafik denetimi gerçekleştirecek. Meydana gelebilecek kazaları ve trafik yoğunluğunun önüne geçebilmek için her 15 kilometrede bir ekip bulunacağı öğrenilirken, 180 noktada 600 personelin görevde olacağı bildirildi.
23.06.2023 Gündem
Tire’de otomobil devrildi: 4’ü çocuk 9 kişi yaralandı
Tire’de otomobil devrildi: 4’ü çocuk 9 kişi yaralandı İzmir’in Tire ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle otomobil devrildi. Meydana gelen kazada 4’ü çocuk 9 kişi yaralandı.
16.06.2023 Yaşam
İzmir’deki uyuşturucu operasyonunda 52 şüpheli tutuklandı
İzmir’deki uyuşturucu operasyonunda 52 şüpheli tutuklandı İzmir'in 4 farklı ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 52 şüpheli tutuklandı.
27.05.2023 Gündem
İzmir'de terör operasyonu: 11 gözaltı
İzmir'de terör operasyonu: 11 gözaltı İzmir'de çeşitli terör örgütlerine üye olanlara yönelik operasyonlarda 11 şüpheli yakalanıp, gözaltına alındı.
26.05.2023 Gündem
Kavgada düşünce başı yere çarptı, kaldırıldığı hastanede öldü
Kavgada düşünce başı yere çarptı, kaldırıldığı hastanede öldü İzmir'in Buca ilçesinde kavga sırasında düşüp, başı yere çarpan Cem Terlemez (52), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, kavgaya karıştıkları belirlenen 4 kişiyi gözaltına aldı.
15.05.2023 Yaşam
İzmir 1. bölge seçim sonuçarı 2023: Cumhurbaşkanı, milletvekili oy oranları canlı sonuçlar! İzmir 1. bölge kim kazandı?
İzmir 1. bölge seçim sonuçarı 2023: Cumhurbaşkanı, milletvekili oy oranları canlı sonuçlar! İzmir 1. bölge kim kazandı? İzmir 1. bölge seçim sonuçları, Cumhurbaşkanı seçim sonucu ve milletvekili oy oranları 14 Mayıs 2023 akşamı belli oluyor. secim2023.gazetevatan.com adresinden canlı seçim sonuçları ve oy oranları takip edilecek. 14 Mayıs genel seçimleri kritik öneme sahip. İzmir 1 bölgede oturan vatandaşlar oy kullanmak için sandık başına gidecek. Buca, Çeşme, Balçova, GÜzelbahçe, Torbalı, Karabağlar, Menderes, Narlıdere, Seferihisar, Selçuk ilçeleri seçim sonuçları anlık olarak ekrana gelecek. Peki İzmir 1. bölge Cumhurbaşkanı oy sayıları ve milletvekili oy oranları kaç oldu? İzmir'de hangi parti kazandı? İzmir 1. bölge hangi parti kazandı?
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği İzmir seçim sonuçları
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği İzmir seçim sonuçları 13'üncü Cumhurbaşkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclis'ine girecek 600 milletvekilinin belirleneceği 14 Mayıs seçimleri saat 17.00 itibari ile 81 ilde aynı anda sona erdi. Açık tasnif usulü gerçekleştirilen sayımların ardından İzmir'den ilk ve kesin olmayan sonuçlara gelmeye başladı.
14.05.2023 Gündem
Otogarlarda seçim yoğunluğu, ek seferler açıldı! 'Gidiş-dönüş bileti alan çok fazla'
Otogarlarda seçim yoğunluğu, ek seferler açıldı! 'Gidiş-dönüş bileti alan çok fazla' 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için otogarlarda hareketlilik başladı. Yaşanan yoğunluk nedeniyle firma sahipleri ek sefer koyduklarını belirtti.
13.05.2023 Gündem
Öldürülen üniversiteli Emirkan'ın ağabeyinden kahreden sözler!
Öldürülen üniversiteli Emirkan'ın ağabeyinden kahreden sözler! İzmir'in Konak ilçesinde, garsonluk yaptığı restoranın önünde bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Emirkan Yılmaz'ın (22) ağabeyi Volkan Yılmaz (26), katilin halen yakalanmadığını belirterek, "Her geçen gün acımız daha da artıyor" dedi.  
14.04.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Torbalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki torbalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.