Tolga Yüce

Tolga Yüce

Son dakika tolga yüce haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tolga yüce ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tolga yüce haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tolga Yüce

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tolga yüce gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 tolga yüce haberi bulunmuştur. Tüm tolga yüce haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cengiz Kurtoğlu'nun darp davasında şikayetçi: Geri çekilmesem bıçak boğazıma gelirdi
Cengiz Kurtoğlu'nun darp davasında şikayetçi: Geri çekilmesem bıçak boğazıma gelirdi Şarkıcı Cengiz Kurtoğlu’nun İstinye'deki bir mekanda katıldığı doğum günü partisinde, Orhan Gencebay ve bazı sanatçılar hakkındaki aşağılayıcı yorumda bulunduğu gerekçesiyle darp edildiği iddia edilen işletmeci Mustafa Can, "Elinde servis bıçağı vardı, kendimi geri çekilmesem bıçak boğazıma gelirdi" diyerek şikayetçi oldu.
6.06.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil ile ilgili korkutan durum! Hastaneye kaldırıldı
Mehmet Ali Erbil ile ilgili korkutan durum! Hastaneye kaldırıldı Sunucu-oyuncu Mehmet Ali Erbil sevenlerini korkuttu. ‘The Hope’ filminde rol alan Erbil eve dönüş yolunda fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerin ardından ünlü şovmenin yorgun düştüğü anlaşıldı.
11.11.2022 Magazin
Tolga Yüce kameraları fark edince çıldırdı! Gazetecilere ağza alınmayacak küfürler etti
Tolga Yüce kameraları fark edince çıldırdı! Gazetecilere ağza alınmayacak küfürler etti 'The Hope' (Umut) adlı yapımda Mehmet Ali Erbil ile başrolü paylaşan Tolga Yüce, önceki akşam filmdeki rol arkadaşlarından Alix Kermes ile Cihangir'de bir mekanda görüntülendi. Kameraları fark edince çıldıran Tolga Yüce, bir anda "Şimdi burada benden dayak yemeyin" derken, basın mensuplarına ağza alınmayacak küfürler edip olay çıkardı.
4.11.2022 Magazin
Cengiz Kurtoğlu'nun saldırdığı iş insanı Mustafa Can konuştu: Gündem olmak için...
Cengiz Kurtoğlu'nun saldırdığı iş insanı Mustafa Can konuştu: Gündem olmak için... Sarıyer'de bir doğum günü partisine katılan şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, iddiaya göre aynı masada oturduğu iş insanı Mustafa Can'a bıçakla saldırdı. Yüzünden yaralanan Mustafa Can, "Cengiz Kurtoğlu bana bir yumruk savurdu. Ben kaçtım saldırıdan ama gözüme bir şey ilişti. Baktım birkaç kişi ellerimi tutuyor. Burnumda bir darbe hissettim. İkinci hamleyi yaptı. Bir darbe daha aldım. Oradan uzaklaştım, arabada aynada bir baktım kan akıyor. Karakola gittim hemen. Gündem olmak için bizi mi seçti ne yaptı anlamadım." dedi.
25.11.2021 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl?
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan Mehmet Ali Erbil'den açıklama geldi.
12.07.2021 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den aylar sonra ilk görüntü...
Mehmet Ali Erbil'den aylar sonra ilk görüntü... Kaçış sendromu hastalığı yüzünden ölümden dönen Mehmet Ali Erbil bir süredir evinde tedavi görüyordu. Mehmet Ali Erbil'den yeni bir paylaşım geldi. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in dinlenirken çekilmiş fotoğrafı sosyal medyadan paylaşıldı.
21.11.2020 Magazin
Muharrem İnce köprüleri attı! Kurucular kurulunu açıkladı
Muharrem İnce köprüleri attı! Kurucular kurulunu açıkladı Muharrem İnce, Memleket Hareketi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İnce gerçekleştirecekleri icraatlar ile ilgili bilgi vererek kurucular kurulunu açıkladı.
30.10.2020 Siyaset
Tedavisi başlıyor! Mehmet Ali Erbil'in son hali...
Tedavisi başlıyor! Mehmet Ali Erbil'in son hali... Kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil’e kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisine başlıyor.
17.07.2020 Magazin
İkizler Türkçe konuşuyor
İkizler Türkçe konuşuyor Wilma Elles, Ömür Gedik ve Tolga Yüce’nin sunduğu ‘Tek Hece’ programına konuk oldu.
21.06.2020 Magazin
Mehmet Ali Erbil sürpriz yaptı! Aylar sonra ilk kez...
Mehmet Ali Erbil sürpriz yaptı! Aylar sonra ilk kez... Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’den yakın dostu Ercan Avşar’a doğum günü sürprizi.
8.06.2020 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den kötü haber
Mehmet Ali Erbil'den kötü haber Evinde düştükten sonra hastaneye kaldırılan, 'Kaçış Sendromu' nedeniyle 8 ay hastanede kaldıktan sonra taburcu edilen Mehmet Ali Erbil, bir hafta içinde iki kere hastaneye kaldırılmıştı. Yeniden hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil, bugün ameliyat olacak.
12.11.2019 Magazin
Sakal gitti gençleşti!
Sakal gitti gençleşti! Evde düşüp kaburgasını kırdıktan sonra aylarca yoğun bakımda yatan Mehmet Ali Erbil, eski günlerine ve setlere döndü.
27.10.2019 Magazin
'Alisa, Mehmet Ali Erbil'i kullanarak reklam yapıyor'
'Alisa, Mehmet Ali Erbil'i kullanarak reklam yapıyor' Şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük Alisa Nasya Deniz (22) ile aşk yaşadığı iddia edildi. Deniz'in, Instagram'da yaptığı paylaşımlar da iddiaları güçlendirdi.
11.10.2019 Magazin
Şevket Çoruh, kadın kılığına girdi!
Şevket Çoruh, kadın kılığına girdi! 'Arka Sokaklar' dizisinde canlandırdığı Mesut Komiser karakteri ile gönüllerde taht kuran Şevket Çoruh, ekim ayında vizyona girecek yeni filmi için kadın kılığına girdi.
20.08.2017 Kültür Sanat
İşte Survivor Nagihan'ın oyuncu sevgilisi!
İşte Survivor Nagihan'ın oyuncu sevgilisi! Survivor 2016'nın en iddialı kadın yarışmacısı olan Nagihan Karadere, aradığı mutluluğu oyuncu Tolga Yüce'de buldu.
24.01.2018 Magazin
Aradığı  jönü buldu
Aradığı jönü buldu Nagihan Karadere, aradığı mutluluğu oyuncu Tolga Yüce’de buldu.
26.06.2017 Magazin
Arka Sokaklar'da sürpriz isim!
Arka Sokaklar'da sürpriz isim! En son “Kırgın Çiçekler” dizisinde rol alan oyuncu Tolga Yüce, “Arka Sokaklar” dizisinde Hamdi karakterini canlandıracak.
2.12.2016 Televizyon
Tolga Yüce bakın hangi diziye katıldı?
Tolga Yüce bakın hangi diziye katıldı? Türk tiyatro sanatçısı, dizi ve sinema oyuncusu Tolga Yüce, sevilen dizi 'Kırgın Çiçekler'in kadrosuna katıldı.
25.10.2016 Magazin
'Kırgın Çiçekler'e sürpriz transfer!
'Kırgın Çiçekler'e sürpriz transfer! Ekranların sevilen dizisi Kırgın Çiçekler'de sürpriz bir isim izleyici ile buluşuyor...
27.09.2016 Televizyon
Kırgın Çiçekler dizisinde sürpriz isim
Kırgın Çiçekler dizisinde sürpriz isim Ekranların sevilen dizisi Kırgın Çiçekler'de sürpriz bir isim izleyici ile buluşuyor...
27.09.2016 Televizyon
Ünlü oyuncu tekrar askere gitmek için dilekçe verdi
Ünlü oyuncu tekrar askere gitmek için dilekçe verdi Beni Affet, Deniz Yıldızı, Unutma Beni gibi birçok dizide rol alan oyuncu Tolga Yüce, son zamanlarda yaşanan terör olaylarında şehit edilen güvenlik güçlerinin kendisini derinden üzdüğünü belirterek, gönüllü olarak askere gitmek için Mamak Askerlik Şubesi'ne dilekçe verdi...
21.08.2015 Magazin
Sakallı Mahsun arbedesi
Sakallı Mahsun arbedesi Bir dernek yararına konser veren sanatçının bu şekilde görüntülenmesi ilçeyi karıştırdı
23.09.2008 Magazin
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak!  Peş peşe adaylık açıklamaları
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak! Peş peşe adaylık açıklamaları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Seçim sonuçları kapsamında ödediğim bedele razıyım" diyerek kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını duyurdu. Akşener'in kararı sonrası İYİ Parti'de art arda adaylık açıklamaları geldi.
8.04.2024 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tolga Yüce ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tolga yüce haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.