Tolga Mendi

Tolga Mendi

Son dakika Tolga Mendi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tolga Mendi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tolga Mendi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tolga Mendi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tolga mendi gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 tolga mendi haberi bulunmuştur. Tüm tolga mendi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor yarışmasıyla tanınan Damla Can'ın sevgilisi ünlü çıktı! Böyle yakalandılar...
Survivor yarışmasıyla tanınan Damla Can'ın sevgilisi ünlü çıktı! Böyle yakalandılar... 'Survivor' yarışmasıyla tanıdığımız Damla Can, sevgilisiyle samimi bir şekilde görüntülendi. Damla Can'ın sevgilisi oyuncu Tolga Mendi çıktı.
2.11.2021 Magazin
Survivor Damla Can ve Tolga Mendi artık birlikte yaşıyor
Survivor Damla Can ve Tolga Mendi artık birlikte yaşıyor 'Survivor'la yıldızı parlayan Damla Can ile 8 aydır sevgili olan oyuncu Tolga Mendi, ilişkilerini farklı bir boyuta taşıyarak aynı eve taşındı.
27.11.2020 Magazin
Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı! Çocuk yaşta evlendirilen Selvi'nin hikayesi anlatılacak!
Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı! Çocuk yaşta evlendirilen Selvi'nin hikayesi anlatılacak! Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda bu akşam 11. bölümüyle ekranlara geliyor. Başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenen diziye yeni oyuncular da dahil oluyor. Kırmızı Oda'nın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde, usta oyucu Sema Keçik'in hayat verdiği, çocuk yaşta evlendirilen ve yıllardır evden dışarı adımını atmamış Selvi'nin hikayesi ekranlara gelecek. Peki, Kırmızı Oda 11. bölümde neler olacak? İşte Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı ve diziden detaylar...
13.11.2020 Gündem
Sol Yanım dizisi ne zaman başlıyor? Sol yanım dizisi oyuncuları kim? Sol Yanım dizisi konusu ne?
Sol Yanım dizisi ne zaman başlıyor? Sol yanım dizisi oyuncuları kim? Sol Yanım dizisi konusu ne? Dizi sezonunun başlamasıyla birlikte televizyon ekranlarına yeni diziler başlıyor. Uzun süredir beklenen yapımların başında da Sol Yanım dizisi geliyor. Başrollerinde; Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in oynadığı yeni dizi Sol Yanım izleyici ile buluşacak. Peki, Sol Yanım dizisi ne zaman başlıyor? Sol yanım dizisi oyuncuları kim? Sol Yanım dizisi konusu ne? İşte Sol Yanım dizisi ile ilgili detaylar...
16.10.2020 Gündem
Bu akşam (20 Nisan) Çukur var mı? 93. bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur yeni bölüm ne zaman?
Bu akşam (20 Nisan) Çukur var mı? 93. bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur yeni bölüm ne zaman? Corona virüsü nedeniyle dizi setlerine verilen ara sona eriyor. Birçok sezon dizisi çevrimiçi olarak yayınlanmaya başlıyor. Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı, ‘Çukur’ dizisi de evde çekilen, yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Peki, Bu akşam Çukur var mı? Çukur ne zaman oynayacak? 20 Nisan Show TV yayın akışı…
20.04.2020 Gündem
Tuvana Türkay'ın yeni aşkı ortaya çıktı!
Tuvana Türkay'ın yeni aşkı ortaya çıktı! Tuvana Türkay, 2016'dan bu yana bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'tan iki hafta önce ayrılmıştı. Güzel oyuncu, meslektaşı Tolga Mendi ile aşk yaşamaya başladı.
22.07.2019 Magazin
2017’nin en iyi çıkış yapanları
2017’nin en iyi çıkış yapanları KızlarSoruyor sitesi bu yıl ekranın genç oyuncuları arasında en iyi çıkış yapanları oylarla belirledi. Aleyna Solaker ve Berk Atan en çok oy alan iki oyuncu oldu
30.12.2017 Magazin
Setin stresini yüzerek atıyor
Setin stresini yüzerek atıyor Yeni Gelin dizisinin başrol oyuncusu Tolga Mendi, form tutmak için spor yaptığını en çok da yüzmeyi tercih ettiğini söylüyor. Şu an kalbi boş olan Mendi aşka inancını hala kaybetmediğini belirtiyor.
1.12.2017 Arşiv
İstanbul beni yordu
İstanbul beni yordu Emre Saygı’nın sunduğu, “Hadi Be”nin konuğu “Yeni Gelin” dizisinin Hazar’ı Tolga Mendi oldu.
4.11.2017 Magazin
Beyaz Show'un 3 Kasım Cuma gecesi konukları belli oldu!
Beyaz Show'un 3 Kasım Cuma gecesi konukları belli oldu! Beyaz Show geçtiğimiz hafta yeni sezonuna başladı. Beyaz Show yeni sezonunun 2. bölümüyle eğlenceli konukları ağırlayacak. İşte Beyaz Show'un bu haftaki konukları...
2.11.2017 Televizyon
Show TV yayın akışında bugün neler var? 24 Eylül Pazar
Show TV yayın akışında bugün neler var? 24 Eylül Pazar 24 Eylül Pazar gününe ait Show TV yayın akışı saat 06.15’te sevilen güldürü programı Güldüy Güldüy Show Çocuk’un tekrar bölümünün yayınlanmasıyla başlayacak. Daha sonra Kendine İyi Bak adlı program yeni bölümü ile, Pazar Sürprizi adlı magazin programı da canlı olarak yayınlanacak. Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu adlı yemek programı ve Yeni Gelin isimli dizi sonrasında Çocuktan Al Haberi yayınlanacak. Show Haber sonrası Rüya adlı dizi ve Meteor Kıyameti adlı film yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar
Show TV yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar Show TV 17 Eylül Pazar tarihli yayın akışı sevilen komedi tiyatro programı Güldüy Güldüy Show Çocuk ile başlıyor. Kendine İyi Bak adlı programın yeni bölümü, Pazar Sürprizi ve Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu’ndan sonra sabah kuşağında Yeni Gelin adlı dizi ve Çocuktan Al Haberi adlı program yayınlanacak. Show Haber’den sonra Show TV akşam yayın kuşağında Rüya adlı yerli dizinin yeni bölümü ve İp Man: Son Dövüş sizlerle olacak.
29.09.2021 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? 7 Eylül Perşembe
Show TV yayın akışında bugün neler var? 7 Eylül Perşembe Show TV’nin 7 Eylül Perşembe günü tarihli yayın akışı, sevilen yarışma programı Gelin Evi’nin tekrar bölümünün saat 08.00’de ekranlara gelmesi ile başlamış olacak. Hayat Güzeldir adlı yaşam programı ve Yeni Gelin dizisinin tekrar bölümü ile devam eden sabah kuşağı yayın akışı, Güldüy Güldüy Show Çocuk ile son bulacak. Show Haber’den sonra ise, TV’de ilk kez yayınlanacak olan Gizemli Geçit adlı film ile akşam kuşağı Show TV’de başlayacak, Karanlık Dalgalar adlı yabancı film ile devam edecek.
29.09.2021 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Eylül Çarşamba
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Eylül Çarşamba 6 Eylül Çarşamba günü tarihli Show TV yayın akışı, sabah kuşağında saat 08.00’de Gelin Evi’nin tekrar bölümünün yayınlanması ile başlayacak. Gelin Evi’nden sonra, sabah kuşağı Hayat Güzeldir adlı yaşam programı ve Yeni Gelin dizisinin yeni bölümü ile devam edecek. Güldüy Güldüy Show Çocuk ve Show Haber’den sonra akşam kuşağında Show TV’de Rüya adlı dizinin yeni bölümünü ve Gece Hattı adlı programı izleyebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
'Yeni sezon daha heyecanlı olacak'
'Yeni sezon daha heyecanlı olacak' Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'de ekrana gelen 'Yeni Gelin'in yeni sezon çekimleri Karadeniz'de başladı. Şehirli genç kızın yeni gelinlik hallerini ele alan dizinin çekimleri daha sonra Adana’da devam edecek.
29.08.2017 Televizyon
Show TV yayın akışında bugün neler var?- 26 Temmuz Çarşamba
Show TV yayın akışında bugün neler var?- 26 Temmuz Çarşamba Show TV 26 Temmuz Çarşamba günü yayın akışı Gelin Evi programının tekrar bölümüyle başlıyor. Ardından Hayat Güzeldir programı yeni bölümüyle Show TV ekranlarına geliyor. Akşam kuşağında ise Dünya Güzellerim programı yer alıyor. Banu Alkan, Bülent Ersoy ve Safiye Soyman Burcu Esmersoy’un sunumuyla bambaşka ülkelerin kültürlerini yaşıyorlar. Dünya Güzellerim’in yeni bölümünde izleyicileri eğlenceli dakikalar bekliyor. Dünya Güzelleri’nin ardından Gece Hattı programı Show TV ekranlarında olacak. Show TV 26 Temmuz Çarşamba günü yayın akışının tüm ayrıntıları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Şilan Makal kimdir?
Şilan Makal kimdir? Şilan Makal kimdir sorusu gündemde sıkça araştırılıyor. İşte Benim Stilim'in eski yarışmacısı Şilan Makal şimdi ise Yeni Gelin dizisinde rol alıyor. Yaşı, kariyeri, hayatı merak edilen Şilan Makal'ın kim olduğuna dair bilgileri derledik.
29.09.2021 Gündem
Yeni Gelin 13. Bölüm fragmanı yayınlandı!
Yeni Gelin 13. Bölüm fragmanı yayınlandı! Komedi türünde olan nadir dizilerinden Yeni Gelin, her hafta Show Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor. Başrollerinde Jessica May, Tolga Mendi, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar gibi isimlerin yer aldığı dizide her hafta komik bir olay yaşanırken izleyicileri güldürüyor. Yabancı bir kadının Adana’da bulunan bir eve gelin gelmesi ve gelin geldiği andan itibaren Türk örf ve adetlerin anlamaya çalışmasının yanında bir de konaktaki kadınlar arasında sıkışıp kalmasını anlatıyor. Yeni Gelin yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanıyla izleyicileri ile buluştu.
29.09.2021 Gündem
Yeni Gelin 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı!
Yeni Gelin 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Yeni Gelin dizisi ilgi çekici senaryosu ve güçlü kadrosu ile sezona iyi giriş yapan dizilerden oldu. Başrolleri Brezilyalı model Jessica May ve yetenekli oyuncu Tolga Mendi’nin paylaştığı dizi bu hafta 6. Bölümü ekranlara geldi.
29.09.2021 Gündem
Yeni Gelin 6. bölüm fragmanı yayınlandı!
Yeni Gelin 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Show Tv hafta sonu kuşağında ekrana gelen Yeni Gelin Cumartesi günleri saat 20:00 da her hafta izleyicileri ile buluşuyor. Adı gibi kendi de yeni olan ve bu hafta 5. bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkan dizide başrolleri Jessica May ve Tolga Mendi paylaşıyor.
29.09.2021 Gündem
Dizilerin hakimi zenginler oldu!
Dizilerin hakimi zenginler oldu! Türk dizilerinde zengin karakterlerin bolluğu dikkat çekiyor.
4.04.2017 Televizyon
Yeni Gelin 4. bölüm fragmanı yayınlandı
Yeni Gelin 4. bölüm fragmanı yayınlandı Show Tv’de yeni yayınlanmaya başlayan ancak yayınlanmaya başladığı günden beri büyük bir ilgi toplayan Yeni Gelin dizisinin 4. Bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde seyircileri yeniden oldukça eğlenceli anlar bekliyor.
29.09.2021 Gündem
Yeni Gelin 2. bölümde aşiretlerin savaşı alevleniyor!
Yeni Gelin 2. bölümde aşiretlerin savaşı alevleniyor! Yeni Gelin 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Yeni Gelin 2. bölümde Bella ile Hazar'ın evlilikleri aşirefler arasındaki savaşı tekrar alevlendiriyor. Yeni Gelin 2. bölümüyle bu akşam saat 20:00'de izleyici ile buluşacak...
29.09.2021 Gündem
Jessica May-Tolga Mendi çiftine büyük ilgi
Jessica May-Tolga Mendi çiftine büyük ilgi Yakın zamanda seyirciyle buluşacak olan 'Yeni Gelin' dizisinin başrol oyuncuları, 'yılın en aşık çifti' olmaya şimdiden aday...
14.02.2017 Magazin
Yılın aşıkları
Yılın aşıkları Show TV’nin heyecanla beklenen dizisi ‘Yeni Gelin’in başrol oyuncuları Jessica May ve Tolga Mendi, yılın en aşık ikilisi olmaya şimdiden aday oldu.
13.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tolga Mendi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tolga mendi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.