Gazete Vatan Logo

Yeni Gelin 6. bölüm fragmanı yayınlandı!

Show Tv hafta sonu kuşağında ekrana gelen Yeni Gelin Cumartesi günleri saat 20:00 da her hafta izleyicileri ile buluşuyor. Adı gibi kendi de yeni olan ve bu hafta 5. bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkan dizide başrolleri Jessica May ve Tolga Mendi paylaşıyor.

Yeni Gelin 6. bölüm fragmanı yayınlandı!

Başladığı günden beri oldukça sevilen bir dizi olan Yeni Gelin farklı kurgusu ve senaryosu ile ilgi çekiyor. Mizah içeren yapısı ile sevilen dizinin 6. Bölümü fragmanı yayınlanmıştı. İşte detaylar!

Yeni Gelin 6. Bölümünde Neler Yaşanacak?

8 Nisan Cumartesi günü yayınlanan 5. ve son bölümün ardından yapımcılar izleyicileri hiç bekletmeden 6. Bölüm fragmanını dizinin severleri ile paylaştılar. Bu fragmanda Bella’nın pılını pırtını toplayı bir bavula tıkarak konağı terk etmeye çalıştığı görülüyor. Ekrana gelen sahnelerde Hazar’ın ise Bella’nın gidişine seyirci kaldığı ve babasının karını durdur demesine rağmen durdurmadığı görülüyor. Eve geldiği ilk günden beri bir türlü sevmeyen konağın kadınları ise Bella’nın evi terk edişinin davullu zurnalı kutlamalar ile yapıyor. Bella ise bu duruma çok içerliyor. Alaycı bir şekilde uğurlanan Bella’nın yüzüne konağın kapısı çarpılıyor ve Bella şehirden bir başına ayrılmak için yollara düşüyor. Ne Hazar ne de bir başkasının Bella’ya gitme demeyişi onu oldukça üzüyor.

YENİ GELİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!


Yeni Gelin dizisinin yeni bölümünde Bella’nın neler yapacağı büyük bir heyecanla bekleniyor. Yeni Gelin 6. Bölüm 15 Nisan Cumartesi günü 20.00’de Show Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

Yeni Gelin 5. Bölümde Neler Oldu?

Fazlasıyla hareketli geçen Yeni Gelin dizisinin son bölümünde birçok olay oldu. Konakta sevilmeyen Bella bir iftiraya kurban gitmişti. Büyük çabalar sonucunda Bella bu iftiradan kendini aklamayı başardı. Fakat Hazar’ın bu iftiraya inanıp Bella’ya yaptıklarından sonra onu affedememişti. Hazar’ı çok sevdiği halde kalbi kırıldığı için Hazar’ın tüm affettirme girişimlerine karşın kabul etmedi. İki kişi arasında bir sorun var iken bu sorunlara başka kişilerin de dahil olması ile olaylar daha da sarpa sardı. Dilan, bu iki gencin mutluluğuna bozmaya yemin etmiş ve bu uğurda yapılacak olan kirli oyunlar planlamıştı. Bu yüzden konağın diğer kadınları ile Bella ve Hazar aşkını bitirmek için birlik oldu.

Dilan’ın yaptığı oyunlar ile genç aşıklar ayrılma noktasına kadar geldi. Konağın kadınları bir yandan bu aşıkları ayırmak için uğraşa dursunlar bir yandan da Kalender Ağa’yı elde tutmak için ekstra oyunlar yapıyorlardı. Bu yüzden Kamilla’ya giderek ondan yardım istediler. Ne yazık ki Kamilla’nın dediklerini yaparak Kalender Ağa’yı elde tutmak yerine daha da uzaklaştırdılar. Kamilla ayrıca Bella ve Hazar arasına da girdi ve bu genç aşıkların da arasındaki ilişkiye zarar verdi.

Haberin Devamı